Jump to content

23.01.2022 Кристъл Палас 1-3 Ливърпул (ПЛ - 22 кръг)


Препоръчан пост

Тук само 3те точки са важни. Сега следва малко почивка и  ще се върнат Салах, Мане, Тиаго , Кейта, Ориги и дано Харви и съм сигурен, че ще стоим по друг начин.

Link to comment
Сподели другаде

9 minutes ago, HardRedRock said:

Колега, с това напомняне за Нгог и това 2:2 срещу Бирмингам ме връщаш към едни времена дето не искам да си ги спомням 🙂

Сетих се сега за Йоси Бенаюн, Пол Кончески и... не искам да се сещам повече 😄

Малко омеси периодите, но карай😀

Link to comment
Сподели другаде

46 minutes ago, lassana said:

Относно дузпата това е 200 процента нарушение на вратаря срещу нападателя. За тези които ще са несъгласни с мен -нищо не разбирате от футбол. Ще завърша че Клоп не може да затваря  мачове.

Еми не разбираме, к'во да направим. Аз не съм съдия, просто виждам Жота, който поглежда вратаря и тръгва към него, блъскайки се. Да, има контакт, но е предизвикан от Жота, плюс че топката е много спорно дали е под негов контрол. 

Само ще кажа, че ако утре свирят такава дузпа срещу нас, всички ще вием на умряло, барабар с тези, дето ви е 200% дузпата. Ама карай, де. 

Иначе пореден слаб мач, ама щом сме били не ми се пише. Победителите не ги съдят. Утре с такава игра ще паднем и тогава ще има сигурно повече анализи. Но само от разбиращите де, не от другите сред нас лаици. 

Личен съвет от мен - не се надъхвайте за гонене на Сити и титли. С тая игра няма как да стане. 

Link to comment
Сподели другаде

2 minutes ago, HardRedRock said:

Колега, с това напомняне за Нгог и това 2:2 срещу Бирмингам ме връщаш към едни времена дето не искам да си ги спомням 🙂

Сетих се сега за Йоси Бенаюн, Пол Кончески и... не искам да се сещам повече 😄

Йоси беше с класа над Минамино. Сравнявам ги защото си приличат.

И за мен нямаше дузпа. Жота можеше да гони топката без да се бута във вратаря. Много ще псувам ако дадат такава дузпа срещу нас.

Както сте написали за пореден път се видя, че Клоп не може да научи момчетата да играят по-друг начин. В края на мача имаше безсмислени центрирания към Жота (от Алисон, от Трент) които той губеше, никой не пресираше за 2ра топка и Палас си почваха спокойно следващата атака. Ние просто подарявахме топката. Абсолютна трагедия. Момчетата като се изморят и не могат да пресират както трябва и вече не знаят какво да правят. 

Къртиса за мен има много добри качества, обаче не знае как да се възползва и да вдигне КПДто си. Дано осъзнава, че пропуска уникален шанс сега, когато почва като титуляр, и трябва да покаже дали ще го бъде или не…
 

 

Link to comment
Сподели другаде

35 минути игра и после мъгла! Не сме в кухнята и може само да гадаем умора ли е, подценяване ли е, но въпреки победата остана горчив вкус, като за капак и спорната меко казано дузпа. Оправдания всякакви, но за мен такива дузпи не трябва да се дават. Това, че на мангалските отбори редовно им свирят такива също не трябва да е оправдание. Смешно ми стана и за двойния аршин на коментиращите, в нашия случай коментатора се утрепа да повтаря, как за него това не е дузпа и Палас са ощетени, а когато поне на два пъти дадоха победите на Сити с такива дузпи, говориха как играчите на Сити проявили морал, настойчивост, дух и ала бала та обърнали резултата и нито дума, че им дадоха измислени дузпи и съответно са ощетени другите отбори.

Link to comment
Сподели другаде

Важни три точки, които не могат да скрият факта, че след 35-40 минута и цялото второ полувреме бяхме доста зле игрово.Всички опасности за Палас дойдоха след елементарни грешки.Едно равенство съвсем нямаше да е незаслужено с оглед поведението ни на терена.Моето виждане е че всичко е следствие от натрупана умора, последните мачове ги изнесоха 8-9 футболиста.Ама положението няма да става по-добро, че гледам февруари цял месец имаме мачове през 3 дни.

Иначе откъм резултати януари не беше лош месец - продължаваме за ФА къп, класирахме се за финал на Карабаото, събрахме 7 точки от мачовете в първвенството, и то при липсващи основни фигури.

Link to comment
Сподели другаде

1 hour ago, lassana said:

Относно дузпата това е 200 процента нарушение на вратаря срещу нападателя. За тези които ще са несъгласни с мен -нищо не разбирате от футбол. Ще завърша че Клоп не може да затваря  мачове.

Както каза и колегата, 200 процентовите дузпи не ги гледа ВАР по 3 минути и после съдията и той.

Link to comment
Сподели другаде

Здравейте, юнаци! Дузпата /фалшива или правилна/, все пак беше при 2:1 за нас! Можеше с нея, можеше и без нея. Френд не я даде в първия момент, 4 минути след това и след контролен преглед. Какво повече ви трябва?

