Popular Post AllorNothing Posted May 28, 2022 Author Popular Post Report Share Posted May 28, 2022 7 minutes ago, Dacheff said: Това не е случайно, нивото на ударите ни е потресаващо. От много време го говоря, трябват ни по 30 удара за гол, несериозно е за професионални футболисти. Все пак на Салах и Мане ударите бяха голови и качествени. Реал с нищо не заслужаваха повече победата. Не им е и незаслужена. Съдбата си беше решила това отново да е техен сезон. Не можем да корим и нашите. Не играхме слабо, напротив. Стойностен финал направихме. Лошото е, че много горчилка ни се насъбра в кратък период. Да си толкова близо до историята и същевременно да останеш толкова далеч. Това е живота. Ще има болка няколко дни, но не бива и да правим драми и тежки заключения. Това че едно камъче може да обърне кола, не значи че колата не се е движела в правилната траектория. tuzara, baivan, ggentatzu and 12 others 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted May 28, 2022 Report Share Posted May 28, 2022 Реал са някаква подобрена версия на Атлетико М. Да ни бяха били мъжката щях да го приема, ама след такова превъзходство... накравя нищо. И в първенството за вотри път шибаното Сити взима титлата след 1 точка разлика. Спечелил си 92/97 точки? И какво от това? Взехме двете домашни купи, ама с радост бих ги разменил за една титла/ШЛ. Сезона ни е пълен провал (за мен). grenadirs and lassana 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post David Posted May 28, 2022 Popular Post Report Share Posted May 28, 2022 Сега знам откъде ми идваха притесненията. Ялови сме. Знаех, че Кoнате ще играе до Ван Дайк(Юрген ми се обади). Убеден бях и все пак черният циганин ни вкара гол. Всички адски несъстоятелни прогнози, че едва ли не ще прегазим Реал ме караха да се чувствам зле. Анчелоти с безизразната си физиономия се изсра на усилията ни цял сезон в Шампионска лига! Подигра ни се безапелационно и ни показва, че трябва да надграждаме. Времето на някои футблисти в Ливърпул изтече. Както Кариус изпадна в забвение, така и някои други футболисти следва да си заминат от списъка със заплати. А да, номер едно Мохамед Сала, който от някопко месеца е несъстоятелен въпреки така наречената си златна обувка. Не, не съм забравил колко мача ни е взел, ама това е минало. Много наясно бях, че тези приказки с ривендж са само едни приказки. Времето на египтянина в Ливърпул свърши! Ако не беше така, сега нямаше да си ближем раните. Така и не разбрах какво прави Кейта на терена пак..Това някакаъв налудничав експеримент на Юрген ли е... какво е...То от дрон се вижда колко е спрял за сериозен футбол този, ние го промотириаме настойчиво... Карло Анчелоти ми е рядко противен елемент, но то точно такива ти забиват среден пръст отзад и пак не показват емоция. Моуриньо поне можеш да му се кефиш на реакциите, също толкова противен... Знаех си, че батериите ни са свършили. Искат се нови лица в този отбор. Даже не двама и трима... Не, не уволнявм под влияние на алкохол и емоции. Нещо не е както трябва в менталния сет на отбора и инвенцията. Лимитираме се сами...Не може да не може да конвертираш поне една топка в мрежата. Ние си зациклихме от доста време с вкарването и днес си платихме данъка. Вижте. няма трагедия. Не ми дреме за измислените Реал, но ние сами се бихме, това трябва да е ясно! За мен Юрген, колкото и да го обичам, днес не можа да вдигне отбора. БОГОТВОРЯ ГО, но и казвам истината. Догодина, нови истински лица, свежа мисъл и атака на важните купи. Другото е гарнитура, която културните хора не я пипат в чинията си. На фона на глобалните завери, които грозят самото ни същствуване, загуба на футболен финал не е края на света, но щабът следва да си направи изводите... Горе главите, все пак сме фенове на клуб, който и утре ще събере 1 000 000 обичащи го по улиците на Ливърпул! I love you LIVERPOOL F.C. YES, I DO!!! danail06, lassana, tuzara and 10 others 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zigfridson Posted May 28, 2022 Report Share Posted May 28, 2022 21 minutes ago, kibo1992 said: