Jump to content

10.05.2022 Астън Вила - Ливърпул (ПЛ - 36 кръг)


Препоръчан пост

  • ReD_Gerrard changed the title to 10.05.2022 Астън Вила - Ливърпул (ПЛ - 33 кръг)
  • S.Gerrard changed the title to 10.05.2022 Астън Вила - Ливърпул (ПЛ - 36 кръг)
  • S.Gerrard pinned this тема
  • S.Gerrard unlocked this тема
4 hours ago, mitkoa said:

Иска ми се да има задължителна почивка за Диаз, Мане и Салах. Също за ВВД, Робо и Трент. В центъра почивка за Фабиньо и Тиаго. Дори Али може да почине. Те да имат още 3 мача до края на сезона - срещу Челси и Реал Мадрид финалите и 1 за първенство срещу Уолвс.

Състава срещу Вила: Келъхър, Костас, Матип, Конате, Гомез, Кейта, Милнър, Хендо, Жота, Фирмино, Минамино (Окс). Къртис може да започне вместо Кейта или Хендо според това, кой от тях ще започне на двата финала. Същия състав и срещу Саутхамптън.  Пък каквото стане.

Малко вероятно, особено докато има още някакви надежди....ама пък да ги изтощим гонейки дивото, а накрая и да отидем на финал уморени...не е също добра идея.

 

 

Абсолютно човек.

Дано се съберат преди мача всички на щат в отбора-треньори, мениджъри, конденционни, фитнес-инструктури, диетолози, уфолози, врачки и ясно да си да дадат сметка, че от събота насам шампионат 2021/22 е вече затворена страница и трябва да се гледа към Ш.Л и след това към еф ей къп.

Около 95% от титулярите ни ще изиграят абслютния максимум от възможни мачове както на клубно така и на национално ниво-имаше Европейско, Копа Америка, Купа Африка, Лига на нациите. Във всички тези турнири, нашите момчета играха до финалите. 

Ясно е че не трябва пък и да губят ритъм основните играчи, но си мисля, че има как да има как да им се спестят солидно количество минути. Трябва да се пипа много внимателно...

 

Link to comment
Сподели другаде

22 minutes ago, Bellamy said:

трябва да се гледа към Ш.Л и след това към еф ей къп.

 

Е то ФА финала е другата седмица. Защо да не мислят/гледат към него първо?

Link to comment
Сподели другаде

Ясно е, че ако Стиви Джи опита да ни играе рендето Бьорнер, то ще бъде отлъчен и анатемосан от църквата ни още преди последната свирка 😄

Link to comment
Сподели другаде

36 minutes ago, Duplex said:

Ясно е, че ако Стиви Джи опита да ни играе рендето Бьорнер, то ще бъде отлъчен и анатемосан от църквата ни още преди последната свирка 😄

Няма шанс някой да се обърне срещу Стиви. Но да не се очаква, че те ще ни играят леко и по-различно от обикновено, само заради връзката му в с Ливърпул.

Link to comment
Сподели другаде

С оглед на последния ни резултат за първенството, смятам, че този мач рЕзко стана от задължителен на препоръчителен. Надявам се Клоп да даде почивка на някои играчи, но по-скоро няма да е толкова масова почивка, колкото ни се иска.

Link to comment
Сподели другаде

6 minutes ago, tsbalabanov said:

С оглед на последния ни резултат за първенството, смятам, че този мач рЕзко стана от задължителен на препоръчителен.

Баш си е задължителен. Евентуално този със Саутхемптън ще стане препоръчителен към незадължителен.

Но и 3-4 промени са силно препоръчителни към задължителни.

Link to comment
Сподели другаде

Не съм убеден, че трябва да се хвърляме с цената на всичко, да търсим победа! Не искам, да звучи пораженчески, но каквото и да направим, не зависим от себе си! Не знам, какво мисли Клоп по въпроса, но на мен ми се иска, да запазим сили за финала с Челси. Колкото и да се надяваме, Сити няма да сгрешат. Така че, трябва да се подходи разумно и без емоции. За мача ни довечера : мисля че нашето момче Стиви, ще ни скочи и ще иска да вземе нещо от мача. Още повече, знаейки че няма да е той причината, да не станем шампиони. Дано, да се даде почивка на повечето от играчите, които Клоп гласи за титуляри в събота. А, ако довечера, успеем да бием с резервите, ще е чудесно. Късмет и успех на момчетата.

