Bellamy Posted June 12 Report Share Posted June 12 20 minutes ago, kibo1992 said: Никой няма се разсърди Dr.G., Shinobi, David and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Chinaski Posted June 12 Popular Post Report Share Posted June 12 Plovdiv_1926, Shinobi, J.N.K. and 10 others 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted June 12 Report Share Posted June 12 Изглежда като много добра опция на ТАА. Дано се впише добре и да е поне една идея по-добър от батко си в защитен план. tuzara and alex59 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Pavkata Posted June 13 Popular Post Report Share Posted June 13 Официално Бенфика потвърдиха договорката €75М + €25M бонуси Shinobi, Leon1912, deadpool and 9 others 12 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitkoa Posted June 13 Report Share Posted June 13 Хайде честито. Сега и Пулишич от Челси.... нормалният 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taipan Posted June 13 Report Share Posted June 13 Официално: Дарвин Нуньес подписа с Ливърпул https://dsport.bg/oficialno-darvin-nunes-podpisa-s-livarpul~84961.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.G. Posted June 13 Report Share Posted June 13 David, Steve_G, Godsmack and 6 others 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oZZy Posted June 13 Report Share Posted June 13 10 hours ago, Stivi_G said: Изглежда като много добра опция на ТАА. Дано се впише добре и да е поне една идея по-добър от батко си в защитен план. Дано на Неко му вземем добри пари alex59 and David 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex59 Posted June 13 Report Share Posted June 13 Преди 50 години се смеехме на този вид прическа, подстриган "на паничка". Майтапа настрана, момчето дава добра заявка за бъдещето. Stivi_G, David, Leon1912 and 3 others 3 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zigfridson Posted June 13 Report Share Posted June 13 Едвам се сдържам да не се хайпвам. Моята прогноза е, че Нунез с леко превъзхожда Халанд. Момци взехме по-добрия и по евтин играч. В нападение ще сме убийствени! Диаз-Нунез-Салах Както Диаз направи Мане по-силен през втората половина на сезона, очаквам Салах да изригне отново покрай Нунез. При Сити очаквам да изсипват топките към Халанд(както с Агуеро), но да опазиш тези тримата горе... . Убийствено! Още един плюс е че сега Диаз ще има с кой да си комуникира на португалски, а това не е никак маловажно за добрата атмосфера в съблекалнята. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plovdiv_1926 Posted June 13 Report Share Posted June 13 3 minutes ago, zigfridson said: Още един плюс е че сега Диаз ще има с кой да си комуникира на португалски, а това не е никак маловажно за добрата атмосфера в съблекалнята. Е, то и преди си имаше- бразилците ни за какво са, отделно и Жота? Португалската колония си е стабилна, по-скоро вече има с кого да си говори на испански. Аз няма да се изненадам в дадени мачове Нунез да е и на крилото, а не в центъра на тройката и Жота да влиза в центъра, а Диаз да почива. Поне има опции за ротация, само Салах отсясно не знам какво ще го правим сам. Може Диаз там да бъде вкарван понякога. baivan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
low Posted June 13 Report Share Posted June 13 За дясно крило като алтернатива на Салах предполагам, че Клоп ще опипа почвата и с Харви по някое време. Като беше под наем в Блекбърн, мисля, че точно на тази позиция играеше и направи доста голове и асистенции като за хлапе. petar totuhov 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex59 Posted June 13 Report Share Posted June 13 Не ми излиза от ума този Антони от Аякс. Чувам, че манговците го заграждали... ПП. Не е лошо Алисон, Фабиньо и Фирмино да му разяснят на ушенце някои работи. zigfridson 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.G. Posted June 13 Report Share Posted June 13 17 minutes ago, low said: За дясно крило като алтернатива на Салах предполагам, че Клоп ще опипа почвата и с Харви по някое време. Като беше под наем в Блекбърн, мисля, че точно на тази позиция