Само ще помоля фена на реал да не пише нищо Аз не знам какво въобще прави тук. Да решава на кой е фен както Салах да решава. Мотка ни три месеца. Най когато ни трябваше Салах и се цупи. Ако иска да хваща за Мадрид още с техния полет. Целия отбор беше слаб, въпреки че ги обезличихме. нормалният, David, lassana and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post kukuchev711 Posted May 28, 2022 Popular Post Report Share Posted May 28, 2022 Фирмино е ясно, че няма нищо общо с онзи Фирмино отпреди 3-4 години, ама нито реве за кинти, нито има против да седи резерва. А и на 5 мача все 1 добър прави. Ама Салах с неговите закани за отмъщение преди мача и тия 400к, много разочарова. Кейта е ясен. Просто Клоп не иска да се разделя с него заради цената, която плати. Сякаш знае, че с една негова продажба, би казал "Да, хвърлих 60 милиона евро на вятъра, съжалявам", а не иска да си го признае. Отвратителен футболист, не е готов и няма топки за големи моменти. grenadirs, stenmark, Scouserrr and 10 others 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.N.K. Posted May 28, 2022 Report Share Posted May 28, 2022 Абе, каквото и да си говорим, надиграхме ги много сериозно, но футбола е жестока игра, както знаем. Реал в голяма част от мача дори не си правеха труда да се мъчат да вземат топката, просто чакаха в собственото си наказателно поле. Може би пристрастно мнение, но това е един смешен шампион, с оглед поведението и играта днес. От нищото вкараха гол, а вратарят им без съмнение е играч на мача. Няма какво да искаме повече от момчетата, играха всички възможни мачове, Салах и Мане дори доста повече, имахме своите шансове. Мане направи страхотно отиграване през първото полувреме, а Салах през второто, уви, Куртова ги извади някак. Догодина пак! ggentatzu, чаби алонсо, tuzara and 6 others 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kibo1992 Posted May 28, 2022 Report Share Posted May 28, 2022 Ето защо не исках Реал на финал, а сити. Chinaski 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krk Posted May 28, 2022 Report Share Posted May 28, 2022 Квадрупъл - тази думичка я намразих от момента в който я чух преди някой месец. Много хора, включително и тук хвръкнаха в космоса като я подхванаха англетата тая песен. Сега разбрахме, че от много напъване се ......таковахме в най-важните моменти. Двете домашни купи са успех, но реално са нищо на фона на пропуснатия шанс и днес и особено в мача с Тотнъм, който беше три дни преди ФА. grenadirs, tuzara, 9.Player and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post AllYouNeedIsKlopp Posted May 28, 2022 Popular Post Report Share Posted May 28, 2022 33 minutes ago, TheSpionKopLFC said: Двете домашни картонени купи ни костваха двата големи трофея. Това е много неблагодарно мнение според мен... Аз съм на 23, детството ми мина кажи речи в най-тъмния период на отбора, за такива неща като титли и купи никога не съм си и мечтал. От 2005 спомени нямам, от 2006 също, 2007 имам някакви бели петна, оттам нататък вече помня някои проблясъци в ШЛ, а от 2009 най-яркия ми футболен спомен е гола на оня негодник Македа, помня даже къде точно бях застанал в стаята и какво играех на компютъра(Zoo Tycoon), когато го вкара. Мисълта ми е, че цяло едно поколение фенове на тоя отбор израсна в една абсолютна тъмнина, придружена с шума, идващ от феновете на другите отбори, като при мен бяха на 90% фенове на Юнайтед и Челси. Всяка купа е безкрайно ценна, без значение дали е "Лимонадата" или тази, която не успяхме да спечелим тази вечер. Благодарение на този треньор и благодарение на всички тия момчета, играещи за него в момента, за първи път мнозина от нас разбраха какво е отбора ти не просто да печели трофеи, но и да бъде истински фактор за най-големите отличия. Тази вечер не се получи, преди седмица - също. За съжаление при нас нещата винаги стават по най-трудния начин, какво да се прави... Но лично аз съм благодарен и се старая да извличам позитиви и да се наслаждавам(колкото и да е трудно) дори и на моменти като този, защото съм ги