Jump to content

Висша Лига 2021/22


Препоръчан пост

Как да няма с какво да се похвали бре човек. Отборите му играят страхотен футбол. Ставал е шампион повече от десет пъти сигурно. А 100 точки във ВЛ никой друг не е правил.

You'll Never Walk Alone!
 

Link to comment
Сподели другаде

Говорихме за трофеи в ШЛ, а не за вътрешните титли, купи и играта като цяло. Гуардиола с Байерн и МС такива до момента няма, изключвайки 2те ШЛ с Барселона, на която почти всеки мениджър на поне средно ниво щеше да има поне 1 спечелена. За това и изтъкнат, че тези успехи на Клоп са по значими, предвид играчите и бюджета с които са разполагали двамата през годините. 

 

Link to comment
Сподели другаде

Така като гледам, само ти говориш за ШЛ и то в темата за ВЛ. Те и Пеле и Марадона нямат спечелена ШЛ, ама са от най-големите. Гуардиола си е топ-топ мениджър. С пари, без пари, с Барселона, Байерн или Ман Сити, не може да обезличаваш успехите му.

Link to comment
Сподели другаде

Не обезличавам успехите му. Колегата Слвави спомена, че Конте не може да се сравнява с Клоп и Гуардиола, тъй като няма успехи в ШЛ. Аз казах, че тези на Гуардиола са само с Барса. Никъде не съм казал, че е малко това което е спечелил в кариерата си или че не е топ-топ мениджър. Изказах мнение, че Клоп има по-значими такива на базата, отбори които е водил и бюджет с който е разполагал. 

Link to comment
Сподели другаде

Гуардиола е на една крачка от това да стане един от най-уважаваните от мен треньори, но тази крачка е много голяма. Без ирония, наистина изгарям от желание да го видя в отбор тип Наполи, Рома, Атл. Мадрид, Дортмунт или Арсенал. И въпреки всичко един от най-големите комплименти които му правим несъзнателно е като казваме, че ако напусне Англия, Висшата лига ще е една идея по-лесна за печелене

Link to comment
Сподели другаде

20 minutes ago, Chinaski said:

Абе аз викам да се радваме че Пепо не беше при баш мангала, че сега тия мачове, а и цялото съперничество щеше да си е ебало мамата...

Не вярвам, че там щяха да го оставят да има свободата, която има в Сити. На Манго трансферите са повече маркетингови имена, докато Гуардиола въпреки всичките луди пари, които хвърля, досега в Сити не е взел някоя огромна звезда, а си търси играчи спрямо схемата и отбора, което също трябва да му се отчете като позитив. Аз бях един от най-големите скептици спрямо него особено след първия му сезон, но той просто се нагоди към ВЛ и успя да създаде машина, гладна за успехи.
 

Наистина е жалко, че трябва да се съперничи с този Сити. Аз обаче този път съм по-спокоен и вътрешно усещам, че съдбата ще го върне за всичките години разминавания на косъм.

Link to comment
Сподели другаде

Разгледах програмата до края.  Ако продължаваме да бием,  няколко пъти играем преди тях и ще излизаме начело за по един ден или 4+ часа.  Напрежението ще е повече при тях.

19.04. 22:00 Ливърпул - Манчестър Юнайтед
те на 20.04  с Брайтън

30.04. 14:30 Нюкясъл Юн - Ливърпул
те вечерта с Лийдс

07.05. 21:45 Ливърпул - Тотнъм
те на 08.05 с Нюкясъл

10.05. 22:00 Астън Вила - Ливърпул  /отложения/
те още нямат дата

14.05 единия играе финал за ФА, а мача от ПЛ ще е на 18/19
15.05 другия си играе редовен мач

 

 

Link to comment
Сподели другаде

3 hours ago, Bellamy said:

За пореден път се убеждавам, че има страшни дебили и  много лоши хора по този свят. 
Бях оставил два билета за мач на Манчестър Юнайтед в колата. Вечерта някакви гамени разбили стъклото и оставили още 4 😕
 

Забрави да добавиш, че са ти оставили и тези на Евертън до края на сезона с бележка, ако ги използваш, ще ти поправят колата и ще ти я заредят, за да отидеш. Даже можели да те черпят и с ботилка олио. Извратеняци 😕

Link to comment
Сподели другаде

Манафите ако ще и  Господ да назначат, по-напред от трето място няма да се класират в следващите поне 4-5 години.   Имаха  сравнително добри резултати при Луис Ван Гаал, но го махнаха, щото видиш ли искали титлата , ха-ха.  После взеха уж "специалния"  и пак греда. Олелето  беше опит за  излитане без крила, а без него сега рухнаха съвсем.

Нищо чудно след 3-4 години и Нюкясъл да са пред тях.  

Link to comment
Сподели другаде

Тен Хак да им е!

Ще го видим. Засега какво впечатляващо е постигнал?  Полуфинал в ШЛ? Ван Гаал с талантливо поколение в Аякс спечели ШЛ, игра финал и имаше някакъв рекорд от година-две без загуба в международен мач, който падна по време на зимната подготовка в приятелски мач в Израел, доколкото помня.

Намирисва пак на поставяне на основите за бъдещето, ама той е на 50+ , не е много за поставяне на основи, а за бране на плодове. Ако излезе на нивото на Долберг, Де Лихт, Де Йонг...

Link to comment
Сподели другаде

Пря тях положението е толкова сбъркано, че им трябва някаква версия на Клоп да ги хване и 2-3 години да работи с тях, за да ги направи отбор борещ се за големите трофеи, имам предвид наиситна, а не на думи. Имат не лоши играчи, но и доста, които не стават и ще отнеме време дори много читав треньор да ги хване. Лошото за тях (хубавото за нас), че не обичат да чакат. Не видят ли мигновенни резултати, който и да ги води бързо ще е пътник. Ние нямахме големи очаквания и на Клоп му се даде нужното време. Ако беше клуб като Реал/Челси/МЮ сигурно след загубения финал от Реал, вече щеше да си търси нова работа или даже още след сезон 2016-2017. 

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...