Jump to content

27.04.2022 Ливърпул 2-0 Виляреал (ШЛ - 1/2 финал)


Препоръчан пост

Дали можем да си разцъкваме топката 90 минути в Испания, както правихме последните 25 минути днес, а? 😂 Съперник с по-малко желание за игра не сме имали досега.

Link to comment
Сподели другаде

Талисмана Ориги второто влиза и ги разпечатва. Прогноза 2-0.

 

Не познах само с разпечатването. Сладка закономерна заслужена победа. На финал сме. Такъв отбор практикуващ антифутбол няма място дори в групите на ШЛ. Абсолютни посредственици са Виляреал. Наздраве. В играта сме във всички турнири като най-малък е шанса за ВЛ.

Link to comment
Сподели другаде

Няма какво да се коментира, защото просто нямаше втори отбор на терена. Защо не ни дадоха направо служебна победа. Яко са ги подценили Байерн тия. Странен мач.

Link to comment
Сподели другаде

3 minutes ago, stan4oo2 said:

Кой бяха тез Вилереал че не се сещам за тях, а сетих се едно малко отборче което победихме с 2-0.

Тези, които отстраниха Юве и БМ. 

Просто в момента Ливърпул и МС са с класи над всички всички останали отбори не само в Англия, но и в Европа. Спокойно можеше да е поне 4:0, но и този резултат ни устройва.

Link to comment
Сподели другаде

4 minutes ago, Bellamy said:

Ако Ван Дайк, получи жълт в реванша, какво става с него за финала? Ще играе или не?

Заслужаваш да те оставя да си го търсиш сам ама айде .Не ,няма да пропусне финала дори и да има картон втория мач жълт.Само при червен се пропуска.

A yellow in both semi-final legs will not rule them out of a place in the squad for Paris, as the cumulative three cannot be reached. That means Virgil van Dijk can relax a little despite picking up a booking in the first half against Villarreal in the first leg

Link to comment
Сподели другаде

Дебелия Франки с играта неговия отбор ни помогна да се подготвим за този мач. Страхотна игра на отбора. Товаискам да виждам всеки мач. Добра преднина макар и коварна. За мен Тиаго МОТМ.

Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk

Link to comment
Сподели другаде

Дано реванша да е протоколен и да направим някои ротации, заради натоварената програма. Ако се класираме на финал си пожелавам Реал Мадрид. Има какво да им връщаме на балеринките!

Link to comment
Сподели другаде

22 minutes ago, pitonchev said:

Фабиньо MOTM!!! Не че и другите не играха страхотно, но той нямаше грешно отиграване цял мач. 

Фабиньо имаше бая грешки но успя всички да си ги поправи. 

Един от най-слабите полуфиналисти в тоя турнир със сигурност, но това не омаловажава победата. Все пак сега можеше да играем срещу Ювентус или Байерн, ама на, не са могли да ги бият. 

3:0 щеше да е по-спокойно за реванша, но и така не вярвам да стане издънка. Все пак всичко се случва и сме длъжни да сме отговорни втория мач. 

Link to comment
Сподели другаде

  • Simply Red changed the title to 27.04.2022 Ливърпул 2-0 Виляреал (ШЛ - 1/2 финал)

Честито на всички!

Гледахме мача с Евертън на повторение, но с още по-смазващо превъзходство. За цял мач минаха 6 пъти центъра, биха 2 корнера и един фаул....

Не отива на отбор играещ полуфинал в ШЛ.... Все едно се върнах в Автобусната ера на Специалния....

Те си имат своята логика, важно беше да им скършим вярата че с този скапан анти-футбол могат да пробиват вечно.

Окопи, линии на защита хвърляния, мятания, матросовски изпълнения.... Не ми харесват такива отбори, но и това го има във футбола и от време на време се появява някакъя такъв с епизодични успехи, дето почват да ги превъзнасят след 3-4 успешни мача. Добре че ги сгънахме като войнишки дрехи. Не им давахме да дишат никъде по терена. Нашите ги гонят и им налитат като питбули, публиката ги смазва психически.... Всичко беше изпълнено като по ноти. Можеше и още да им ушием на фона на смазването, особено второто полувреме, но и така е супер.

Мача според мен можехме и без вратар да го играем. Али се схвана от гледане само.

Ако не подценим реванша не би трябвало да имаме проблем да сме на финал, а там каквото и както дойде. Имаме сили, играчи, тренер... Можем и знаем как.... Дано всички са без контузии и във форма, защото в момента сме в зверски ритъм. Има хъс, настроение и адско раздаване. Целия треньорски щаб си е свършил работата страхотно!.

Половината път до финала го изминахме по страхотен начин, да продължаваме да вярваме и да не отпускаме педала от газта. Машини са!

 

 

Link to comment
Сподели другаде

Унай Емери говори с BT Sport:
„Не можем да кажем нищо за победата, защото те я заслужават. Първото полувреме беше добре в защита, но не постигнахме в атака.
„Имаха два-три шанса за гол. Второто полувреме беше същото и те натиснаха и заслужаваха да отбележат. 2:0 е добра разлика за тях, за нас не е добър резултат, но ще се опитаме да мечтаем и да направим нещо различно в нашия дом.
Мачът следващата седмица ще бъде много различен от тази вечер. Много е важно в нашия дом да променим нещо, може би тактически. Те ще страдат повече от тази вечер."

Юрген Клоп говори пред BT Sport:
 „Беше брилянтен мач. Първото полувреме ми хареса много. Не вкарахме, това е единственият проблем всъщност. Но ги запазихме мълчаливи, което е важно заради атакуващата заплаха, която представляват. Опитахме се да създадем, Опитах се да бъда директен, да смесвам всичко това, да играем през линиите, над линиите. Имахме много хубави моменти, без голове, вярно. През второто полувреме завършихме ситуациите по превъзходен начин И двата гола бяха изключителни. Искахме да вкараме трети, но от този момент нататък има смисъл да контролираме играта и това направихме.
„Във футбола винаги е едно и също. Показваш уважението към противника по начина, по който го защитаваш. Това направихме и много ми хареса. Контрапресата беше страхотна. Момчетата наистина бяха в играта. от първата до последната секунда и затова победихме.Това е само полувреме, но е по-добре от преди мача.

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...