чакал толкова дълго време. Имаме добра основа, имаме един от най-добрите треньори в света, пътя на тази група играчи няма да приключи тази вечер, както не приключи през 2018. Сигурен съм, че ще се върнем. GERRARD08, livernas, alex59 and 33 others 36 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Plovdiv_1926 Posted May 28, 2022 Popular Post Report Share Posted May 28, 2022 За мен мачът основно показа, че няма как да продължаваме без чист нападател. Колкото и да се ядосваме, че не бяхме клинични, няма как само на крила да разчиташ да бутат по 25 гола+ на сезон. Всичко друго е ясно, Реал тоя сезон играят едно и също- хвърлят към Винисиус и после Бензема я довкарва. Като цяло и двамата добре ги затваряхме, но на два пъти се пропука това и вкараха два гола. Дано тоя Нунес дойде, защото е време малко за промяна в стила. За Кейн още не вярвам, че са истина слуховете. Отляво бяхме гола вода в атака, за цял мач нищо, Анди въобще не се включваше, отдясно поне Трент се опитваше. grenadirs, Stivi_G, KrisTerz and 7 others 10 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scouser1996 Posted May 28, 2022 Report Share Posted May 28, 2022 Ми, чакал съм и 20 години за титла. Въпреки това, болка! Stivi_G and David 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mar70 Posted May 28, 2022 Report Share Posted May 28, 2022 Истината пичове е, че паднахме заради две неща. Първото е, че в отбора няма дълбочина, независимо кой какво ни говори. Второто е, че в големите мачове ни трябват големи играчи, а ние ги нямаме и този сезон си пролича. KrisTerz, oZZy, Stivi_G and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SFA Posted May 28, 2022 Report Share Posted May 28, 2022 Паднахме, щото ги нямаше Джини и Ориги Stivi_G, lassana, David and 5 others 6 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enigma_m7 Posted May 28, 2022 Report Share Posted May 28, 2022 Винаги съм защитавал номер 8, ама да си ходи... grenadirs and David 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSpionKopLFC Posted May 28, 2022 Report Share Posted May 28, 2022 Това е много неблагодарно мнение според мен... Аз съм на 23, детството ми мина кажи речи в най-тъмния период на отбора, за такива неща като титли и купи никога не съм си и мечтал. От 2005 спомени нямам, от 2006 също, 2007 имам някакви бели петна, оттам нататък вече помня някои проблясъци в ШЛ, а от 2009 най-яркия ми футболен спомен е гола на оня негодник Македа, помня даже къде точно бях застанал в стаята и какво играех на компютъра(Zoo Tycoon), когато го вкара. Мисълта ми е, че цяло едно поколение фенове на тоя отбор израсна в една абсолютна тъмнина, придружена с шума, идващ от феновете на другите отбори, като при мен бяха на 90% фенове на Юнайтед и Челси. Всяка купа е безкрайно ценна, без значение дали е "Лимонадата" или тази, която не успяхме да спечелим тази вечер. Благодарение на този треньор и благодарение на всички тия момчета, играещи за него в момента, за първи път мнозина от нас разбраха какво е отбора ти не просто да печели трофеи, но и да бъде истински фактор за най-големите отличия. Тази вечер не се получи, преди седмица - също. За съжаление при нас нещата винаги стават по най-трудния начин, какво да се прави... Но лично аз съм благодарен и се старая да извличам позитиви и да се наслаждавам(колкото и да е трудно) дори и на моменти като този, защото съм ги чакал толкова дълго време. Имаме добра основа, имаме един от най-добрите треньори в света, пътя на тази група играчи няма да приключи тази вечер, както не приключи през 2018. Сигурен съм, че ще се върнем. Мнението не ми е неблагодарно, а реалистично. Нямаме два добри титулярни състава, че да можем да играем навсякъде без да се катурнем от умора в края на сезона. Материала ни е такъв, че трябва да приоритизираме и тъй като съм фен на Ливърпул, единствените купи, които ме топлят са Висшата лига и ШЛ. Другото е само бонус. Robbie B F, Stivi_G, KrisTerz and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted May 28, 2022 Report Share Posted May 28, 2022 Ако някой ви