alex59 Posted May 29, 2022 Report Share Posted May 29, 2022 Как ми се иска сега де е миналата неделя и още да сме в играта за двете най- големи купи! За шест дни съдбата ни поряза много. dvd1964, Steven_Gerrard, David and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted May 29, 2022 Report Share Posted May 29, 2022 1 hour ago, zigfridson said: С какво ни е надиграл тоя Анчелоти. Защо не ни надигра с Евертън? Забравил си, че ни би на Анфийлд. Като се обърне колата - пътища много. lassana 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post zezo Posted May 29, 2022 Popular Post Report Share Posted May 29, 2022 Да сте живи и здрави всички. Знам че има горчилка при всеки, но това е живота. Някой път печели, някой път губиш. Важно е какво се случва като загубиш и как се справяш след това. До сега Клоп (респект за този човек) доказа че знае и може да надгради и да ни изненада.... Определено съм в очакване и смятам че възхода ще продължи..... Помня как се ядосвахме преди години, че за домашните купи сме нула, зеро, пас... Е, тази година взехме и двете. С гол, без гол, важното е че ги взехме. Отново Ливърпул създаде история.... Не мога да съм по-горд с отбора..... Или да напомня, че чаршафите със всичките им петролни пари, съдийски подкрепи и т.н. останаха с една титла и то взета с треперене до последно..... Да, можеше и да вземем и нея, можеше много неща, но това е живота. Да се радваме и наслаждаваме, че преди години на един финал някъде се надявахме... Нека помним и това, нали? Анчелоти ни бил надиграл, ХА, СМЯХ.... По-добрите бяхме ние, футбола го играхме ние, ние бяхме по-търсещи, настоятелни, творящи, .... ноооо, както знаем има го и това във футбола. Не винаги по-добрия печели. А Реал са хитри и няма спор, турнирни бойци. Освен това, съгласен съм за умората. За мен беше по-скоро емоционално, отколкото физическо изтощение. Не случайно е толкова трудно да се спечелят всички купи накуп. Аз лично съм горд, че направиха страхотно усилие за да опитат. Следващият път може и да се получи, никой не знае. Но пътят си струваше, поне според мен! И ако трябва да се правя на треньор и аз ... Кейта, Окс, Минамино... не са за отбора, нямат класата в момента за да имаме дълга скамейка. Малките все още не може да се разчита на тях, нищо че са бъдещето ни. Дори и Конате има много какво да се желае от него, нищо че показва зверско бъдеще. Мане прави странни исказвания, дали ще пътува това лято не знам, но ни трябва Дарвин Нунес според мен. Хищник с нюх към гола, трябва ни още един нападател освен него. И полузащитник с визия като Тиаго. Бъдете здрави и да се насладим на следващото приключение! tuzara, fishek, Dr.G. and 12 others 15 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted May 29, 2022 Report Share Posted May 29, 2022 От суеверие (знам че много от хората тук са такива) не споделих какво сънувах онзи ден. Сънувах, че бихме с 1:0 на финала, само че играхме срещу Милан, а не Реал. Не му обърнах внимание, защото знам че тези сънища се случват на обратно. Така беше и 2018 когато сънувах, че бихме с 3:1 и Роналдо се контузи и го смениха на полувремето. Всички помним как се развиха събитията тогава. Bellamy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post flyhorse0906 Posted May 29, 2022 Popular Post Report Share Posted May 29, 2022 Аз пък не мисля, че изиграхме чак толкова лош мач.Имахме достатъчно положения, както първио да поведем, така и после да изравним.Обаче както казаха някои колеги не може да правиш по 30 удара само за един гол.Трябва си за такива мачове централен нападател, ама явно Клоп счита, че няма нужда от такъв, още повече като се има предвид и трансфера на играч като Карвальо. Реал от своя страна играха така както очакваха всички и се възползваха максимално от една наша неточност.Кел файда, че имахме повече положения за гол, когато други вдигат трофея. Не съм съгласен, че вътрешните турнири са ни прецакали края на сезона.Все пак Клоп използваше в тях периферни играчи, които обаче ни закараха до полуфиналите.И там какво трябваше да направим, да събуем гащите пред Арсенал и Сити ли?Ми не е сериозно за клуб от ранга на Ливърпул. Единственото позитивно от тоя финал е че имах възможност да го гледам и да се запозная с няколко изключително точни момчета от форумa- Fishek, Shinobi и Tryssardi.