Jump to content

07.05.2022 Ливърпул 1-1 Тотнъм (ПЛ - 35 кръг)


Препоръчан пост

Много са хлъзгави Тея евреи,биха Сити 2пъти и Х с нас 2пъти. Ние играхме тъй преди Клоп да сглоби баш целият отбор(само на контри), добър ставаш,когато владееш инициативата срещу всеки(като нас сега) но тогава пък страдаш от отбори с добра контра атака.

 

Сега сериозно към финалите!

Link to comment
Сподели другаде

Ами Конте си ни изклати по същия начин, по който изклати и Сити. Само не можах да разбера защо бавеха времето като този Х грам не ги устройва. Утре,ако Арсенал си вземе мача, което е доста вероятно излизат на 4 точки пред тях. Ние обаче изиграхме много слаб мач, с тези безумни центрирания поне да беше вкарал Ориги да се надяваме на нещо, дори и изравнителния ни гол ни беше леко късметлийски. Както и да е ,аз прогнозата съм си я казал още след Х-а в директния мач с Шити, че те няма да допуснат грешка до края на сезона. Да си се концентрираме във ФА къп и ШЛ, ако ги вземем пак ще е доста успешен сезон.

Link to comment
Сподели другаде

Тия негодници ще ги следя внимателно дали ще влязат в топ 4 с тоя анти-футбол. Нооо, ние сме си виновни. Ван Дайк и Конате общо изпуснаха 3 положения, Мане 1, Салах затри всичко та и отгоре, а тия ни направиха само първото полувреме 3 подаръка, от които не се възползвахме... 

Ах, ако Наби беше отправил удар вместо да я оставя на Мо, щеше да е друго сигурно.

П.С Добре, че Диаз пренебрегна указанията и вместо да центрира балон на втора греда, влезе навътре и отправи удар, та да влезе тая пуста топка...

П.С.С Ориги вместо Жота може би беше по-логичното решение

Link to comment
Сподели другаде

Баси насраните шпори. То не бяха окопи, то не беше бетон.... Жалко! Конте, в духа на най-върлото катеначо... Тела, глави, крака... опълчение. Но ни излъгаха. И нашите гледам че бяха поуморени и емоционално и физически, но това е положението. Остава да се надяваме, че някой до края ще хлъзне чалмите, а и голова разлика ще ни трябва. Мразя отбори играещи като Виляреал на Анфийлд, Евертън и тези. Да, може и да им печели точки, но е грозно! Пропуснахме, дано не е фатално за шампионата!

И да, МО САЛАХ в последно време само разхожда фланелката. Нищо не остана от хищника! Дано се оправи по-бързо! Много ни е нужен точно сега!

Link to comment
Сподели другаде

Само Диаз не е достатъчен! Освен всичко друго показа, че трябват удари обаче отбора продължи с безмислените центрирания. Трябва чудо да стане ,,,

Link to comment
Сподели другаде

Смените бяха грешни.Хендо ни беше най-добрият халф - сменен и от там загубихме центъра. Диас според мен не игра добре 2то полувреме, трябваше той или Мане да излязат. А Ориги беше задължителен тоя мач. Сами се прецакахме. Дано Сити утре паднат та да се завържат нещата.

Link to comment
Сподели другаде

По-слаби са и гостуват на Анфийлд. Кой очаква да се надиграват с нас? Ясно, беше че ще разчитат на стабилна отборана и напред на контри каквото стане.

Не забравяйте, че биха два пъти Сити и направиха Х с нас по-рано. Проблемът е, че правихме едно и също до втръсване при положение, че не даваше резултат. Един от малкото удари от далеч (може да беше и единствения) ни помогна да изравним. Оттам пак изсипъни топки в наказателното...

Беше ясно, че задачата да вземем всички мачове до края, стискайки палци, че Сити ще се издънят някъде, беше много тежка. Щом няма да сме шампион, предпочитам така да се получи, пред това да треперим до последно и пак да не сме шампион. 

