Jump to content

07.05.2022 Ливърпул - Тотнъм (ПЛ - 35 кръг)


Препоръчан пост

Ако искаме да преследваме до последно Сити, тоя мач трябва да го вземем.Тотнъм чета, че имат бая кадрови проблеми, но не и в атака. пък и да не забравяме колко положения допуснахме да ни създадат предишния мач, така че трябва доста да внимаваме в отбрана.Ще има ротации, тъй като мачовете ни са през няколко дни, като Клоп да решава какви да са те.

Link to comment
Сподели другаде

Труден мач ще е! Просто сме длъжни, да го вземем! Излизаме стегнато, концентрирано и ги бием! След това, чакаме издънка на Сити. Шанса да ги минем е малък, но сме длъжни да опитаме! Нищо не е свършило, докато наистина не свърши! Правим каквото трябва и да става, каквото ще става! Тотнъм са опасни, имат шансове за топ четири и ще са мотивирани! Обаче, ние сме Ливърпул и сме по-добри! Пожелавам късмет на момчетата! Успех!

Link to comment
Сподели другаде

36 minutes ago, oZZy said:

Гомес сигурно ще играе. 

Клоп знае най-добре, кое е най-доброто за отбора. Може би, е добре да играе именно той! В тази зона, ще ни атакува Сон. Ще имаме нужда от стабилност там и Гомез е подходящ за целта. А и нека, Трент да почине малко. Предстоят ни още мачове.

Link to comment
Сподели другаде

Този мач ще е голямо надлъгване. Ако на Тотнъм им минават дългите пасове по диагонала ще берем ядове. Трябва да го спечелим този мач макар и с едно на мъка да е.

Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk

Link to comment
Сподели другаде

И аз мисля, че ще е труден. И двата отбора имат за какво да играят и не биха са позволили да губят точки. Надявам се тук класата, която имаме плюс домакинския фактор да спомогнат да вземем мача. Още преди няколко кръга казах, че този и мача с градските са най-теудните от оставащите. 

Link to comment
Сподели другаде

  • S.Gerrard changed the title to 07.05.2022 Ливърпул - Тотнъм (ПЛ - 35 кръг)
  • S.Gerrard unpinned and locked this тема
Гост
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Създай ново...