Jump to content

28.05.2022 Ливърпул 0-1 Реал Мадрид (ШЛ - ФИНАЛ)


Препоръчан пост

  • Simply Red changed the title to 28.05.2022 Ливърпул - Реал Мадрид (ШЛ - ФИНАЛ)
  • AllorNothing locked this тема
  • Simply Red pinned this тема
  • AllorNothing unlocked this тема

Тегава работа. Двете домашни картонени купи ни костваха двата големи трофея. Грешно разпределение на силите.

Другия сезон с u17 отбора в фа и карабао.

Link to comment
Сподели другаде

Великият тактик Анчелоти. Колко да е велик. От 23 положения и 9 удара към вратата, да не ти вкарат нито 1 гол, си е чист късмет. Друг е въпросът, че не бяхме въобще клинични ние. Салах проспа първото полувреме. 

3 финала - 0 гола от игра. Просто ботълнахме тежко.

Тоз Кейта ми е черен. /надявам се да не ме накажете за разисъм, наистина ми е черен след това, което направи/ 

Link to comment
Сподели другаде

Двете наши претенции, надявам се,.че са гледали, какво трябва да играеш в такива мачове. За мен,  това, което искат е нереално. И аз, вече не знам, кога Арнолд ще се научи да играе в защита. Реал, заслужено си ни биха. Играха, така, както се очакваше. Мане и Салах са големите длъжници.

Link to comment
Сподели другаде

Ами, това е, биха ни с 1 точен удар, явно наистина отбора им има някаква аура в тези финали на ШЛ. Просто късмета ни го нямаше, лично аз не мога да кажа, че съм недоволен от играта. 
Предстои да видим какви ще ги свършим лятото. 🙂
 

Link to comment
Сподели другаде

Аз честно казано нямам думи.. да загубиш втори финал от тея и да слушам борето касабов как еякулира в ефир ми идва в повече. От мечтан сезон, накрая оставаме с двете домашни купички и тотално разочарование, но предпоставки за това имаше много - последният месец не играем нищо, а Салах го няма никакъв от януари насам - да си търси 400к някъде другаде. Големите и великите футболисти се различават именно в тея мачове, а нашия днес пак го нямаше никакъв.

Link to comment
Сподели другаде

Само на мен ли ми писна от абсолютно безхаберните изритвания на Арнолд в 85% от отиграванията му.Това го гледам поне половин година във всеки мач. Аз така я бомбех на кабата на село и дето отиде...Салах, Кейта, Фирмино мога да ги изпратя без да се замисля...дори и десния ни бек също.

Link to comment
Сподели другаде

Не за първи път не сме клинични. Затова все повтарям, че трябва да играем с чист нападател-консуматор. Както и да я намери, все да влезе. Такива закучени мачове се взимат с такъв тип играчи. 

Link to comment
Сподели другаде

Spoiler

 

Реал си отиграват до припадък 2-3 заучени ситуации и до съвършенство ги заучават, ние тоя мач бяхме малко като пияната ни агитка.

Link to comment
Сподели другаде

Този мач го загубихме заради нападението си!!! В защита очаквано - допуснахме само 1 гол, но в атака - 1 голям К.Р! Мо, Диаз и Жота днес бяха безлични, само Мане се бореше, като лъв, но и той неефективен. Ясно е, че сме афектирани, но това е положението...да загубиш от най-слабия Реал от поне 20 години - гадно е!

Link to comment
Сподели другаде

Статистиката говори колко зле бяха нападателите ни днес 30 удара и нищо. По добрия отбор на терена загуби. Изключително слаб Кейта, слаб днес бе и Робо.  Трент го харесвам много като футболист но нямаше при тяхният гол. Нужни са ни трансфери. 

Link to comment
Сподели другаде

Слаб мач и от двата отбора. Много лош състав според мен, Диаз трябва да е резерва и Тиаго също. Трент спря няколко атаки, ама е атака беше тотал щета. Не мога да повярвам как цял сезон повтаряме една и съща грешка и защо Клоп се инати с тази толкова дръпната напред защитна линия, при гола им Анди сигурно тъкмо беше в нашата половина, когато Валверде центрира???? Салах за мен трябва да го продадем лятото, то не може толкова закани и говорене и накрая нищо. Много слаба продукция от момчетата, нищо не ги оправдава, че са изморени. 

Link to comment
Сподели другаде

Нямаме класа пред гола в моментите, когато трябва. Това е истината. Затова Мане и Салах, малко да наведат глави и да са по-смирени. Срещу Реал, не можеш да играеш, както срещу някой английски средняк, не става. Срещу Реал, трябва  много повече.......

Link to comment
Сподели другаде

6 minutes ago, KrisTerz said:

Куртоа си е класа отвсякъде. 

Стига ве.. от осминафиналите до днес са му набутали 11 гола, кой от дето свърне и му вкарва гол, само чичака дето подстригва тревата не му е вкарвал. 

Ама днес реши да се прави на вратар и да спаси и невъзможото. Но не съм учуден, всички и дори и Късмета и най-вече той са против Ливърпул..

Link to comment
Сподели другаде

  • Simply Red changed the title to 28.05.2022 Ливърпул 0-1 Реал Мадрид (ШЛ - ФИНАЛ)
  • S.Gerrard unpinned this тема

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Гост
Отговори на тази тема

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   Не можете да качите директно снимка. Качете или добавете изображението от линк (URL)

Loading...
×
×
  • Създай ново...