Jump to content

03.05.2022 Виляреал 2-3 Ливърпул (ШЛ - 1/2 финал)


Препоръчан пост

Ч

27 minutes ago, AllorNothing said:

Колега стига с този Жота, вече иде на спам това и ще бъде наказвано. 95% от мненията ти са за него в различни теми. 

Ай стига. 

Чувствай се свободен да сожиш точки за спам за мнение в темата "след мача" за играта на играч играл в мача.Всеки който е недоволен от играта на играч след даден мач ли ще слагаш наказание(риторичен въпрос).Ако това ти дава спокойствие и помогне на самочувствието ти ,го направи.

Аз на заплахи не се пречупвам.Камо ли на някаква си точка във форум.Сякаш заплата ще ми намалиш...Аз ще продължа(както и досега) да давам мнение в правилните теми пък ти го тълкувай както искаш.

Но се замисили дали не го правиш само ,защото не ти харевва дадено мнение и нямаш за какво да наложиш накзание затова се позлва общото "Спам".
Спам е това мое мнение в момента ,но е на база твоето спам мнение което цитирам.

П.С За да избегнеш самия ти спам като модератор(lead by an example) , можеше да напишеш не аргументираната си забележка и на лично, но явно смяташ за мн правилно да спамиш останалите.

Link to comment
Сподели другаде

9 minutes ago, nikiniki said:

Ч

Чувствай се свободен да сожиш точки за спам за мнение в темата "след мача" за играта на играч играл в мача.Ако това ти дава спокойствие ,го направи.Аз ще продължа(както и досега) да давам мнение в правилните теми пък ти го тълкувай както искаш.Но се замисили дали не го правиш само ,защото не ти харевва дадено мнение и нямаш за какво да наложиш накзание затова се позлва общото "Спам".
Спам е това мнение в момента ,но е на база твоето спам мнение което цитирам.

Бъди сигурен, че не го правя щото не ми харесва това, че пишеш против Жота. На мен са ми писали дори оплакване, че не съм ти сложил наказание за спам досега. 

Ти пишеш едно и също за този играч, което и глух пещерняк вече е разбрал с какво съдържание ще ти е поста. 

Това е спам, а не че коментираш някого изобщо. 

Link to comment
Сподели другаде

5 minutes ago, AllorNothing said:

Бъди сигурен, че не го правя щото не ми харесва това, че пишеш против Жота. На мен са ми писали дори оплакване, че не съм ти сложил наказание за спам досега. 

Ти пишеш едно и също за този играч, което и глух пещерняк вече е разбрал с какво съдържание ще ти е поста. 

Тук е спам, а не че коментираш някого изобщо. 

Това че има оплакване не значи че е валидно и ти като модератор ,можеш да провериш правилата където е описано кое е спам.

Така или иначе реши да спамиш темата.Аз си давам мнието по доста други теми, не само за определения играч.Вписващите тук са "Десет" човека и ето ставате "девет" сега. 

Прекратявам участието си тук,докато се толерира подобно личностно и не професионално ниво на модериране.

Можеш да изтриеш профила направо.Бих го направил и сам, но не намирам опцията.Разлогвам се.

Link to comment
Сподели другаде

Ами на финал сме и това е най-важното в случая.След първото полувреме вече се виждах като фен на Барса през 2019 г., ама второто нещата се промениха.Дано никога повече не виждам игра като тази през първата част, поне в ерата на Клоп в тима.Нищо не ни се получаваше, пресата на тия ни обърка, особено след ранния гол, който допуснахме.

Както и да е важното е че всичко приключи в наша полза и вече гледаме към финалния мач в турнира.

Link to comment
Сподели другаде

Колега Ники, много драстично! Лично аз ти чета мненията. Жота ми е от любимците, ама въпреки това не ме дразнят твоите мнения за него! Та, ако още четеш, размисли!

За мача. За първи път от година гледам от вкъщи с читава картина. Накефих се! Първото ни сгънаха, но бях спокоен за продължаване напред. Все си мислех , че ще приключат. А и ние имахме две почти сто процентов и положения първото, но си ги пропуснахме в наш аристократичен стил. 

Не съм съгласен с подценяването. Играхме си на макс, но тия пичове се хвърлиха вас банк. А и всеки час им бе точен, а нашите-спорни. От подценяване ли подаваш спорен пас? Да не говорим за обработването на топката. Те- по бразилски, ние- по английски. Чак трябвало кептъна да оправи положението. Кептъна може други неща, боравенето с топката му е чуждо като на отегчен съпруг чужда жена. Иска, точи лиги, ма хем не смее, хем не става. 

Не знам какво сте нарочили тоя Кейта! Какво е това плюене?! То направо сране на главата му! Един извеждащ пас за лошите и другото в общия тон. Робъртсън и Трендафил да не миришеха на акация първото? А Ван Дайк?

Второто  Емеритата се измориха зверски и видяхме какво им се случи. То се и очакваше в тази вода до мъдете... Сигурно и Клоп го е знаел. Като гледам, разбира малко повече от нас. Второто не че дигнахме обороти, по- скоро тия свалиха. Както се вика научно- помпата засмуква половин нафта, половин пеня, подрипва пуши и припръдва! Така метафорично бих описал Виляреал второто. 

Гола на Фабиньо - само като видях че излиза на стрелкова позиция и си викам : Айдеее, свински боц със се сила у вратаро! Баце, се едно имах джойстик! Изигра го точно толкова ювелирно и: Гооол! Замислих се...ако беше Салах такъв фамозен аут щеше да изплюе... Салах ми е любимец, но така си представям ситуацията с Него.

За гола на Мане нямам думи... Подигра ги! Даже аз, на 45, имах време да рипна от кревата и да тегля шут в посока телевизора! Тая си беше за шут още като я спря. Къде се въртя, шугави, какво прави тоя Мане?! Добре, че влезна, че щях да строша не само телевизора, ами и стената и ...ако имаше подходяща комшийка щях аз да вкарам вместо него...

Честит финал! Три останаха. Три е щастливо число. И ТРИТЕ ДЕДО ПОПЕ!

Link to comment
Сподели другаде

5 hours ago, baivan said:

Не съм съгласен с това.  За всички фенове по света и у нас  "черешката" е Реал - Ливърпул.

Отбор без спечелена КЕШ/ШЛ, без Купа на УЕФА/ЛЕ,  с единствен спечелен финал за КНК през 1970 и то с/у Гурник Забже  🙂

1970_European_Cup_Winners'_Cup_Final_log

не може да бъде дразнител за феновете или рекламодатели и ТВ.  Съвсем друго си е Кралския клуб с 13 КЕША и още много други.  

Разбирам, от историческа гледна точка финал между Реал и Ливърпул, т.е. отборът с най-много титли и този, който при победа ще излезе на равни второ(ако не се лъжа). Реал са шампиони на Испания предсрочно с огромна преднина. Ливърпул води жестока битка с другият английски отбор.

И все пак го има аргумента за Сити, който е смятан за мнозина за най-добрият отбор. 

Link to comment
Сподели другаде

  • Simply Red changed the title to 03.05.2022 Виляреал 2-3 Ливърпул (ШЛ - 1/2 финал)
  • S.Gerrard pinned this тема
  • S.Gerrard unpinned this тема

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...