слуша ще изгоним всички играчи от отбора. За мен главния проблем, беше умората. Хвърлихме се да печелим всичко и накрая загубихме най-важните битки. До последно се борехме за титлата и повечето играчи ни бяха изморени. Прибавяме и дивашкия късмет на тези от Реал и резултата е на лице. 9 от 10 случия при тези положения щяхме да отбележим понед гол. То не бяха някакви геройски спасявания на Куртоа, греда и прочие. Проблемът е, че нямаме лидер, когато нещата стават напечени. И сега няма да се нахвърля на Салах, Кейта и ТАА, както е модерно. Не че изиграха страхотен мач, ами къде е капитана ни? Къде е Хендерсън? Кога последно е вкарал/асистирал за гол в решаващ мач? Когато нещата не вървят започваме да играем еднообразно с изсипани топки и толкоз. Тук пък вече идва вината на Клоп. Къде му е отговора в тези ситуации? Ясно, че и изключение на МС друг отбор няма да излезе да ти се надиграва 1на1, защото бързо може да получи гол-два. Въбоще могат много равносметки да се направят. За мен просто е кошмарно да се хабят силите на основни играчи, за да ти бием Болтън за КК/ФА вместо да се съхранят за важните сблъсъци. За съжаление ние ги загубихме и за това си оставаме с двете домашни купи. Бяхме по-добрите. И какво от това? На кого му пука, че сме с 90+ точки, но втори? Че имаме 23 възможности срещу 3 за Реал на финала в ШЛ, ама пак сме от губещата страна. Помнят се само победителите. Нали така се казваше? oZZy, grenadirs, kukuchev711 and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post kukuchev711 Posted May 28, 2022 Popular Post Report Share Posted May 28, 2022 Бях го казал доста рано през този сезон. Ще е крайно несправедливо този отбор с такъв гръбнак, под ръководството на такъв треньор, да си остане с една титла на Англия и една ШЛ. Клоп преподписа, взехме истинско бижу в лицето на Диаз, сега лятото ни трябва още един ключов, може би халф, и приказката продължава. Няма как да останем само с 2 от големите купи, помнете ми думите. Просто лошото е, че цял сезон се бориш да се докопаш до последните 90 минути, в които една дребна грешка да направиш, и целия този труд месеци наред отива по дяволите. Клоп много добре се беше изказал за финалите. Всички те поздравяват преди финал, ама паднеш ли, кел файда. Нито някой помни какво си направил преди това, нито нищо. Днес тотално ботълнахме финала, ама няма цял живот да е така. Сиймор, ggentatzu, David and 10 others 13 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.N.K. Posted May 28, 2022 Report Share Posted May 28, 2022 3 minutes ago, Stivi_G said: Къде е Хендерсън? Кога последно е вкарал/асистирал за гол в решаващ мач? В края на Април срещу Виляреал. Senzor and Сиймор 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiverpoolYNWA Posted May 28, 2022 Report Share Posted May 28, 2022 [OptaJoe] Despite winning the League Cup and the FA Cup, Liverpool failed to score a single goal in five-and-a-half hours of football in major finals this season. Shinobi, lassana, SuarezYNWA and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post HardRedRock Posted May 28, 2022 Popular Post Report Share Posted May 28, 2022 Първо, ако ги бяхме надиграли, щяхме да ги бием. И второ спрете вече с глупостите за Мане и Салах. Това са тип футболисти, които имат нужда от празни пространства и пасове в дълбочина за да са ефективни на 100 %. И двамата като ги затворят двама или трима и до там. Даже в такива случаи Салах е по-ок щото има техника. Мането милия някой път направо го чувам как мисли к'во да я прави тая топка. Освен това на теория имаме дълга скамейка ама на качество е един уй. Заместник на Тиаго - йок. Заместник на Трент - йок. Заместник на Салах - йок. Още да изброявам ли? С тая фалшива деветка, висока преса и игра по фланговете, даже Скънторп ни научиха вече. Нужна е промяна. Не може да я караме само на мускули и стара слава. Освен това ни трябва план Б и нужните играчи за изпълнението му. Като цяло успешен сезон с оглед на играта ни. Даже много успешен. grenadirs, danail06, Dacheff and 11 others 14 