Jump to content

Зимен трансферен прозорец - сезон 2021/2022


Препоръчан пост

Дано се усетят ръководството и Салах какъв късмет са изкарали и едните и другия. Клубът, че са купили такъв играч, а играчът, че е попаднал в такава благоприятна за него среда. Да стигат там до разбирателство и симбиозата да продължава без нито една страна да се чувства ощетена!

Link to comment
Сподели другаде

Аз не съм много съгласен за Сака. То и Салах като го взехме не беше нападател, който ще ти вкара 35 гола я първенството ама я виж какво стана. Сака е много добър, бърз, техничен, с дрибъл и удар, а е само на 20. За мен ако го вземем до 50-60 милиона, ще ударим кьоравото.

Link to comment
Сподели другаде

Quote

 

Ливърпул не се е отказал от идеята да привлече в състава си крилото на Лийдс Рафиня. "Червените" бяха свързвани с интерес към бразилеца през лятото, а след това и през зимния трансферен прозорец. В крайна сметка обаче клубът реши вместо него да привлече Луис Диас от Порто.


Очакванията бяха, че след привличането на 25-годишния колумбиец от Ливърпул ще се откажат от Рафиня. "Експрес" обаче твърди, че на "Анфийлд" все още продължават да следят бразилския национал. Крилото на Лийдс прави много силен сезон, като 8 гола и 2 асистенции в 20 изиграни мача до момента.

 

Ако наистина вземем и Рафиня явно някой верно ще си ходи....

Link to comment
Сподели другаде

Моето скромно мнение е,че двама измежду Мане,Фирмино и Салах ще си вземат довиждане с клуба лятото. 

За мен е без значение кои двама измежду тримата,ще си ходят стига Салах да остане😉

Link to comment
Сподели другаде

Ако сме черногледи ще кажем, че Салах най-вероятно ще си ходи или поне така се застрахова ръководството. Но ако се замисли човек какви алтернативи имаме по крилата?
Салах, Мане, Такуми, мъчения понякога на тази позиция Окс и от скоро Диаз. Жота също можем да го добавим в този списък, но често той играе като 9ка на мястото на Фирмино. Ориги си тръгва, което значи, на неговата позиция си имаме само Жота и Фирмино. Такуми също, много вероятно да последва белгиеца, Окс не става за игра на крилото и като теглиш чертата имаме 3ма за 2 позиции: Салах, Мане, Диаз и 4ти при крайна необходимост - Жота. Така че още едно крило няма да е излишно като цяло, което да е резерва и да засилва конкуренцията.
Виждаме как Мане дълго време беше в отчайваща форма, но беше неизменен титуляр, защото просто нямаше кой да го замести. Ако приемем, че Жота до голяма степен запълваше дупката оставена от Фирмата, то Мане, нямаше кой да го бутне. Така че идването на Диаз и евентуално привличане на Рафиня ще подпомогнат конкуренцията по крилата.



Sent from my SM-N986B using Tapatalk

Link to comment
Сподели другаде

Не знам Рафиня да е в категорията с Мбапе. Ако ти ги слагаш на едно ниво, явно си по-запознат с качествата и актуалните цени. Не съм казал, че едва ли не това е най-необходимото нещо на света, а че не е нужно един измежду Мане и Салах да си тръгне, на всяка цена, за да привлечем ново крило.
Не знаех, че Рафиня би струвал 70+ милиона. Разбира се, че няма отбор, който да пръсне толкова пари за просто резерва.

Sent from my SM-N986B using Tapatalk

Link to comment
Сподели другаде

  • Dacheff locked, featured and unfeatured this тема
Гост
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Създай ново...