Link to comment
Сподели другаде

3 hours ago, livernas said:

 Може и да не е най-добрият вратар в света в момента, но е най-добрият, който сме имали от поне 30 години насам! (това, за едни колеги тука, които се съмняват в качествата му)..

Аз съм от тия дето не се съмняват в качествата му..или по-точно в липсата на такива. Това, че от години насам Ливърпул няма сериозен вратар не прави автоматично Алисън супер добър вратар.  Няма как да бъде сравняван с мангала Де Хея, оня каквото е извадил, нашия може само да го сънува. Или пък с шитняря Едерсон- такива пасове на крак и Меси не може да ги направи. А ние тук се радваме като деца  на всяко елементарно спасяване..

Отделно, досега неговите глупости в стил “Кариус“ ни костват поне 9 точки, т.е. можехме да сме и пред шитнярите. И това- “ма той ни спаси в този или онзи мач и извади толкова положения“,  ми звучи малко като да благодарим на пилота, че пилотира самолета и не ни е избил всички- все пак това му е работата и за това му се плаща и няма нужда след всеки полет да му издигаме паметник в признателност...

Link to comment
Сподели другаде

Обаче е интересно, че никой не пише за тоя хайванин Окса, да го похвали, все пак гол вкара. И Клоп беше толкова доволен, че го смени в 60тата минута за да го пази за следващия мач .....

Link to comment
Сподели другаде

12 minutes ago, liverpoolfan said:

Няма как да бъде сравняван с мангала Де Хея, оня каквото е извадил, нашия може само да го сънува

Лъжа.

13 minutes ago, liverpoolfan said:

Или пък с шитняря Едерсон- такива пасове на крак и Меси не може да ги направи.

През първия сезон даваше. Дори по-добри. После защо спря - въпрос за Клоп и най-вече за онзи палячо Ахтенберг.

13 minutes ago, liverpoolfan said:

А ние тук се радваме като деца  на всяко елементарно спасяване..

Бъркаш го с Рейна.

14 minutes ago, liverpoolfan said:

Отделно, досега неговите глупости в стил “Кариус“ ни костват поне 9 точки, т.е. можехме да сме и пред шитнярите.

Лъжа. Една от най-големите писани в този форум.

 

Link to comment
Сподели другаде

56 minutes ago, Stojkica said:

Лъжа.

 

Братле,  за другите неща може и да не си съгласен, ама за мангала Де Хеа нема как да ме обориш. Следя ВЛ от години и такива спасявания каквито Де Хея е правил нашия може само да ги сънува или да ги прави на Плеистешъна. Факт! Сега, може да сме фенове на Ливъра, ама  криво да стоим, право да гледаме...

Link to comment
Сподели другаде

И аз се чудя какво е това плюене, все едно сме загубили с 3:1, а не спечелили. Ако играме добре и не спечелим, казваме "важни са 3те точки". Когато спечелим, ама играта била еди си каква.
Съдиите са виновни, като не ни свирят дузпи, виновни са и като го правят. Угода няма. Както каза колегата Фишек, все пак играхме 4 мача за толкова кратко време и сме със 100% от тях ( 6 от 6 точки и финал за Купата) и това, при положение, че ни липсват ключови играчи като Мане и Салах, като този сезон сме доста зависими от втория.

Дали имаме шанс за титлата - от Сити зависи. Ако направят още някоя друга издънка, могат да ни създадат шансове, до тогава поне изглеждаме с много добри шансове да сме поне 2ри ( знам, че за повечето от нас е все тая дали си 2ри или 4ти, ама поне клуба ще вземе повече пари за по-горно място).

Малко по-ведро го давайте. Те първа предстои интересното!

Sent from my SM-N986B using Tapatalk



Link to comment
Сподели другаде

30 minutes ago, liverpoolfan said:

Братле,  за другите неща може и да не си съгласен, ама за мангала Де Хеа нема как да ме обориш.

Изгледай пак първото полувреме на мача с Тотнъм. Там ще видиш такива спасявания, които и Де Хея не е правил. Примерно това срещу Али.

Link to comment
Сподели другаде

Нали преди мачовете, в които играем слабо, но печелим, бяха "шампионски", а сега пък някакво голямо разочарование е обзело форума от вчерашния мач. И на мен ми е тъпо от слабата и мъчителна игра след 35-тата минута, ама вкарахме 3 гола като гост на един стабилен отбор в крайна сметка, взехме трите точки и скъсихме преднината на Сити. Алисон беше с решаващ принос за това, ама и затова сме го взели - като ни нагънат и сме под напрежение, да имаме вратар световна класа, който да прави, каквото трябва. А който твърди, че Али не е сред най-добрите вратари... всъщност няма какво да му се каже, освен да си помисли пак. Робъртсън показа на Трент, че няма така лесно да го остави в съревнованието им за повече асистенции. Трент пък включи някакъв repeat mode с паса си към Жота преди дузпата, копирайки втория гол срещу Арсенал.

Като за нашите януарски стандарти (с изключение на сезон 19/20) този месец си беше направо чудесен, можем само да съжаляваме за пропиляната преднина срещу Челси. За февруари съм оптимист, очаквам 3 победи в трите ни мача за първенство тогава.

Link to comment
Сподели другаде

  • Simply Red changed the title to 23.01.2022 Кристъл Палас 1-3 Ливърпул (ПЛ - 22 кръг)
  • Simply Red unpinned this тема

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...