Jump to content

16.03.2022 Арсенал 0-2 Ливърпул (ПЛ - 29 кръг)


Препоръчан пост

  • Simply Red changed the title to 16.03.2022 Арсенал 0-2 Ливърпул (ПЛ - 29 кръг)

Както е казал колегата "Класата си е КЛАСА" . Формата е временна Класата Вечна! Трупата на Артета има сили само за едно полувреме! После 15 минути Класа и всичко си идва на мястото. Боби Дебелото сега страда много а пък аз за негова сметка се Радвам Безкрайно! Битката за 20-тата ще е жестока но ПОБЕДА БУДЕТ ЗА НАМИ!

Link to comment
Сподели другаде

Just now, Taipan said:

Ти остави Дебелото Боби, а я си помисли Пепи жилетката как ще спи 🤣

Жилетката е прочетен вестник. След този сезон ако станем шампиони очаквам да се обеси !

Link to comment
Сподели другаде

В пъти сме по-добри от тези увеселители. За втори или трети път ги хващаме, когато са в силна серия и им показваме, че нещата са по-сложни. Толкова глупав отбор... тези ни надминават в периода ни на тъмните времена. 

п.п. В смешният им форум още не са отворили темата след мача, да им чуем реването и издухването на сополи. 

Link to comment
Сподели другаде

16 minutes ago, Dacheff said:

Няма МОТМ изявен, може би Анди беше най-стабилен + асист. 

Аз бих казал Матип, беше перфектен. Тиаго с много силно второ полувреме, като изключим първия извеждащ пас, но там и Ван Дайк имаше вина, че заспа. Евала и на Алисън, спаси ни задниците пак. Ако беше станало 1-0 нищо чудно сега да щяхме да опяваме загубата. Жота клиничен, Боби със страхотно включване. Общо взето Клоп ги беше насрал след първото полувреме. Продължаваме да мечтаем.

Link to comment
Сподели другаде

Първото полувреме нищо не се получаваше, второто два бързи гола и протоколно чакане на края. Взехме мача по шампионски. Лошите имаха две положение, едното изработено от нас, а второто в последните секунди. Матип ги изяде направо. Сперед мен Гуардиола не е гледал мача, може и да не знае още какво е станало. 😂

Link to comment
Сподели другаде

Тегав мач. Много надлътване и тактичека битка. 15 силни минута два гола. Отбора е ментален монстър. В равностоен мач взехме победата, това е най-важното.


Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk

Link to comment
Сподели другаде

Честита победа! Не можах да гледам мача. Гледах репортаж от десет минути и ми се видя, че не играхме лошо. По коментари на колегите, съдя че не е било супер силна  играта ни. Обаче, въобще не ми дреме! Важното е че бихме и взехме значими три точки. Много важна победа. Много се кефя, че Жота се върна към головете. А Фирмино, беше стария крадец на топки! Не го пускам да си ходи! Все още, е един от най-добрите и има какво да даде на отбора. Залепихме се за Сити и това ги прави нервни. Сега вече, всичко си зависи от нас. 

Link to comment
Сподели другаде

Мачът със Сити няма сам по себе си да донесе титлата, за който и да е от двата отбора. Програмата е такава, че всеки може да сбърка след него без значение дали го е взел.

 

Така че мач за мач и каквото стане, ама този оът Ливърпул е отборът, който просто не бърка в преследването си и със сигурност ще им пари под краката на Пепо и другите.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...