Jump to content

Висша Лига 2021/22

S.Gerrard

Recommended Posts

Контузията на Далас беше достатъчен подарък за Лийдс, тоя си е играч за ЧШ. Имаха и късмет с подхлъзването на Кансело, ама не се възползваха. Рафиня с пилешки мозък, както обикновено, провали 4-5 атаки хубави.

Явно пак ще разчитаме на Последния танц на вълците, въпреки че те са се пуснали хората. Макар че всеки от следващите 4 отбора при добър ден може да подхлъзне Сити. При лош може да бъде разгромен естествено.

Ето, за това трябваше да играем в мача срещу Сити всичко или нищо. Дали ще си втори с една точка разлика или с 5, все си втори. Така хем ще има шанс до последно, хем и повече ще боли. Общо взето, като не си свършим работата, винаги го обичаме. Единствено 2019-2020 бяхме доминант и взехме титлата. Когато нещата са "на кантар" почти винаги губим. 

Аз не им гледам мачовете на Сити.

Всичко изглежда приключило в битката за титлата, Уулвс са много слаби в момента не очаквам да им вземат точки, Мойс и Уест Хям бяхa добри преди няколко месеца, в момента Чуковете изглеждат доста уморени в мачовете.

За втори сезон смело мога да кажа, че съдиите ни отнемат титлата, другия такъв беше 2008-2009. Мачовете на Ман Сити с Уулвс и Евертън бяха ключови, и нашия мач с Тотнъм. Ето детайлите, които направиха разликата. Не мисля, че Ман. Сити са по-добри от нас.

Английските хомосексуалисти  да го д*хат, може би тях ще ги съдят на "оня" свят като им дойде времето. 

Ит'с невър каминг хоум - боклуци долни.

11 minutes ago, Red_Merseyside said:

Аз не им гледам мачовете на Сити.

Всичко изглежда приключило в битката за титлата, Уулвс са много слаби в момента не очаквам да им вземат точки, Мойс и Уест Хям бяхa добри преди няколко месеца, в момента Чуковете изглеждат доста уморени в мачовете.

За втори сезон смело мога да кажа, че съдиите ни отнемат титлата, другия такъв беше 2008-2009. Мачовете на Ман Сити с Уулвс и Евертън бяха ключови, и нашия мач с Тотнъм. Ето детайлите, които направиха разликата. Не мисля, че Ман. Сити са по-добри от нас.

Английските хомосексуалисти  да го д*хат, може би тях ще ги съдят на "оня" свят като им дойде времето. 

Ит'с невър каминг хоум - боклуци долни.

Абсолютно съм съгласен! Все пак, има някаква мъждукаща надежда! Но, шансовете ни, намаляват с всеки мач. 

Пепо,му пари под дупето от това че ни усещат плътно до себеси в първенството но аз имам усещането,че ще се оака във Вторник в Мадрид. Не че това ни грее за първенството,просто имам обсебващото чувство,че Пепи ще мигне преди нас.

Ние,от друга страна трябва да следваме своята си пътека,да не се разсейваме от случващото се наоколо и ще триумфираме.Позитивизма ми идва от това,че атмосферата в отбора ни е топ. От малък ми е втълпявано,че: -"сговорна дружина-планина повдига!"😉

Надеждата ми е, ако отпаднат от ШЛ да рухнат психически.

Иначе едонственото място, където виждам да сбъркат е евентуално срещу чуковете. Уулвс вече са в лятна почивка, на Стиви защитата е разграден двор, Нюкасъл днес се разминаха само с 0-1 благодарение на нашите пропуски, а Сити като домакини едва ли ще пропускат толкова много. Много кофти тръпка ще е отново с 90+ точки да не сме шампиони, но дано ако това се случи да компенсираме със спечелване на ШЛ и ФА.

1 hour ago, Red_Merseyside said:

За втори сезон смело мога да кажа, че съдиите ни отнемат титлата, другия такъв беше 2008-2009. Мачовете на Ман Сити с Уулвс и Евертън бяха ключови, и нашия мач с Тотнъм. Ето детайлите, които направиха разликата.