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted May 28, 2022 Report Share Posted May 28, 2022 6 minutes ago, kukuchev711 said: Бях го казал доста рано през този сезон. Ще е крайно несправедливо този отбор с такъв гръбнак, под ръководството на такъв треньор, да си остане с една титла на Англия и една ШЛ. Клоп преподписа, взехме истинско бижу в лицето на Диаз, сега лятото ни трябва още един ключов, може би халф, и приказката продължава. Няма как да останем само с 2 от големите купи, помнете ми думите. Просто лошото е, че цял сезон се бориш да се докопаш до последните 90 минути, в които една дребна грешка да направиш, и целия този труд месеци наред отива по дяволите. Клоп много добре се беше изказал за финалите. Всички те поздравяват преди финал, ама паднеш ли, кел файда. Нито някой помни какво си направил преди това, нито нищо. Днес тотално ботълнахме финала, ама няма цял живот да е така. Е не играеш всяка година финал за ШЛ. Такива моменти и мачове много тежат. Да знаеш, че си по-добрия и да загубиш си е много кофти тръпка. 2018 не ни беше толкова тежко, но и тогава бяхме по-слабите. КОнтузията на Салах и глупостите на Кариус още повече наклониха везните тогава. Но сега, мача трябваше да е наш. Загубили сме 3 от последните си 4 финала, което не е добра статистика. 3 minutes ago, J.N.K. said: В края на Април срещу Виляреал. Направо ЗТ ще му дадат за този момент. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JohnToshack Posted May 28, 2022 Report Share Posted May 28, 2022 Има ли някой, който се чувства неудобно, че е фен на този отбор? Аз, не! Leon1912, alex59, Bellamy and 6 others 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSpionKopLFC Posted May 28, 2022 Report Share Posted May 28, 2022 Ако отбора не беше изцеден до капка, след гола, Реал нямаше да докоснат топката и щяха да бъдат натикани в наказателното поле. Помните как през 18/19 пожертвахме кашоните още в първия кръг, а след това силите ни стигнаха хем да гоним Сити и хем да обърнем Барса, а след това и да бием Тотнъм. Stivi_G, oZZy, grenadirs and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Freack Posted May 28, 2022 Report Share Posted May 28, 2022 Избягвах да пиша в темата преди мача, ей така от суеверие заради финалата с Тотнъм. Но преди няколко дена споделих с приятели че две неща ме притесняват, първото е, ако Ливърпул не си реализира положенията, както ПСЖ и Сити, защото беше ясно че ще създадем много, така и стана. А второто ми голямо притеснение беше зоната на Трент срещу Винисиус. Е ето и двата ми кошмара се сбъднаха. Както има една хубава приказка във футбола, като не вкарваш ти вкарват. Та така и тази вечер, имахме достатъчно положения, за да си вземем мача спокойно, но липсвата на качествен завършващ удар ни лишиха от трофея. Мисля че е време да видим най после в Ливърпул типичен централен нападател, не визирам тип таран, а човек който винаги е на дузпата и има този хищнически инстинкт като Безнема и Лева. Иначе не намирам смисъл от балоните на Трент. Не искам да съм хейтър или неблагодарен, но това е лебедовата песен на този отбор. Време е Клоп да изгради Ливърпул 2.0. Да гради нещо ново около Конате, Диаз, Жота, Трент, Алисън. deadpool, makedonski, Soulmaker and 6 others 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plovdiv_1926 Posted May 28, 2022 Report Share Posted May 28, 2022 17 minutes ago, LiverpoolYNWA said: [OptaJoe] Despite winning the League Cup and the FA Cup, Liverpool failed to score a single goal in five-and-a-half hours of football in major finals this season. Като сложиш и серията без победа срещу топ 4 в първенството, е ясно, че някой последен щрих липсва към завършената концепция за супер отбор. За мен е чист нападател. HardRock е напълно прав, че отборът се надскочи този сезон. Аз въобще не вярвах до средата на сезона, че имат сили момчетата за борба за титлата до последно, финалът в ШЛ повече го предвиждах. Двете купи са си бонус де, но наистина може би ни изядоха главата. KrisTerz, makedonski, Freack and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts