Jump to content

Шампионска Лига - 2021/22


Препоръчан пост

Е пичове няма как на финали все да играем с Тотнъм и подобни отбори.. който и да беше продължил беше ясно, че ни чака много тежък мач. Дано си вземем реванша, втори изгубен финал от тея ще ми дойде множко.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Сподели другаде

1 hour ago, blunt said:

Не твърдя, че Реал са по-добрите, а че Сити не показаха,че са с класа над тях.А че Пеп обича да си играе без нападател и с играчи, които пропускат редовно положения, а Реал имат най-добрият голаджия в момента - това не е късмет.

В директните елиминации понякога е достатъчно да си по-добър в 15% от времето. Ние срещу Милан през 2005 бяхме дори двойно по-малко. Сити владееха нещата в огромни периоди от двата мача, но накрая вместо да играят практично се помислиха за много велики. Реал бяха умряли и дори Грийшиш имаше два страхотни шанса да ги погребе, но за пореден път показа, че Пепито е хвърлил 100 милиона през терасата като баба на непознат. Като се сетя за разликата в цената на Луис Диаз и ме напушва смях. А иначе за Бензема и клиничността на Реал няма две мнения.

Link to comment
Сподели другаде

Като се сетя, че този калитар Родриго можеше да забие Хеттрик за 3 мин и то в 90,91,92. Едва ли някой друг го е постигал в официален мач и то 1/2 финал в ШЛ.

Link to comment
Сподели другаде

37 minutes ago, Bellamy said:

Yaya Toure's agent, Dmitri Seluk in year 2018 following Guardiola's treatment of Yaya, said Pep Guardiola will never win the UEFA Champions League again because of an African voodoo curse, that was placed on him for treating Yaya Toure badly.

Дейба, ако го знаех това щях да викам за Сити. 😄

Link to comment
Сподели другаде

Аз предпочитах да играем със Сити не защото имаме по-голям шанс да ги бием, а чисто субективно победа срещу тях щеше да ми донесе още по-голяма емоция предвид яростното ни съперничество в последните години, а пък евентуална загуба щях да я оценя като в рамките на нещата предвид огромната им класа. Ако загубим точно от този отбор на Реал, освен че ще съм разочарован от загубата на финал, но и ще ми е леко неудобно, честно казано.

Разбира се, дори и да не спечелим, горд съм от отбора, че стигна до трети финал за 5 сезона. Поздравления и за Реал, които не се отказват до последно.

Link to comment
Сподели другаде

3 minutes ago, Dacheff said:

Имаш предвид отбора, който отстрани ПСЖ, Челси и Сити ли? 

Аз предпочитах Реал и си казах защо. Ако сме победители срещу Сити щеше да ми е по-голям кеф, но в крайна сметка ако вдигнем седмата ще ми е достатъчно готино срещу когото и да е. Но ако ще губим, нямаше да го преживея да е срещу Гуардиола и да спечелят първата си ШЛ срещу нас. А и самата идея да ни вземат с 1 точка ВЛ и да ни бият на финала за ШЛ щеше да е нетърпимо. 

Същият.

Виляреал също отстраниха грандове като Юве и Байерн, това не означава, че да отпаднем от тях нямаше да е сконфузно. Разбира се, Реал са на по-високо ниво от Жълтата подводница. Гледайки второто полувреме вчера, духът и непримиримостта на Реал са много по-силната им страна от качеството на играта.

Link to comment
Сподели другаде

Техният отбор в средата на терена е същият като 2018, само дето са 4 години по-възрастни и въпреки това до контуцията на Салах ги превъзхождахме. Вдихнахме се и изравнихме след първата грешка на Кариус. 

Това, че Реал биха 2 английски отбора, не означава, че ще бият и третият.  Може да е чиста проба фенщина, но за мен трудността се покачва пропорционално от Челси през Сити и накрая Ливърпул. 

Аз съм доволен, срещу Реал можем да доминираме, а срещу Сити..., научили са много добре как да ни противодействат и да не можем да играем нашата си игра.