Ами в интерес на истината ако първенството завърши с една точка разлика в полза на Сити, можем да се сърдим само на себе си.И на изпуснатите две точки в домакинството с Брайтън и то при положение, че водихме с 2:0.

И аз мисля, че може да рухнат психически ако отпаднат от ШЛ и ако не ги срещнем на финала, ще имаме и по-голям шанс да вземем "ушатата".

Разбира се, че можем да се сърдим само на себе си. Ако загубим с една точка, ще ни отиде целия труд последните месеци на вятъра, когато стопихме 13 точки разлика. Само от хиксовете срещу Брайтън и Челси, където завършихме 2:2 след като водихме с 2:0 изтървахме наивно 4 точки, които щяха да направят разликата в момента в наша полза.

Аз гледам да не си създавам прекалени очаквания за ВЛ. Шанса Сити да изпусне точки е нулев. Те знаят, че държат титлата с едната ръка и не са толкова глупави да я пуснат. Играят си сериозно и това е. 

8 hours ago, Plovdiv_1926 said:

Какво сте унили толкова всички? Има още цели 4 мача, всичко може да стане и за двата отбора. Сетете се как се чувствахте след 3:0 от Барселона и  голът на Компани преди тва, който не може да се повтори още 1000 пъти и въпреки настроенията тогава какво радост изпитахме. Ливърпул все още е в борбата за четири трофея и се очертава да е в нея до последната минута на 22 май, така че каквото стане.

Да ама тогава зависеше от нас(за ШЛ) а сега зависи от улвс и подобни (за ВЛ), което е тъжно 😭😭😭

Сити ни надиграха в прекия двубой и можеше още там да решат сезона. Аз лично не мога да се сетя за какво толкова да съжалявам през сезона освен  генерално за това, че Гуардиола е по това време в Англия със Сити. Лош късмет за историята.

34 minutes ago, oZZy said:

Гуардиола е по това време в Англия със Сити. Лош късмет за историята.

Аз пък съм убеден, че ако нямаше толкова силен Сити нямаше и да има толкова силен Ливърпул и какво развитие на картите щеше да има, особенно в Европа

За ВЛ не споменавате малко изненадващата загуба от Лестър, след като ги отстранихме за купа.

В историята на клуба най-доброто постижение засега е требъл от двете местни купи + УЕФА/ЛЕ.

Сега имаме добра възможност,  към 30%,  да го подобрим с двете местни купи + УЕФА/ШЛ. 

Дори още само една купа, пък била тя и ФА, ще е добре, а само ШЛ вече ще е отлично.

Още има интрига за 4то-7мо място, а най-интересното е за 18 място.

Имам любимец за него - боклуци, които не заслужават уважение, меко казано.

https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-10772087/Everton-fans-set-fireworks-Chelsea-hotel-try-stop-sleeping-ahead-clash.html

1 hour ago, oZZy said:

Сити ни надиграха в прекия двубой и можеше още там да решат сезона. Аз лично не мога да се сетя за какво толкова да съжалявам през сезона освен  генерално за това, че Гуардиола е по това време в Англия със Сити. Лош късмет за историята.

Ами съжалението е, че позволихме разликата със Сити да нарасне 14 точки през Януари. След това кел файда, че бихме всичко живо наред (почти). Вече сме споменали няколкото мача, където загубихме точки. Ако не спечелим титлата, знаем къде да съжаляваме. Защото дали си 2ри с една точка или с десет, все си 2ри.

Разбира се не искам да умаловажавам труда на отбора. Имаме големи шансове да вземем и ФА, и ШЛ. И много малки, но все пак някакви шансове и за титлата. 

32 minutes ago, baivan said:

В историята на клуба най-доброто постижение засега е требъл от двете местни купи + УЕФА/ЛЕ.

Нямаше ли и един требъл Първа дивизия, КЕШ и Купата на лигата през 80-те или е само дубъл?