играеше и направи доста голове и асистенции като за хлапе. Не е изключено, но малко не ми се струва толкова бърз. То в сравнение със сегашните ни крила, кой ли няма да изглежда бавен де. Зависи какво точно ще се иска от него, при по-офанзивна постройка, може да влезе в тройката халфове отдясно, а може и като 10-ка да го пробва. Там ми се струва, че от втора линия ще е много по-опасен - има визия, има хубав удар, ще видим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.G. Posted June 13 Report Share Posted June 13 3 minutes ago, alex59 said: Не ми излиза от ума този Антони от Аякс. Чувам, че манговците го заграждали... Е той Хаг ще се опита да дръпне все някой бивш възпитаник от Аяксите, но дано не му се връзват на акъла, особено пък Де Йонг от фарсата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taipan Posted June 13 Report Share Posted June 13 48 minutes ago, zigfridson said: Още един плюс е че сега Диаз ще има с кой да си комуникира на португалски, а това не е никак маловажно за добрата атмосфера в съблекалнята. Защо на португалски??? Та Диаз е колумбиец, а те шляпат на испански, както и уругваеца Дарвин и испанеца Тиаго... baivan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stojkica Posted June 13 Report Share Posted June 13 12 minutes ago, Taipan said: испанеца Тиаго... Тиаго не е много испанец. seahawk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.N.K. Posted June 13 Report Share Posted June 13 21 minutes ago, Taipan said: шляпат на испански Колега, вече 15 минути се хиля на този глагол в смисъла на това изречение. Иначе за Дарвин..., аз доволен! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oZZy Posted June 13 Report Share Posted June 13 1 hour ago, low said: За дясно крило като алтернатива на Салах предполагам, че Клоп ще опипа почвата и с Харви по някое време. Като беше под наем в Блекбърн, мисля, че точно на тази позиция играеше и направи доста голове и асистенции като за хлапе. 1 hour ago, Dr.G. said: Не е изключено, но малко не ми се струва толкова бърз. То в сравнение със сегашните ни крила, кой ли няма да изглежда бавен де. Зависи какво точно ще се иска от него, при по-офанзивна постройка, може да влезе в тройката халфове отдясно, а може и като 10-ка да го пробва. Там ми се струва, че от втора линия ще е много по-опасен - има визия, има хубав удар, ще видим. С идването на Дарвин може да се промени играта на Салах и на този след него, генерално на крилата имам предвид. Dacheff, Plovdiv_1926 and Dr.G. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.N.K. Posted June 13 Report Share Posted June 13 Извадиха някакво статистическо сравнение между нашия и лошия. https://www.squawka.com/en/comparison-matrix/?compare=-c9-Cw9pvnFM8BWe7fMJb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zigfridson Posted June 13 Report Share Posted June 13 3 hours ago, Taipan said: Защо на португалски??? Та Диаз е колумбиец, а те шляпат на испански, както и уругваеца Дарвин и испанеца Тиаго... Офф, да объркал съм се. Все мисля Диаз за португалец. Taipan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsbalabanov Posted June 13 Report Share Posted June 13 Може и на индиански да си говорят. Диас е индианец, а Дарвин ми прилича малко на Апокалипто. Bellamy, kir0w, J.N.K. and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tryssardi Posted June 13 Report Share Posted June 13 2 minutes ago, tsbalabanov said: Може и на индиански да си говорят. Диас е индианец, а Дарвин ми прилича малко на Апокалипто. А ти ми приличаш на Тошко Балабанов от ИТН Мене тоя Дарвин ме кефи. Ще е голям удар тоя трансфер ! kir0w, docaTa, AllorNothing and 6 others 2 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ONYX Posted June 13 Report Share Posted June 13 Някъде видях инфо, че утре ще го обяват. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.N.K. Posted June 13 Report Share Posted June 13 На Сон баща му да не му е агент нещо? Аз това го виждам като покана за оферти. Може би след привличането на Нунез нямаме шанс, но все пак. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts