Jump to content

28.05.2022 Ливърпул - Реал Мадрид (ШЛ - ФИНАЛ)

Recommended Posts

Битка на титани. Колкото и да сме силни, това е Реал на финал в ШЛ и няма да е никак лесно. Ако момчета са концетритани на 110% и не правят фатални грешки(само като се сетя за Кариус и ми причернява) смятам, че ще победим. Нещо от сорта на 2-1. Напред към 7мата!!!

Според мен съставът е ясен със или без Тиаго. Аз бих пуснал Джо Гомес вместо Тренд де, защото е по-бърз и защото дълги пасове към Винисиус ще са основното и може би единствено оръжие на Реал.

И както напоследък все пиша - дано имаме късмет. В тия мачове на това ниво без късмет нищо не става. Един гол с глава при първия корнер да им мушнем и Реал заминава.

• Simply Red changed the title to 28.05.2022 Ливърпул - Реал Мадрид (ШЛ - ФИНАЛ)
1 hour ago, Hendo said:

Както и на нас btw, направо ме болеше да гледам тоя отбор, изглеждащ все едно цялата единайсеторка е пробягала маратон преди мача.

Честно казано, притеснението ми е за финала. Ако играем толкова изтпрмозени и в събота, Реал ще ни изнасили, колкото и да не ни се иска.

Просто целия отбор изглежда физически и емоционално на абсолютния си предел, даже и след него.

20 minutes ago, tryssardi said:

Тъй си беше,за съжаление 😭😭

Образец/ пример:

''въпреки че нашите изглеждаха гроги към края на мача с Уулвс съм убеден, че нашите ще намерят прилив на адреналин и ще бъдат като Белаз на 28 май'' 

😉

Труден мач ще е. Няма ли фрапантни грешки в защита мача ще го спечелим. Важна ще е битката в средата на терена. Спечелим ли я ще ограничим дългите им подавания.

Изпратено от моят SM-A725F с помощта на Tapatalk

Освен видимата умора в състава има и друго притеснение. Тоя сезон със силните отбори ни е трудно. Не успяхме да бием другите 3 отбора в топ4, а с Челси двата финала не вкарахме гол в редовното.

Не ги виждам Реал да удържат чиста мрежа, но въпреки това са лек фаворит за мен след представянията на Ливърпул от последния месец. Ще трябва всички от нашите да играят на върха на възможностите си тоя мач. Също е много важно Фабиньо и Тиаго да се играят.

1 hour ago, blunt said:

Освен видимата умора в състава има и друго притеснение. Тоя сезон със силните отбори ни е трудно. Не успяхме да бием другите 3 отбора в топ4, а с Челси двата финала не вкарахме гол в редовното.

Не ги виждам Реал да удържат чиста мрежа, но въпреки това са лек фаворит за мен след представянията на Ливърпул от последния месец. Ще трябва всички от нашите да играят на върха на възможностите си тоя мач. Също е много важно Фабиньо и Тиаго да се играят.

Така е това, което казваш, но както имаме трудности, така може да се каже, че само Интер е отбор, който се смята за голям и ни е победил този сезон. 

Ако даваш сравнение по този показател, то Реал паднаха и от ПСЖ, и от Челси, Сити, Барселона. 

Проблем при нас са контузиите на Фабиньо и Тиаго. Без тях ще ни е мега тегавото. Другият проблем ни е умората.  Резултатите срещу топ отборите не мисля, че са ни такъв проблем. 

25 minutes ago, AllorNothing said:

Така е това, което казваш, но както имаме трудности, така може да се каже, че само Интер е отбор, който се смята за голям и ни е победил този сезон. 

За мен това малко се получи, защото фактически само Сити и Челси (в някакви периоди)  не се бяха прибрали срещу нас 😄 

Аз съм убеден в успеха ама едно нещо ме тревожи. На финалът през 2018 бях на бал и загубихме от тези. Сега пак ще съм на бал във въпросната вечер, но се надявам да счупим каръка. Ако нещата не тръгнат добре, на полувремето се изнасям нейде другаде. 

1 hour ago, wallenx said:

Нищо! Аз 2019 на финала бях на сватба, сега пак ще съм ама на моята,дано да е на кадем 😂

Честито, колега! Дано нашите любимци те зарадват допълнително. Ако ли пък не ще има кой да те утеши 🙂

Ние сме много по-силен отбор от Реал , почти нямаме слабо място. Може да натискаме с владение и притежание на топка, може светкавично да удряме на контра. Имаме най-добрия централен защитник и един от най-добрите вратари. Бековете ни са допълнително оръжие с офанзивното си призвание. Реал не са мръднали почти от 2018, разчитат отново на вече доста застарялата си тройка в средата и са добавили единствено Винисиус. Честно казано очаквам да ги сгазим . Относно прословутите им обръщалки тази година да отлича две неща: бяха на техния си стадион и срещу отбори като Сити и ПСЖ, които с извинение се оакват, когато нещата не потръгнат. Ние сме Ливърпул, нищо общо с изкуствено напомпаните споменати отбори, такива ситуации даже са добре дошли. Мача в събота нищо общо с предстоящия финал. Адреналин, нагласа и умората изчезва. Прогноза 3:0.

Най-големия плюс тука е че няма да има втори мач. 

Както бях написал другаде, този мач е апогея на сезона. Изморени, пренавити, на ръба на силите си, играчите ще хвърлят всичко тук.

Очаква ни тегав мач, но ако Тиаго и Фабииньо са на линия тия ще имат ядове.

Вярвам, че можем да приключим сезона подобаващо и ще се окичим с требъл. Може би не мечтания, но и на този няма да се разсърдя.

Колегата над мен SteveMcM  дано да е прав и дано се случи това което той казва,но аз имам спомен (поправете ме ако греша)че последните ни два мача с тях бяха миналата година и въпреки че на Анфиилд имахме страхотно надмощие ние така и не успяхме да им отбележим гол и в двата мача.Съставите и на двата отбора са сходни с тогавашните. Това което ме тревожи е най-вече умората в отбора ни и евентуалното НЕучастие на Тиаго.

Очаквам тежък мач но на финал за ушатата няма как да бъде иначе.

Победа!

Раздаване до последна капка кръв и последна молекула кислород. Последен мач е. 

Месеци наред катерим планината,остана едно последно усилие,едно последно препятствие и ще сме на върха-там където ни е мястото. 

Борба момчета и никакъв респект повече от необходимото към противника. 

Към седмата...

5 minutes ago, Кирил Пейчев said:

последните ни два мача с тях бяха миналата година и въпреки че на Анфиилд имахме страхотно надмощие ние така и не успяхме да им отбележим гол и в двата мача.

Салах им вкара един в Мадрид.

Проблемът е, че това голямо надмощие на Анфийлд се състоеше в точно 1 чисто положение, когато Салах излезе сам срещу вратаря във втората минута и го опропасти. След това мачът вървеше точно така, както Реал искаха.