 

П.С. Току виж Замъка да понесат мега изненадата и да бият Сити, които вече сигурно са отворили шампанското?

Link to comment
Сподели другаде

Еми тфа е колеги. Цял сезон блъскаш, струваш и накрая идва славията да ти скапе всичко. Скапана работа! А това ни беше последния тежък мач. Другите докрая ги взимахме. Имахме време и за обрата но не стана. Нема се отчайваме но сега вече нищо не зависи от нас, а досега си зависеше. Скапаната славия. Пфу! 

Не разбрах кой сгреши така и го оставиха непокрит. Трент нали? А Ван Дайк как му се беше ядосал. Еми стой си на мястото къде си тръгнал. Трент го няма никакъв от януари и Салах се изгуби. Иска пари вече половин сезон и не подписва. Малко ме яд на Клоп че не пусна Ориги.

Мача е свирен. Сити пак шампион а ние може и да си останем с лимонадата даже. 

 

Link to comment
Сподели другаде

1 minute ago, AllYouNeedIsKlopp said:

Така или иначе нищо не зависи от нас, дали ще треперим още 3 мача, чакайки Сити да направят равен или ще чакаме да паднат, няма голямо значение, имайки предвид, че в 99% от мачовете им, резултата е 2 на 0 до 30тата минута, гледали сме го тоя филм.
Има два мача, в които всичко зависи само от нас, там ще е истината.

То и с падането ще е интересно, защото хипотетично дори да паднат, ще се гледа головата разлика , а тя вече е почти изравнена. Така че ще трябва не само да бием в последните ни 3 мача, ами да е и с разлика. 

Link to comment
Сподели другаде

Аз не искам да звуча като хейтър или че не съм доволен от сезона или отбора, но в последните мачове отпред не сме ама въобще ефективни. И докато на тоя етап се получаваше, нямаше как да стане постоянно. Аз лично съм разочарован от Салах. Не му се сърдя или нещо такова, просто в последно време не е същия. Днеска на два пъти можеше да подаде към хора в много добра позиция и не подаде, а би и съответно сгреши. Лесно е да се говори от страни, но за жалост с първенство, в което за да станеш шампион трябва да имаш 90+ точки, не можеш с лека ръка да пропуска срещу добри отбори.

Link to comment
Сподели другаде

  • S.Gerrard changed the title to 07.05.2022 Ливърпул - Тотнъм (ПЛ - 35 кръг)
  • S.Gerrard pinned this тема

Всеки сезон имаме по една грандиозна драма, в която си казваш това може да се случи само на този отбор. Този сезон все още не съм изпитвал онова чуство, да се изстреляш от крайно отчаяние до екстаз. Аз продължавам да си я чакам, или в Париж, или в първенството.

Link to comment
Сподели другаде

Жалко, че не можахме да поставим Сити под напрежение и да видим как ще реагират след загубата им в ШЛ. След тва тегаво отпадане ако сега ги бяхме дръпнали пак с 2 точки щеше да е забавно. Ама... 

Титлата на 99% е загубена, Сити ще имат комфорта сега и вероятно ще направят 4 победи. Но не мога да се сърдя на отбора, беше очаквано да се сбърка някъде с оглед на битката на толкова фронтове. Аз казах няколко пъти преди, че няма вариант и двата отбора да направят само победи до края. За съжаление ние мигнахме първи. 

Link to comment
Сподели другаде

Ами.. Жалко. На повечето от нас, ни беше ясно, че няма как да успеем, да изкараме без грешка до края. Не и при положение, че натискаме във всички турнири. Никой не е успял да го постигне досега, а едва ли и някой, някога ще успее да го направи (куадрапъла). Естествено, все още има малка надежда, че Сити също ще се подхлъзнат, но е все по-малко вероятно. За мача : Нашите момчета, опитаха да направят всичко по силите си. Но, умората си казва думата. Някои от играчите, определено не са в най-добрата си форма. А, Мо Салах, от януари насам е трагичен и по-скоро пречи. Може би, Клоп трябваше да пусне Ориги (поне като смяна). Тотнъм са гаден отбор, с гаден треньор. Пожелавам им, още доста години, да не влязат в топ четири! Ако Сити, успее да победи довечера, всичко свършва. Поне ще е ясно, че нямаме шансове и ще можем да се съсредоточим върху двата финала.