Благодаря ви братлета за хубавото прекарване, макар и да имаше накрая горчив привкус, заради загубения финал. J.N.K., danail06, Freack and 8 others 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted May 29, 2022 Report Share Posted May 29, 2022 Какво е мнението за отменения гол на Реал. За мен ни върза там. https://i.imgur.com/YtZMWuI.mp4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted May 29, 2022 Report Share Posted May 29, 2022 2 minutes ago, blunt said: Какво е мнението за отменения гол на Реал. За мен ни върза там. https://i.imgur.com/YtZMWuI.mp4 Имаше си засада. Аз повече се изненадах как тази топка пак отиде в краката на Бензема. Този човек все едно има магнит. demons_eye and нормалният 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tryssardi Posted May 29, 2022 Report Share Posted May 29, 2022 Аз очаквах да стане така и не съм особено изненадан или разстроен. От месеци не играем добре в атака и само с късмет взехме повечето мачове. За другият сезон си пожелавам,пълна концентрация за шампионата и да вземем титлата а другите турнири да ги отсвирим. Ще ми се Кейта и Окса да се маинят и да се вземе някой сериозен халф и ако Мане отпраши да се купи и някое бързо крило . Всичко друго си го имаме. Иначе винаги е приятно да се събереш с хора от форума,малко беше тъжно на края но просто за грешният финал се събрахме Поздрави за всички "майни" както и за бригадата от прокуратурата и адвокатската колегия. А пък пичагата (от другата компания)дето залагаше на гол за всеки от нашите и накрая прати да мрът всички от техният отбор +"френският хомосексуалист", също вкара колорит flyhorse0906 and fishek 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSpionKopLFC Posted May 29, 2022 Report Share Posted May 29, 2022 Имам един въпрос, някой знае ли кога ще спрем с колениченето преди мачовете. Егати олигофренията... alex59, lassana, Stivi_G and 6 others 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted May 29, 2022 Report Share Posted May 29, 2022 Това казва достатъчно!Sent from my SM-N986B using Tapatalk Chinaski and deadpool 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post SFA Posted May 29, 2022 Popular Post Report Share Posted May 29, 2022 7 minutes ago, TheSpionKopLFC said: Имам един въпрос, някой знае ли кога ще спрем с колениченето преди мачовете. Егати олигофренията... Ти се благодари, че не ги карат да пеят и украинския химн. Stan1, David, Freack and 7 others 5 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post oZZy Posted May 29, 2022 Popular Post Report Share Posted May 29, 2022 Такъв мач като този се печели по 3 начина: 1. С късмет - ние нямахме грам. Това ми беше основното пожелание преди този мач, но за съжаление не се сбъдна. 2. Да сме “много по-добри” от съперника, да не оставим никакъв шанс за другите, защото се видя, че срещу отбори дето ни дебнат на контра “с малко по-добри” - не става. И за мен причината за това е, че не бяхме свежи, най-вече халфовете и бековете. Ако бяхме играли с Реал преди 1-2 месеца щеше да се получи разгром. Виждали сме как като сме тръгвали да обръщаме мач как другите не могат да си подадат топката и не знаят къде се намират. 3. Класа - играч, който в такъв мач в края на сезона да ти реши мача с класно отиграване - както Джерард в двата финала (ШЛ и ФА) дето спечелихме. Ама не за малко да влезе - като при Мане и Салах, ами наистина да вкара. Освен за първата точка по другите 2 според мен Клоп може да направи нещо. За мача специално според мен направихме най-доброто на което сме способни - и тактически, и като представяне на играчите. Щом това не е достатъчно да бием Реал значи трябва да се подготвим по-добре следващия път. Това което трябва да се направи за следващия път са по точки 2 и 3. Иначе и Бенитес 2007 беше ядосан след финала, каза че ще се правят промени, купи Торес лятото, ама след това финал друг не видяхме. Така че и Клоп да не избързва за Истанбул. За мен разочарованието е голямо. Не съм спал от яд за това, че загубихме от тия. Явно на Реал късметът е много по-силен от на Анчелоти некъсмета (справка 2005). Dacheff, alex59, Stivi_G and 13 others 16 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oZZy Posted May 29, 2022 Report Share Posted May 29, 2022 3 hours ago, J.N.K. said: Стига вече едно и също за Кейта и цената му. По същия начин може да се говори и за други трансфери, но с обратен знак. В нашият отбор има доста играчи взети за 25-40 милиона, които вече години наред играят като за 100 милиона. Проблемът не е цената, а присъствието му в отбора. То е ясно, че винаги може да има