Link to comment
Сподели другаде

14 minutes ago, AllorNothing said:

На мен ми е абсолютно все тая дали бихме спечелили или загубили трофея срещу Реал или Сити. Финал на ШЛ е това, единственото, което ме вълнува е резултатът. Еднакво радостен бих бил, или разочарован при победа или загуба срещу някой от тези отбори. 

Е те тва не го разбирам.

Какво ще спечвлим ние от една купа, която е взета ей така... Съмнявам се дълбоко, че ти и който и да е тук е фен щото да печелим купи. 

За мен няма значение броя на купите, емоцията от мачовете е движещата сила за мен. Дори и предния финал с тях, колкото и болезнен да е, е страхотдн мач. Емоция, драма, тъга... Кара ни да чувстваме. 

Мач със Сити, бил той и финал на ШЛ не може да ме накара да се чувствам по този начин. 

Иначе - Финал, Париж, същите отбори, същия резултат. 

Link to comment
Сподели другаде

Гледам сега какво мислят букмейкърите по въпроса. 1.85 за нас, 3.8 - 4 за тях. Това за победа в редовното време.

Погледнах 20 години назад и толкова ясно изразен фаворит е имало точно 3 пъти за тези години:

- Барселона срещу Ювентус - ~1.65

- Байерн срещу Борусия на Клоп - ~1.75

- Реал срещу Леверкузен - ~1.75

A коефициентът за Байерн срещу Челси в домакинския им финал е бил сходен с нашия. Това е доста впечатляващо относно вярата, която букмейкърите имат в момента в английските отбори като цяло. А при тях случайни числа няма.

Link to comment
Сподели другаде

1 hour ago, Bellamy said:

Yaya Toure's agent, Dmitri Seluk in year 2018 following Guardiola's treatment of Yaya, said Pep Guardiola will never win the UEFA Champions League again because of an African voodoo curse, that was placed on him for treating Yaya Toure badly.

1641400.jpg?itok=68hXheoI

Това е единственият Пеп който е печелил ШЛ с английски отбор.

Link to comment
Сподели другаде

Сега, като легнах и осмислих, Реал, ако и на финала излязат с такава пасивна нагласа в началото, се надявам да бъдат смачкани и изплюти набързо, а не да се присъединим към тяхното темпо. Сити вчера от страх пак да не си оголят прекалено защитата предпочетоха да ги дебнат вместо да пробват да ги доубият и видяхме резултата.  

Отделно трябва пълна концентрация от първата до последната минута, защото наистина заиграват за по 15-20 минути от мача и обикновено това е към края. 

Link to comment
Сподели другаде

Финален мач и то на шампионска лига, въпреки че носи прекален заряд, освен че е апогея на сезона на всеки един футболист и треньор, идва и с прекалена скованост. Поне първите минути изглеждат така. 

Мисля че феноменалните мачове ги видяхме на полуфиналите, така че самия финал няма да е толкова луд, поне според мен.

Очаква ни страхотен футболен празник и независимо колко грозен мач /помним какъв  беше финала ни с Тотнъм/ се надявам на същата предпазливост от страна на Клоп и в крайна сметка победа за нас. 

Разбирам това на Реал, да беше късмет - веднъж, втори, трети път, ама явно наистина се пренадъхват последните минути и обръщат палачинките. Да ползват се с малко повече свобода от съдиите, но това е финал и си мисля, че тук номерата няма да минават така лесно.

Стига вече късмет, стига вече обрати. 
Колкото да натрупването на мачове - Реал ще играят за тренировка по мачовете в Испания и това може да ги разконцентрира, да ги отпусне. 

Докато ние трябва да сме нащрек до самия край и ще играем на последна предавка. До края.
Умора ? Не мисля. Ще бъдем фокусирани върху това да си вземем това за което сме се борили цял сезон. 

Халфовата линия на реал виждате как и трите мача беше разкрита, като и Модрич и Кроос виждаха доста проблеми при задържане или изнасяне на топката.

Защитата на с Алаба и тоя ти ми Милитао беше разкъсвана неведнъж и трябва да бъде разцепена от експлозията на Мане, Сала, Диас.

Предлагам пак Пловдив да ни бъде на кадем и да направим сбирка, така че да почваме да се организираме 🙂 

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...