Jump to content

Висша Лига 2021/22


Препоръчан пост

Туй да сравняваш Рийс Джеймс и Трент е като да сравняваш Ламборджини с Ферари. Великолепни, прекрасни коли, но аз Ламборджини във Формула 1 не съм виждал. Трент никога не е играл с трима централни защитници зад гърба си. Бобе, оставям ти да си пофантазираш на тази тема.

Още повече, че ми струва, че откак Луис Диас е в отбора  Клоп сякаш озапти малко Робъртсън и Арнолд.  Преди бяха много по-агресивни, а сега ми изглеждат по-защитни. На финала до излизането на Салах бековете ни бяха по-консервативни, но след напускането на египтянина  се юрнаха напред да компенсират липсата на остро крило от едната страна.

Link to comment
Сподели другаде

10 hours ago, tsbalabanov said:

Между другото сега се сещам да коментирам ББ в едно от последните му онлайн издания, където отговаряше на фенски въпроаи. Та имаше два много скандални, за мен, мнения. Първото беше, че не обичал да коментира съдиите, но все пак се натрупали съдийски грешки през сезона в ущърб на Евертън и те натежали, като завърши, че съдийските грешки имали много по-тежки последствия за отборите, когато се борвли за оцеляване, от колкото за борната за титлата… 

Второто беше, че за него Рийз Джеймс е по-добрия бек, в сравнение с ТАА, защото двамата били практически еднакви напред, ама Джеймс бил много по-добър отзад… 

Не знам защо си го причиних да го изгледам цялото.

Тези всичките тулупи из диемите са толкова въртяни мастии, че немам дар слово да се изкажа ...

Затова искам още една хубава декада да сме доминанти на домашната и международната сцена, гарнирано разбира се с колкото е възможно повече трофеи, та да може да им треперят дъртите мадUри на тия швестъри само, като си помислят за Ливърпул. 

A това лицемерие и двуличие при тях е най-дразнещото, какви ли не теореми измислят, само и само да ни нервят.

Патоса в коментарите им, когато мачът не върви за нас, нема нужда да го споменавам - те така или иначе си знаят с колко "любOFF" ги дарява безкрайната ни общност еври дей.

Шнур за разбирачите!!! 🖕

Link to comment
Сподели другаде

1 hour ago, thekop said:

Трент никога не е играл с трима централни защитници зад гърба си.

Много хора  го забравят това. Рийската има кой да му бърше гъза като поизлезе напред и се осере. И в защитен, и в атакуващ план е по-спокоен при трима централни. Трент търчи като невменяем да покрива от аут до аут всяка атака и после го разпъват на кръст ако изпусне човек зад него. 

Да, Джеймс има повече голове, защоти при 5-3-2 той самият излиза на повече стрелкови позиции, Трент си е по към тъча. А защитните им показатели тия сезон мисля са в полза на Трент, така че... 

Не е лош Джеймс, за резерва на ТАА не бих го върнал, но до там. 

 

Link to comment
Сподели другаде

Абе Боба просто си следва линията на оня физкултурник начело на Англия. Да имаш Трент и да не го пускаш да играе е все едно да имаш Ферари в гаража и да не го караш, макар че с тия цени на бензина... 😄 

Link to comment
Сподели другаде

Тази невестулка пише туит към Карагър в 2 през нощта, вместо да празнува 16-то място. Бил се ядосал на негов коментар в ефир, когато последно сме играли срещу тях. Карагър е казал, че нищо му няма и че за трети път в мача симулира. Този после се засегнал и чак снощи му е отговорил публично. 😁😁😁

Link to comment
Сподели другаде

1 hour ago, Soulmaker said:

Тази невестулка пише туит към Карагър в 2 през нощта, вместо да празнува 16-то място. Бил се ядосал на негов коментар в ефир, когато последно сме играли срещу тях. Карагър е казал, че нищо му няма и че за трети път в мача симулира. Този после се засегнал и чак снощи му е отговорил публично. 😁😁😁

Незабавно удължаване на договора на Мили-Ванили и още в първия мач с лицата на 16-то място в момента, да го научи на такъв респект, че да не припари скоро до терен тоя примат ... 😡 🤬 👊 🤛 🤜 

Link to comment
Сподели другаде

https://gong.bg/football-sviat/anglia/multimedia/video/livyrpul-plashta-seriozna-suma-ako-stane-shampion-683008

Ливърпул ще трябва да се раздели с няколко милиона паунда, ако в неделя триумфира с титлата на Англия. Разбира се, това зависи в голяма степен от Манчестър Сити, който държи всичко в свои ръце и ако победи Астън Вила на своя „Етихад”, то „гражданите” ще грабнат трофея за поредна година, независимо от резултата между Ливърпул и Уулвърхемптън.

Ако все пак „червените” имат късмета и в крайна сметка станат шампиони на Англия, то клубът ще трябва да плати сериозна сума по договора на Диого Жота, който бе привлечен именно от състава на „вълците”.

Подобна ситуация има и в двубоя между Сити и Астън Вила. Ако тимът на Пеп Гуардиола спечели първото място, то клубът ще плати сериозен бонус на бирмингамци по договора на Джак Грийлиш.  

П.С. Някой има ли си идея за тази клауза на Жота? Както и да е, бай Хенри да приготвя кешовицата.

Link to comment
Сподели другаде

Според бай Хенри е по-добре да не ставаме шампиони, защото Първо - трябва ние да даваме пари, и Второ - Сити ще трябва да дава пари, което ще ги отслаби.

Link to comment
Сподели другаде

И в детската на сина ми е така - всеки месец. Като не си мият ръцете, така ще е. Следващия път като идват на Анфийлд трябва да ги дезинфекцираме тия да не посерат и нашите.

Link to comment
Сподели другаде

КБД взе играч на сезона пред Салах, това  го разбирам, но Фоден вместо Трент? Голове+ асистенции и двамата са със 14, а да обаче единия е бек.  Даже Моунт за мен е пред Фоден. 

Link to comment
Сподели другаде

1 hour ago, kibo1992 said:

КБД взе играч на сезона пред Салах, това бих го разбирам, но Фоден вместо Трент? Голове+ асистенции и двамата са със 14, а да обаче единия е бек.  Даже Моунт за мен е пред Фоден. 

Тези "награди" отдавна загубиха смисъл за мен, поради факта, че няма ясен критерии, защо играч Х заслужава повече от останалите. За златната обувка е ясно. Вкарваш най-много голове и я печелиш. Няма значение, дали освен головете имаш и N асистенции, или пък на кое място е завършил твоя отбор и прочие.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...