Link to comment
Сподели другаде

Предвид на обстоятелството, че тоя сезон ще се играят колосално количество мачове, пък и факта, че все пак изоставахме на една точка от Сити и мачовете, които в момента са на два-три дена няма какво да се правят драми.Може би ако бяхме вкарали гол първи щяхме да вземем мача, ама това са само предположения.Тотнъм са силни на контраатака и това го видяхме на няколко пъти както тоя мач, така и при гостуването ни по-рано през сезона.Защитават се много добре и не позволяват топката да върви по земя в близост и в наказателното поле, така че в тия центрирания имаше някакъв резон, но в крайна сметка не доведоха до нищо съществено.Бяхме неефективни и при статичните положения.Не мога да се сърдя на момчетата, играят при огромно физическо и психологическо напрежение и въпреки това се стараеха да поддържат огъня в първенството.Дори и да бяхме били аз не смятам, че Сити биха допуснали грешки в мачовете си до края, въпреки отпадането от ШЛ.

Имаме да изиграем два финала до края на първенството и трябва да се съсредоточим към тях.

Link to comment
Сподели другаде

Мача приключи,горе главите и гледаме напред. Верно не можахме да бием,всички ни е яд. Все си мисля,че ако Фабиньо беше теглил един пергел на Кейн,тези гол нямаше да вкарат,но уви. Ще видим днес какво ще е..

Link to comment
Сподели другаде

Очаквана игра на ТотМън, неочаквана от нас , особено след изравнителния гол! Гледах повторение на епизода от мача, след изравнителния гол! Е ми, няма такова безидейно правене на едно и също, с еднакъв, никакъв резултат😒

Ориги ,беше задължителен в този конкретен случай, още повече Жота в последния месец ,твърдо излезе от форма и няма и никаква увереност в действията си! Освен това, си знаем и неговия статут на решаваш такива заплетени мачове!

Алисън ,беше задължителен за последния корнер, ясно беше, че след неговото изпълнение, съдията ще надуе свирката!

Продължаваме в борбата за другите 2 трофея, за тоя, трябва да стане, по-голямо чудо, отколкото утре на парада в Москва Путкин, да обяви капитулация на Русия😀

Link to comment
Сподели другаде

Не знам, аз продължавам да вярвам че имаме шанс и то не малък. Сити след отпадането от ШЛ, когато я спечелихме се съсредоточиха в първенството и не допуснаха грешка и е много вероятно да го направят пак. Но сега като не сме ги притиснали до стената, може да се почувстват не застрашени и да се отпуснат. Нали когато ни водиха с 14 точки правеха доста издънки. Нека сега пак да се почувстват недосегаеми, пък да видим.

Аз вярвам!

Link to comment
Сподели другаде

Пишем история и когато писалката ни прекъсва, както снощи се случи, е безспорно неприятно чувство. Чувството е като онова 3:0 в Барселона - угнетяващо безсилие и обреченост. Знаем продължението. Защото ние сме Ливърпул и никога не спираме да вярваме! Сигурен съм, че ще оцветим в червено мастило и тази изтощителна надпревара с градските и то по възможно най-болезнения за тях начин - с по-добра голова разлика! Няма да е тази вечер, но ще е много скоро 😉 YNWA!  

Link to comment
Сподели другаде

  • Simply Red changed the title to 07.05.2022 Ливърпул 1-1 Тотнъм (ПЛ - 35 кръг)
  • S.Gerrard unpinned this тема

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...