Jump to content

28.12.2021 Лестър - Ливърпул (ПЛ - 19 кръг)


Препоръчан пост

Не съм съгласен. Срещу такива клетници като Лийдс, а видяхме и срещу Лестър, не е добре, когато ни отменят мачове. Толкова са слаби, че и с микс от резерви, младежи +2-3 титуляри можем да ги бием. Отлагайки ги във времето, рискуваме друго струпване на мачове и съответно загуби на точки.

Ако трябваше да бъде отменен някой мач, то това беше срещу Тотнъм. Разполагат с по-качествен състав, а и от как Конте ги пое, живнаха както се казва. Без Фабиньо и Хендо в средата бяхме доста зле, което се отрази и на отбраната. Получиха прекалено много шансове за гол и спокойно можехме да го загубим. С Хендо, Фабиньо и ВВД, мача щеше да е друг.

Sent from my SM-N986B using Tapatalk

Link to comment
Сподели другаде

Положителното в тоя мач че "ковидните играчи" се завръщат и ще сме с оптимален състав, отрицателното е че Върджил, Фабиньо и Тиаго ще са позагубили игрови ритъм, което надявам се няма да се отрази на формата им.Иначе и аз искам тия да ги отупаме като бръшнян чувал, че да им държи влага още дълго време.

Link to comment
Сподели другаде

Сигурно звучи банално, но победата довечера е задължителна! Още повече, че лисиците играха в неделя вечер, а ние сме свежи и в пълен състав! Така че, да излизаме с всичко най-добро и да си приберем трите точки!

Link to comment
Сподели другаде

Тея в момента са толкова слаби, че ще ги размажем! Сигурен съм! Независимо с какъв състав ще излезем / знам, че Клоп ще изведе най-доброто / довечера, още от сега се чувствам спокоен и очаквам с нетърпение да започне мача, щото вече ми липсва...😉

Link to comment
Сподели другаде

Schmeichel, Castagne, Amartey, Ndidi, Thomas, Choudhury, Soumare, Maddison, Dewsbury-Hall, Iheanacho, Vardy

Subs: Ward, Nelson, McAteer, Tielemans, Albrighton, Perez, Vestergaard, Lookman, Daley-Campbell

 

Alisson, Alexander-Arnold, Van Dijk, Matip, Tsimikas, Henderson, Oxlade-Chamberlain, Fabinho, Jota, Salah, Mane

Subs: Kelleher, Konate, Firmino, Gomez, Jones, Williams, Beck, Milner, Keita

 

Link to comment
Сподели другаде

  • Simply Red unpinned and locked this тема
Гост
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Създай ново...