Jump to content

Зимен трансферен прозорец - сезон 2021/2022


Препоръчан пост

1 hour ago, Stojkica said:

Не е същото. Същото щеше да е ако нетспенда им беше 17 милиона на сезон. Нека Гуардиола да пробва да вземе 5 защитника по 40-50-60 млн, да не стават, да ги махне и да вземе нови 5 по 40-50-60 млн с нетспенд 17 млн на сезон. Най-много да смени жилетката. А тук дори не влизат разни трансфери като Грийлиш, Родри, Марез, Бернардо.

Е с тоя Феран Торес така направиха, Ангелиньо, Сане....имам предвид че когато някой не става не го държат по 5 години....просто го махат....естествено като харчат повече.... същото направиха и Челси...

Link to comment
Сподели другаде

4 minutes ago, LiverpoolYNWA said:

Всъщност Феран Торес и Сане напуснаха, защото не искат в Сити, не че не стават.

Не съм ги следил толкова за да знам...ама тоя Феран си играеше сравнително редовно...

Link to comment
Сподели другаде

Пичове не става само с пари тази игра да знаете!

Да последните няолко джама сме доста постни, но забравяме, че почти година се игра на празни трибуни, a Matchday-а ни на сезон е към 80 милиона паунда. Ето ги примерно едни 2 трансфера от по 40 милиона за перспективни млади футболисти, които още не ги е обхванала звездоманията и онази отрепка Мино Райола не им е мениджър.

Отделно последните години се инвестираха 50 милиона в нова тренировъчна база и сеге ще се дават около 80 милиона за новата трибуна. Похарчените луди пари за трансфери не са абсолютно никаква гаранция за успех. Вижте манафите 140 милиона хвърлиха лятото и са тотал щета. Чукотките последните 2 летни джама общо 370 милиона, направиха наистина поредица от силни мачове, спечелиха (къде с късмет, къде заслужено) ушатата, но са далеч от това да имат отбор готов да се бори за титлата.

Барса всяка година по 100-200 милиона за трансфери и какво стана имат над милиард дългове. Добре, че дойде Шави и почна да налага момчета от школата, които до няколко години ще възродят този отбор, без да се инвестират луди пари. Изключенията в това отношение са Ман Сити и ПСЖ, но там всички знаем, че с парите на чаршафите няма сила, която да се бори. В никакъв случай обаче не искам да имаме собственик чаршаф, пък ако ще и по 1 милиард за трансфери да дава на сезон. Тези пичове с чалмите убиват играта и затова всеки нормален фен ненавижда Сити и ПСЖ.

Както някои колеги споменаха изтървахме момента да продадем Мане-то и на негово място да вземем свежа кръв. Надявам се в момента всички отговорни фактори в клуба да работят за една солидна селекция през летния джам и атака на титлата догодина, затото този сезон там битката вече приключи. Не можем да не отчетем и факта, че два изключителни отбора в лицето на Ливърпул и Ман Сити се засякоха по едно и също време, а няма как да има 2-ма шампиони. Преди 10-на години нали помните как беше в Испания галактически отбори на Барса и Реал се засякоха по едно и също време. Да Барса мачкаше първите 3-4 години, но после дойде и времето на Реал Мадрид. Дано и при нас нещата се развият по сходен начин.

Иначе ако трябва да говорим за трансфери лятото ни трябват един сериозен вратар да държи малко влага на Алисон, че без конкуренция не е добре, 1 краен защитник, ако са верни слуховете, че продаваме Неко Уилямс, тъй като в този случай ТАА остава без алтернатива, 1 халф и поне 2-ма човека в атака (ако продадем Ориги и Мане), ако не продаваме и 1 нов в атака е достатъчен. Носят се слухове, че Дони-то иска да се маха от манафите. Ако успеем да го вземем ще ударя г*за в тавана. Точно такъв футболист ни трябва в средата на терена и просто не мога да проумея как манафите му съсипват кариерата. В Аякс беше истинска машина, а според мен Клоп ще го направи още по-голям звяр. 

Link to comment
Сподели другаде

14 minutes ago, oZZy said:

Ама гаранция за неуспех е като не харчиш…

По-важно е да намериш точните футболисти, а не каква трансферна сума си платил за тях. Два от най-добрите ни трансфера за последните 10 години Джини и Анди ги взехме на смешна цена. Матип мисля свободен агент дойде, Трент е от школата. Харви Елиът също има много голям потенциал. Ето ти пример за отлични футболисти за малко пари. Не казвам, че трябва само да обираме трохите. Но трябва да се търси баланс -1-2 сериозни трансфера, 1-2 юноши наложени  отбора, 1-2 късмета от сорта на Анди и Джини

Link to comment
Сподели другаде

Превъртяхме играта 😄

Quote

Бранителят на Севиля Жул Кунде е приел много изненадваща оферта от страна на Ливърпул, твърди El Nacional. Французинът е една от основните цели на Челси във втори пореден трансферен прозорец, но въпреки това той предпочита трансфер на "Анфийлд" и вече е приел условията на мърсисайдци. Ливърпул е готов да плати освобождаващата му клауза, чийто размер е 75 милиона паунда.

 

Link to comment
Сподели другаде

🔴 Liverpool are lining up a £33.4m bid for Leeds United’s England midfielder Kalvin Phillips. Klopp is a big admirer of the Leeds midfielder, who is ready to think about his long-term future at the West Yorkshire club. 

📰: El Nacional

 

Добър футболист ама дали ни трябва играч с неговия стил на игра?

Link to comment
Сподели другаде

8 minutes ago, Stojkica said:

Ти как определяш стила му на игра?

Не го определям като техничният, креативен халф,който ни трябва. По-скоро като заместник на Хендо.

Link to comment
Сподели другаде

2 minutes ago, kibo1992 said:

Не го определям като техничният, креативен халф,който ни трябва.

На теб хубаво ти трябва, ама защо мислиш, че на Клоп му трябва "техничния, креативен халф"?

Link to comment
Сподели другаде

1 minute ago, Stojkica said:

На теб хубаво ти трябва, ама защо мислиш, че на Клоп му трябва "техничния, креативен халф"?

Аз какво мисля няма никакво значени за Клоп, аз си изказвам личното мнение и това което аз искам да видя в отбора.

Link to comment
Сподели другаде

Най-вече в средата! Нямаме достатъчно халфове. На теория и като бройка- да, имаме! Но, всъщност- сме доста къси и там! Вайналдум и Шакири си тръгнаха, Тиаго е тук, но все едно едно го няма! Окс и Кейта са супер крехки и чупливи. Милнър, каквото може прави, но вече поостаря! И така..

Link to comment
Сподели другаде

🚨 NEW: Come the summer, Liverpool will be looking to enhance their attacking department. Rather than buying the finished article, Liverpool are expected to continue targeting players aged 25 or under who they believe have huge potential. #awlive [@JamesPearceLFC]

 

:sarcastic:

Link to comment
Сподели другаде

Отхвърлена е оферта за наем до края на сезона със задължителна опция за откупуване, ако не изпаднат от Уотфорд за Нат Филипс, но въпреки това се очаква до края на месеца да напусне. В следствие на това наемът на Рийс Уилямс в Суонзи ще бъде прекратен и ще се завърне в клуба.

Link to comment
Сподели другаде

  • Dacheff locked, featured and unfeatured this тема
Гост
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Създай ново...