Jump to content

21.08.2021 Ливърпул 2-0 Бърнли (ПЛ - 02 кръг)


Препоръчан пост

Победа на 0, което е супер. Минусът е, че първото халфовата ни линия беше тотална дупка. Бърнли стигаха както си искат до нашата врата. ВВД вече май си е старият ВВД, тоест звяр. 

Силен мач на Цимикас, както и на Елиът. Кво стана с Лестър, отказаха ли се от Кейта окончателно? Жалко ако е така. 

В 50 и някоята минута Мане престъпно не подаде на Салах и ако това ни беше коствало точки, щеше да е за бой. 

Второто заиграхме значително по-силно. Абе да си взимаме мачовете и да трупаме точки, пък играта е на втори план. 

Link to comment
Сподели другаде

Честита победа!  Вече втори мач обаче последните минути губим концентрация и Алисон прави геройства за да запазим суха мрежа, трябва Клоп да обърне внимание, че мач се играе до края не само, когато сме догонващи! Предпочитам да гледам Елиът пред безличния Окс!

Link to comment
Сподели другаде

4 minutes ago, Dacheff said:

Минусът е, че първото халфовата ни линия беше тотална дупка. Бърнли стигаха както си искат до нашата врата.

Така е, но аз не се притеснявам. Като се върне Фабиньо и като Тиаго започне да играе ще е съвсем друго в средата.

Link to comment
Сподели другаде

Страхотен мач на Елитът. Много, много повече полезност носи от Окс на терена. Когато той играе с топката, нещо се случва след това. Не я отиграва просто ей така.  Личи си, че има много добро чувство към паса. И тънкото такова, което да изведе играч зад защитата по подобие днес на Салах, и дългото подаване на 30-40 метра също му е много силно. Има много хляб в него и мисля, че е попаднат на правилният човек, който да го развие. 

Много, ама много силен мач и на Атетокумпо. Хвърля се здраво за мястото си на терена и хубавото е, че показва качества. Много по-сигурна опция ми изглежда за резерва на Робо, отколкото Уилямс на Трент. 

Матип и ВВД дават съвсееем друго чувство цялостно на отбора, а и на мен. Отново ми се върна усещането, че няма как да не спечелим, нещо което за нито един мач миналата година не можех да кажа, след като и 2-мата се контузиха.  Има още доста какво да се желае от отбора естествено, но това което показваме сега, значително се различава от това, което показвахме в 90% от миналият сезон. 

Сега срещу Челси за първи път има шанс да излезем с най-добрите си 11 играча, с които разполагаме. Вземем ли и другата седмица победата, то може да се набере едно решително самочувствие, което трудно да се спре от другите след това.

Link to comment
Сподели другаде

И пак така, имаме забележки към играта, но пак чиста мрежа, нови 3 точки...Този път Цимикас получава голям плюс от мен за битката по терена. Елиат прегоря и направи много грешки, а Матип и ВВД накрая се измориха.

Link to comment
Сподели другаде

Добър мач, три точки, чиста мрежа, радост за привържениците на "Анфийлд" и на този етап това е напълно достатъчно да е доволен човек.Имаше известни пропуски в някои моменти в отбрана, но това е нормално в началото на сезона.Елиът изнесе много добър мач, особено в атака, но има какво да се желае от него в дефанзивен план.Отличен мач и на Цимикас, който направи така, че отстъствието на Робъртсън да не изглежда непреодолимо.

Много е важно да се върне самочувствието и увереността на отбора след трудния минал сезон, като добрата игра и точките способстват за това.Гледаме с увереност към следващия мач с Челси.

Link to comment
Сподели другаде

Перфектен мач. Втори кръг дървета от Бърнли. С около 25-30 процента бием със суха мрежа. Цимикас и Елиът много добър мач. Тоя Кейта вече нямам нерви да го чакам КРЪГЛА НУЛА. Чукотко да се готвят!

 

Link to comment
Сподели другаде

Добър мач на целия отбор.

Целта изпълнена: три точки и чиста мрежа!!!Позитиви: 

-Страхотно включване на Елиът. Къртис се опитваме от две години да го интегрираме при батковците а Харви от първия мач се включи прекрасно и носеше опасност за противника.

-И старите кучета и Жота,Тиаго и Конате имаха нужда да усетят енергията на пълния Анфиилд!

-Май се разминахме с тежки контузии.

П.п. Бърнли са рядко противен отбор !!!

Не знам Къртис от миналия мач дали е бил с комоцио,но днес на Жота и Цимикас им изпотрошиха кокалите. Диого го размятаха,като парцалена кукла но според съдията-всичко е точно...

Всичко е добре когато свършва 2:0 за нас!🙂

Link to comment
Сподели другаде

Интересно ще бъде дали ВВД ще издържи цял мач срещу Челси. Накрая на мача в мен остана впечатление, че се измори и се пазеше от нова контузия. 

За останалото вече се изписа. Страхотен мач, много надежди в Елиът. 

Да видим и до кога ще има футбол на пълни трибуни. За мен оказва огромно влияние върху нашия отбор. 

Link to comment
Сподели другаде

Първо, честита победа на всички. Прекрасно изигран мач днес от наша страна. Първото полувреме нещата по десния фланг ни се получаваха като по учебник. Харви към Салах, който умно изчакваше и включването на Трент, уникален сценарии. Това момче Елиът има много хляб в него. Надявам се развитието му да се случи правилно. Много повече креативност, ум и успешни действия отколкото Окс и Къртис. Това момче днес беше хвърлено срещу дърварите Бърнли и направи много силен мач. Цялото отборно представяне беше отлично. Тези диагонални пасове от Трент към Цимикас и Мане ги бяхми позабравили. Върджил и той поднесе 2 топки на Салах, все едно сервитьор му сервира. Следващата седмица срещу Челси се надявам на трета поредна победа и още повече самочувствие от нашите момчета.

П.С - Не виждам защо солите Кейта за пореден път. Гледайте реално на нещата. Изигра доста добър мач, отнемаше и участваше в граденето на атаките. 

Link to comment
Сподели другаде

Хареса ми мача. Определено ще отлича Косьо, че направи доста добър мач, не само заради хубавата асистенция за Жота. Обаче, това момче като го дадоха в близък план беше с някакви брутални торбички под очите, а е само на колко 25 г. ли? Явно не спи от вълнение по няколко нощи, щом знае, че ще е титуляр 🙂

Link to comment
Сподели другаде

  • Simply Red changed the title to 21.08.2021 Ливърпул 2-0 Бърнли (ПЛ - 02 кръг)
  • Simply Red unpinned this тема

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...