Jump to content

01.12.2021 Евертън 1-4 Ливърпул (ПЛ - 14 кръг)


Препоръчан пост

Страхотна победа! Резултата е перфектен, а и гарниран с красива игра. Показахме им на сините, че  са далеч от нас! Хак да им е! Отново се опитаха,да компенсират липсата си на класа, с грубости и провокации. Затвърждавам си мнението, че след мангалите, най-много мразя тези примати от еверфън..

Link to comment
Сподели другаде

Just now, Shinobi said:

И четирите гола вчера са вкарани с левачката. Помня Дачев май много му се искаше да имаме качествени левичари, или се лъжа? 

Мисля, че RedOne много държеше още отдавна да имаме дясно крило с ляв крак. Е са имаме най-доброто такова. Не съм бил аз. 

П.П. Жота не е левичар, много е много добър 😁

Link to comment
Сподели другаде

Добър мач, Салах си направи парти с тия клетници, яд ме е само че ни вкараха,а ама май само това ще ги топли тия за дълго време.Аз честно казано в последно време не съм виждал по-слаб Еверфън, ама какви са причините за това не ме и интересува.Хендо е малко като виното, колкото повече остарява имам чувството че по-добър става.Жота ако продължава по тоя начин Фирмино го очаква пиене на сокчета с Ориги на резервната скамейка.Робо усети конкуренцията и се задвижи на познатото ниво.Късаме мрежи в момента, ама имаше известни притеснителни моменти след гола на Грей.

Както и да е гледаме към следващия мач, където пак ще трябва да воюваме за трите точки.

Link to comment
Сподели другаде

Thierry Henry: “The scary thing about that Liverpool side is that Fabinho, Thiago and Henderson have played just three times together. If they start to really click and understand each other I don’t know how you’re going to stop them."

Напълно съм съгласен! 

Link to comment
Сподели другаде

- Салах с 2 гола на Гудисън, за първи път след Торес през 2008-ма

- Хендерсън с гол и асистенция на Гудисън, за първи път след Джерард през 2005.

И като стана дума за този мач още когато стана 3:1 си мислех за него и за това колко много този мач в сряда приличаше на него. 2 гола в първите 20 минути, гол с удар отдалеч в същия ъгъл на същата врата на Джерард, гол на Крауч на същата врата от подобна позиция на тази на Салах, след асистенция на Джерард (подобна като посока на тази на Хендерсън, гол за Евертън в края на полувремето за 1:2, после гол на Сисе с подобен удар на Салах след пробив отляво, топката влиза в същия ъгъл. Само Жота развали магията с този 4-ти гол, ама това не е лошо. За съжаления не мога да намеря репортаж от мача, само третия гол на Сисе в началото на второто полувреме.

https://www.facebook.com/watch/?v=10156370916117573

Link to comment
Сподели другаде

16 hours ago, Simply Red said:

Честно казано малко ми стана мъчно за Рафа...

jkrb.gif

Не го мисли, ей го Рафата след мача ... 

Може да бъде изображение с 7 души

Agent Rafa! Job done. ❤

А иначе Клопището си е джентълмен отсекъде, горе на гифчето тъкмо се обръща след гола и ще почва да буйства, но се озова лице в лице с Рафата и му го спести ...

Link to comment
Сподели другаде

Два отбора,толкова близо и същевременно толкова далеч. От един град,но пък поляризацията на отборите и техните фенове е като минуса и плюса на батерия. 

Могат да се изпишат фермани в тази посока,но аз искам да наблегна на отношението на нашите и техните привърженици там на стадиона по време на мача.

Ще пропусна часта с псувните и размахването на средни пръсти от техните фенове.

Всеки който е гледал мача е чул,че нашите не спряха да пеят песни-от началото до края на мача.А аз лично не чух от техните ,нищо освен у-а псувни и закани.И не, не е защото техния отбор загуби,защото това беше още от началото на мача.

Гордея се че подкрепям Ливърпул.Гордея се и с отношението на нашите фенове към отбора.Песни,танци и безрезервна подкрепа към футболисти и щаб. 

"Нямаме пари но ще спечелим лигата"

РЕСПЕКТ!!!

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...