Link to comment
Сподели другаде

Ко погледнем малко назад ще видим, че имам не едно и две трудни гостувания на вила парк. Не мисля, че ще е по-различно и сега.

Ако трябва да гледаме голямата картинка, свежест ни трябва и за 14.05 и концентрация за 28.05. 

Общо взето си мисля, че нашите не трябва да излизат от игрови ритъм, така че щаба най-добре знае как да си ги ротира и на кой да наблегнат.

Няма да давам прогнози, че оная вечер казах, че мисля да бием кокошките с лекота, па то кво стана.

Link to comment
Сподели другаде

Тук може и да коронясаме Шити като шампион. Струва ми се, че ще излезем със състав, подобен на този срещу Нюкасъл, а Вила според мен в момента имат по-добър отбор. Напълно е възможно да стане точно обратното на това, за което се говореше, а именно Стиви да спре нас вместо чалмите.

Link to comment
Сподели другаде

То нас няма какво да ни спира. 3 точки аванс за Сити при оставащи 3 кръга са си като бездна. Както и да завърши този мач няма да е от голямо значение при крайния изход за титлата. 

Link to comment
Сподели другаде

Да не стане така че накрая да сме 2ри по голова разлика. Тогава такива клипчета със Салах дето не подава ще станат много модерни.

Link to comment
Сподели другаде

Тука аз очаквам бая ротации, предвид на натрупания брой мачове от основните играчи и предстоящия след няколко дни финал за ФА къп.Сега вярно е че сме Ливърпул и не трябва да се отказваме никога, ама е необходим все пак и малко разум.Мисля си дори, че ще излезем в по-слаб състав и от тоя срещу Нюкасъл.Ся, Сити имат три мача и трябва да врътнат две равенства или загуба или равенство, за да имаме някакъв шанс за титлата.Не ми изглежда реално.Ако оставаха десет кръга да се надяваме на нещо, ама при три...Тоя мач ще го гледам без всякакво напрежение.

Link to comment
Сподели другаде

Все още имаме шансове за титлата, но минава с чиста мрежа и 4-5 гола пък и 6  ако искате. Можем да го направим. Имаме мач със Саутхемтън. На нас Тотнъм ни беше последния труден съперник докрая и баш на последното стъпало се спънахме леко. Вила, Саутхемптън и Улвс трябва да бием с по минимум 3 гола и чисти мрежи и ще чакаме спънка от Сити. 

Link to comment
Сподели другаде

2 hours ago, Dacheff said:

едно 2:0 срещу Уулвс или УХ

А защо да не паднат и от двата отбора. УХ вече са фокусирани изцяло върху първенството особено според услугите, които Манго им доставя.  Вълците традиционно ги хапят. 

Реално титлата мжое да се отпише едва след тези две гостувания, ако ги взимат и тях. Даже и аз като оптимист човек не виждам как само Вила може да я донесе в последния кръг, ама знае ли се.

Така че не знам за какво подценяването говорите, просто имаше една крива стъпка в събота.

Link to comment
Сподели другаде

 

Martinez; Cash, Konsa, Mings, Digne; Luiz, McGinn, Nakamba; Coutinho; Ings, Watkins.

Subs: Olsen, Sanson, Buendia, Traore, Chambers, Young, Chukwuemeka, Chrisene, Iroegbunam.

 

Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Tsimikas; Fabinho, Jones, Keita; Diaz, Jota, Mane

Subs: Kelleher, Konate, Thiago, Milner, Firmino, Salah, Gomez, Henderson, Origi.

Link to comment
Сподели другаде

Не бива да се отказваме до последно, така че трябва да си гоним победата и по възможност с по-голям резултат. 

Не е в стила ни, нито в стила на Клоп да се отказваме докато имаме шанс. Ние да си сторим каквото е нужно от нас, пък Сити, ако не бъркат никъде, това е нещо независещо от нас. 

Така или иначе с оглед точките, които ще имаме тази година, това е стандарт за шампионски сезон. 

Link to comment
Сподели другаде

  • S.Gerrard locked and unpinned this тема
Гост
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Създай ново...