Jump to content

Зимен трансферен прозорец - сезон 2021/2022


Препоръчан пост

3 hours ago, Кирил Пейчев said:

.Мане,ще се върне много кисел от националния отбор.

 

Ако стане африкански шампион, което силно му пожелавам, ще се върне ухилен до уши 🙂

 

А в английското УИКИ вече са писали Диас в Ливърпул ...

Късно вечерта може да се гледа срещу Перу, ако изобщо играе и не го пазят от контузии,

но мача на Колумбия е МНОГО важен за пряко класиране за Катар и на тях едва ли им пука дали Порто може да изпусне голямата пара от нас сега, така че очаквам да го пуснат в игра, като предпочитам мача им да завърши наравно, а и после да не победят Аржентина.

 

Link to comment
Сподели другаде

Басиии мамътъъ колеги! Каква новина точно петъчно!😛 Тази тема гръмна изведнъж. Се насера от кеф! 

Да ни е честито новото попълнение. А може и още едно да има. Така трябва, само испанци, бразилци, португалци и всякакви Южно Американци да се купуват, за да се борим със Сити. 

Въобще не съм го запомнил с нещо срещу нас, а и Порто бяха много слаби. На лице мяза на 40 годишен, но с краката да е добре. Верно ли го играе повечко симулант. Това няма да ми хареса. Искам да е звяр като Мане, да се бори за топката.

Еее се почерпя една биричка сега няма как! 🍺

Link to comment
Сподели другаде

Тоя им кръши гръбняка, вратняка и какво ли още не. Все едно на фифата играе. Разбира се, в Англия няма да е така добре с дрибъла и резко може да стане за смях. Абе добро е момчето(след като изгледах клипчетата):sarcastic:

Link to comment
Сподели другаде

Момент ,който не съм запомнил ,но го има по клипчетата и нз в кое го намерих.Разминава няколко от нашите с дрибъл в единия мач преди вече да му стане много и да изритаме топката.Може и да  не е толкоз зле в Англия. А иначе в мач от миналогодишната шампионска лига, прави Сити разногледи.Смята се че тот тоя мач нататък сме хвърлили око.Сити бият 3-1 де с гол на Диаз за Порто обаче.

Link to comment
Сподели другаде

И още една интересна информация за него: Август 2021 Евъртън и Порто са се разбрали за траснфер на Диаз. Приетата оферта била Хамес+20М.Така Хамес щеше да се завърне в Порто и да стане размяна на двама колумбийци. И двата отбора били съгласни както и Диаз, но Хамез отказва и траснфера пропада .След това Хамес е продаден в арабския свят за да вземе заплатата която търси, а Диаз остава в Порто за да дочака по-добрия отбор от Мърсисайд.

Link to comment
Сподели другаде

1 hour ago, Freack said:

Колкото до Карвальо дано го привлечем и него, това момче е страхотен талант и в ръцете на Клоп може да се превърне в истинско бижу, погледа му и визията за играта са рядко срещани.

Този малкия ми прилича на едно наше момче, което впечатляваше преди да го заболи гърба.

Link to comment
Сподели другаде

5 minutes ago, baivan said:

Баси буквално яката индианка е тази.  

а ето и на Aston Villa footballer Douglas Luiz гаджето, която също е профи женска футболерка

53445365-0-image-m-25_1643296139950.jpg

 

Малииии .Тази е мой тип.Слаба нагоре и надлоу бразилка

Link to comment
Сподели другаде

11 hours ago, oZZy said:

Тоя беше гола вода в мачовете срещу нас, никой не го хареса, ама сега ще ми е интересно като го вземем колко хора ще напишат колко е бил добър и как впечатлявал. Аз даже като питах тогава кой е точно от Порто, единственото с което го бяха запомнили колегите бяха някакви симулации. 

Иначе ако Клоп го харесва, да го взема. И Жота никой не го знаеше, ама момчето си играе. За да събуди Мане ще е перфектен.

Търсим обратен ефект и логика след като Минамино направи мача на живота си срещу нас и ни заблуди, че е спяща талантлива клетка, готова да избухне в звезда. 

Link to comment
Сподели другаде

11 minutes ago, Soulmaker said:

Търсим обратен ефект и логика след като Минамино направи мача на живота си срещу нас и ни заблуди, че е спяща талантлива клетка, готова да избухне в звезда. 

Дано да е така. Ние и Алисон го надупчихме за да счупим след това рекорда за вратар….

Link to comment
Сподели другаде

Това, което успях да видя от Диаз, за мен е по-бърз Диого Жота и по-добър контрольор на топката от Садио Мане. Общо взето от типа крила мечта за Клоп. Крилонападател. 

Сега, как ще му пасне Англия е под въпрос, но изглежда като нарисуван за нас. 

Ако сега продадем Ориги (да се свети името му, вечна легенда) и Минамино, не съм сигурен, че лятото ще се разделим  с някой измежду Мане и Фирмино. Или, ако това стане, ще е с цената на още някой привлечен. Много ще ни е малка бройката атакуващи иначе. А да имаш от пейката Фирмино и Мане, или Фирмино, Диаз, или Жота, Фирмино, звучи много добре като опция. Салах мисля, че няма начин да напусне.

Салах, Жота, Мане, Диаз, Фирмино...мечтана конфигурация като опции за атака. В мечтан вариант и един Рафиня лятото, та да има по двама на пост, но много мечти 😔

Link to comment
Сподели другаде

МОЖЕ ДА ГО ГЛЕДАТЕ  ТУК  С МН. ДОБРО КАЧЕСТВО 

ГЛЕДАМ ГО СЕГА

acestream://8baf53760a03aa51e10134509f124e27b3be75cd

или  някакво видео за броузер от тук  

http://livetv.sx/bg/eventinfo/21155150_kolumbiya_peru/

с номер  14  като  КРОЙФ   🙂 

Link to comment
Сподели другаде

  • Dacheff locked, featured and unfeatured this тема
Гост
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Създай ново...