Jump to content

Зимен трансферен прозорец - сезон 2021/2022


Препоръчан пост

5 hours ago, S.Gerrard said:

Постигнато е съгласие с Фулъм за Карвальо - има сделка.

 
Сделка с връщане под наем във Фулъм. Споразумението е за обща трансферна сума от около 10 милиона евро, постигнато след продължителна среща тази вечер. Петгодишен договор за Карвальо. Следва надпревара с времето за медицински прегледи и подписи. 
 
Link to comment
Сподели другаде

Таки на вързан пес салам немое да хвърли като хората? За какво място ще се бори?
Да си плаща сам неустойката и самолетния билет и ае.
На всички е ясно, че е за маркетинг и повече продажби в Азия и по-специално Япония.

Иначе не е лошо момчето, но дори сега не може да е титуляр, при отсъствие на Салах и Мане, с Фирмино в слаба форма. А като се върнат първите двама и добавим и новия Луис, то япончето, дори за купите, трудно ще попада в групата за мача.

Sent from my SM-N986B using Tapatalk

Link to comment
Сподели другаде

6 minutes ago, ONYX said:

В този случай медицинските прегледи сега ли трябва да бъдат, че не остана време?

Не, само трябва да се подадат някакъв набор от документи подписани и от двата отбора преди 1:00 наше време. 

Link to comment
Сподели другаде

от шефа на редакция футбол в  ББС:

Ливърпул се договори с Фулъм за тийнейджъра нападател Фабио Карвальо.

Двата клуба проведоха дълги преговори през целия ден за трансфера, преди неразкрита такса да бъде уредена малко преди крайния срок.

Сега ще бъде надпревара с времето за провеждане на медицински преглед и финализиране на личните условия преди затварянето на трансферния прозорец, като 19-годишният Карвальо се очаква да се завърне във Фулъм до края на този сезон.

Link to comment
Сподели другаде

Последно от Фабрицио Романо. Имало проблеми. Медицинските ги минал в Ливърпул, но документите между клубовете не били напълно подписани. Да видим какво ще стане.

 

П.С май пропадна. Допълнителното време, което попринцип се дава, за да се завършат сделките не важало за клубове от Чемпиъншип.

Link to comment
Сподели другаде

Сделката е пропаднала заради договорката за връщането му под наем във Фулъм, не им е стигнало време да обработят и изпратят документите в срок. Във футболната лига няма право на удължаване за довършване на трансфери след затварянето на трансферния прозорец.

Все пак могат да използват постигнатото споразумение и трансферът да важи от лятото.

Link to comment
Сподели другаде

Друг е въпросът защо ние чакахме да стане 31ви януари, че да задвижим нещата с Карвальо. Това пропадане на сделката е леко несериозно

Отделно тоя Диас защо не беше взет точно преди Мане и Салах да отлетят за купата в Африка - не знам. 

Но няма да мрънкам повече.

Link to comment
Сподели другаде

Неко искаше игрови минути и опит.Дори в редките моментите като е трябвал заместник на ТАА този сезон ,то не беше Неко използван.Вероятно лятото заедно с Филипс си тръгват.Гомез е бек ъп-а за дясно както и 4-ти избор в центъра на отбраната.

Link to comment
Сподели другаде

Пълен тестис. Дано да е случайност и да няма общо с това, че вече трансферите не ги прави Едуардс, а заместникът му Джоел Уорд, защото ми напомня на мъките при Айри с Уилян, Салах, Тешейра и Коноплянка. Дано не се превръщаме отново в тоя цирк, който бяхме.

Link to comment
Сподели другаде

 Вярно е, че в последно време не се разчиташе на Неко, за резерва на Трент.  Или пускаше Милнър, или едно съвсем младо момче (мисля че Конър Брадли се казва).Клоп явно достигна до извода,че на Неко, това е максимума на възможностите му. А те не впечатляват.

Сега, друг е въпроса,защо не успяха навреме да завършат трансфера на Карвальо.. И дали има опасност,да го вземе някой друг лятото! 

Link to comment
Сподели другаде

Честно казано сякаш съжалявам, че това момче не успя да подпише снощи. Не знам дали, щото бяхме много близо или заради качествата му. Гледах доста от играта му срещу Блекпул, като е ясно, че един мач не е показателен, но ми направи приятно впечатление най-вече как всяка опасност за котиджърс се пораждаше от момента, в който португалецът играещ за Англия получеше топката между линиите. Нещо, което Клоп изглежда, че цени високо. То не само Клоп де, ако помните Брайтън точно така ни изравниха наскоро.

Както и да е, все пак пишат, че има шанс трансферът да се финализира в следващите седмици и да се избегне драма лятото, но да видим.

Link to comment
Сподели другаде

Типично по Ливърпулски. Според мен не е голяма загуба от проваления трансфер. Ако са го искали толкова много можеше доста по рано да приключат сделката. Както се пише, може да финализира трансфера идните дни, а лятото ще се обяви трансфера, даже може да минем по тънко с парите.. 
Аз съм доволен от трансферния прозорец. Никой не очакваше нови попълнения, а купихме почти двама нови. 😄

Link to comment
Сподели другаде

Достатъчно е сега да дойдат няколко нови отбора да му размътят главата и ще го вземем на куково лято. Дано сме подписали вчера или да подпишем днес някакъв договор с него от лятото...иначе е много вероятно да го изпуснем.

Link to comment
Сподели другаде

  • Dacheff locked, featured and unfeatured this тема
Гост
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Създай ново...