Jump to content

28.05.2022 Ливърпул - Реал Мадрид (ШЛ - ФИНАЛ)


Препоръчан пост

3 minutes ago, livernas said:

Да пожелаем късмет на момчетата1 УСПЕХ!!!

Може би си го написал неволно, ама веднага ми изскочи:

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://m.youtube.com/watch%3Fv%3Dt2W47fpL7pI&ved=2ahUKEwib5s_mxYH4AhWWR_EDHc3lDOQQwqsBegQIDhAF&usg=AOvVaw2R_j4c_NTqVBKEmLh_jmSE

Link to comment
Сподели другаде

Най-после дойде време за големия финал.Ние имаме своите аргументи, доста по-опитен и класен отбор сме от преди 4 години, така че имаме на какво да се надяваме.Кой ще играе Клоп знае най-добре.Притесняваме единствено физическото състояние на отбора, с оглед многото изиграни мачове до момента, да не говорим и за чудовищния късметна Реал в турнира.На всичкото отгоре последно са губили финал в турнира през 1981 г.Но ние сме Ливърпул и трябва да покажем, че неслучайно сме един от най-силните отбори в момента в световен план.Напред и успех момчета!!!

Link to comment
Сподели другаде

12 hours ago, thekop said:

Ще изненадам целия свят.

Както Гуардиола изненада целия свят и излезе без опорен халф миналата година.

Иначе може би съм от малкото, които са скептично настроени за този мач. Първо заради изнесената ни напред защита, като и Кроос, и Модрич могат да пуснат перфектен 70 метров пас зад нея. И второ заради това, че Реал редовно правят голове (говоря за тези срещу Челси и Сити, други не съм гледал) от зоната между Матип и Арнолд, която пък е нашата ахилесова пета. Плюс това Клоп редовно има проблеми срещу италиански треньори, като си спомням и един мач, в който имаше тактическа лекция от страна на Анчелоти когато беше в Наполи.

Накратко - ако бях неутрален относно този мач и трябваше да заложа, 3.50 щеше да ми се струва като подарък.

Какво искам да стане ... това е съвсем отделен въпрос и ще го задържа за себе си. Вярвам в Клоп и щаба му и се надявам да са измислили каквото трябва.

Link to comment
Сподели другаде

Много се надявам да не играе Конате. Причини няколко:

-ръцете, които постоянно пуска.  Срещу Реал всичко ще се свири в тяхна полза.

- позиционирането на Матип е в пъти по-добро. Ако си спомним мача срещу сити за ВЛ, Матип пресече всяко едно подаване от фланга към центъра. Точно типа атаки, които е описал по-горе колегата @Dacheff. Головете и почти всички поразии дойдоха от другата страна. 

-  Считам, че разбирателството между Матип и ВВД най-вече, но и в не малка степен Матип-Трент е почти телепатично. 

- Бензема ще дразни Конате постоянно с някои френски бумащини, а малкия си е колеблив отвсякъде. Има още доста да учи, особено когато става въпрос за мач с такива кучета като Реал. 

Link to comment
Сподели другаде

Според мен халфовата линия ще реши мача. Ако Фабиньо, Хендо и Тиаго успеят да неутрализират Кроос и Модрич, така че да не дават извеждащи пасове към Винисиус, то според мен мачът ще протече в исканото от отбора и Клоп русло. Ако обаче не се справят с това, положението ще е малко жална ни майка. 

Не знам Клоп дали няма да прибере защитата поне за този мач, изнесена защита и особено Трент може да е много пагубно за крайния развой. 

От друга страна, те са доста палави в защита, а Валверде отдясно не е някаква огромна опасност за Робъртсън, така че очаквам оттам отборът да е по-активен.  Няма да се учудя да почнат с Азар/ Бейл отдясно въпреки трагичната им форма, което за мен ще е по-опасно от Валверде.

Link to comment
Сподели другаде

7 minutes ago, Plovdiv_1926 said:

..  Няма да се учудя да почнат с Азар/ Бейл отдясно въпреки трагичната им форма, което за мен ще е по-опасно от Валверде.

Хаха, няма шанс. Тия двамата футболисти ли са още? И Валверде не играе там, за да е опасност, а за да тича и върши черна работа, почти сигурно той ще започне и Родриго ще влезе по-късно.

Link to comment
Сподели другаде

15 hours ago, Steve_G said:

Ммне, дори нещо такова да е тренирано, не е пробвано в игрова обстановка - реален мач.

Така ще изненада повече собствените ни футболисти, отколкото да бъде проблем за балерините.

По скоро според мен, ще натиснем с внимателна преса по по прецизно избрани зони и ще внимаваме много с оставяне на празни пространства, когато Робо и Трент са в по предни позиции.

Според мен нямаме нападатели за да играем в схема с трима централни защитници. Нямаме звяр в центъра на атаката.

Link to comment
Сподели другаде

Just now, J.N.K. said:

В Париж отдавна са започнали с пиячката. Дават на живо фен зоната 

Да това щях да го пускам. Съгласен съм че трябва в средата да ги неутрализираме. Матип също до Ван Дайк.

Link to comment
Сподели другаде

2 hours ago, Stojkica said:

284494204_10160335419712847_572609518583

Това за трети път го отварям да го гледам и пак не схващам къде е шегата. Не съм пил още, това ли е проблема? Някой ще ме светне ли какво вижда на картинката или да си отворя от сега една бира?

Да кажа какво виждам аз. Емблеми на отбори отпаднали на определен етап от турнира. Какво трябва да означава присъствието на Ливърпул в тази компания? Губи финала? Кофти поличба!

Link to comment
Сподели другаде

3 minutes ago, Сиймор said:

Да кажа какво виждам аз. Емблеми на отбори отпаднали на определен етап от турнира. Какво трябва да означава присъствието на Ливърпул в тази компания? Губи финала? Кофти поличба!

Показва феновете на Барселона кого са подкрепяли в различните етапи от турнира.

Link to comment
Сподели другаде

3 minutes ago, Plovdiv_1926 said:

Показва феновете на Барселона кого са подкрепяли в различните етапи от турнира.

Мерси! Нямаше да се сетя, но пак от изглежда леко плашещо за Ливърпул. Феновете на Барселона са урочасали всеки отбор изправил се срещу Мадрид тази година.🙂

Link to comment
Сподели другаде

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...