провал при трансферите. Plovdiv_1926 and Stivi_G 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zigfridson Posted May 29, 2022 Report Share Posted May 29, 2022 Според мен няма как да му се получи вече на Клопо, ако продължава така да се инати и предоверява. Въобще дали ще стигнем до финал близките две години. А за този Нунес не се надявайте, защото пак сме бавни и тоя вероятно ще отиде при мангалите. И са как паднахме на финала и как не искат играчи да идват при нас. Не знам, трябва да се прави нов отбор а това си иска пак време. Bellamy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted May 29, 2022 Report Share Posted May 29, 2022 52 minutes ago, oZZy said: За късмета бих казал, че нямахме човек с харизмата на Ориги. Видяхме, че в едни от най-важните и напечени моменти той се проявяваше с решителни голове. Ако имаше възможността да играе нямаше да е изненада, ако беше вкарал. А ако го бяхме направили първи, много вероятно да бяхме и спечелили. Реал имаха опростена тактика: корава защита присъщо за Анчелоти и който се докопа до топката да я прати директно или чрез Модрич/Крос до Винисиус, разчитайки на скоростта му. Ако ние бяхме вкарали първи нямаше, за къде да се пазят и щяха да се отворят. Имайки повече свободни пространства щеше да е значително по-лесно на 3ката ни в атака. Уви не отбелязохме гол за пореден път на финал, което ни стана навик. И логично Реал без много да блести спечели. Може да звучи пристрастно, но според мен незаслужено. Комбинация от съдийски аванти, дившки късмет и индивидуални прояви на някои играчи им спечелиха купата. В нито един мач в елиминациите не бяха по-добри от съперника си. В определени моменти - да, но не и в цял мач. Bellamy, нормалният and Freack 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvd1964 Posted May 29, 2022 Report Share Posted May 29, 2022 След безсънната нощ, четейки разказите на очевидци за случилото се извън стадиона, днес вече по леко приемам загубата на футболния терен, имайки предвид фамилната ни обремененост. In Klopp we trust! baivan and David 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AllYouNeedIsKlopp Posted May 29, 2022 Report Share Posted May 29, 2022 David, tuzara, Scouserrr and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted May 29, 2022 Report Share Posted May 29, 2022 13 minutes ago, zigfridson said: Според мен няма как да му се получи вече на Клопо, ако продължава така да се инати и предоверява. Въобще дали ще стигнем до финал близките две години. А за този Нунес не се надявайте, защото пак сме бавни и тоя вероятно ще отиде при мангалите. И са как паднахме на финала и как не искат играчи да идват при нас. Не знам, трябва да се прави нов отбор а това си иска пак време. Да, беше важно да спечелим този финал. Някои ключови фигури изиграха последния си сезон при нас, други пък минаха пика си и щеше да е чудесна възможност да се "простим" по подобаващ начин взимайки ШЛ. Така и успешно щяхме да завършим прекрасен сезон. Сега горчилката остава. Нямам нищо против, че спечелихме КЛ и ФА, ама ако си спечелил по важния трофей Титла/ШЛ другите две купи са бонус, в противен случай се превръщат в утешителна награда. Все едно вместо Джакпот от 1млн да ти наплатят 10к. Ами по-добре е от нищо, ама не като 1млн все пак. Знам, че някои колеги ще ме упрекнат за думите, но за мен има 3 купи. Казвам ги по приоритет: ШЛ, Титла и всички останали. Да, ако си отбор извън топ3 може би една купа, каквато и да е тя да ти осмисли сезона, но за клуб с нашите претенции и моментни качества, другите купи са си утешителна награда. Godsmack, lassana, alex59 and 4 others 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Bellamy Posted May 29, 2022 Popular Post Report Share Posted May 29, 2022 Не мога да по-горд с отбора, ама наистина и за този мач и за целия сезон. Вярно е че границата от осана до разпни го е много много тънка. Вчера се сетих за едно интервю с Ники Лауда, където го питат: Какво различава добрите от великите пилоти и той: Ами... шанс. Вчера шансът не беше на наша страна, това е. Хора, подкрепяйте отбора винаги, в радост и най вече в буря, защото на слънце всеки може да обича... HardRedRock, vencifcl, baivan and 19 others 22 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SFA Posted May 29, 2022 Report Share Posted May 29, 2022 Тая Шампионска лига си беше задължителна, ако питате мен за Клоп и проекта му по обновяването на състава. Първо, не мисля, че скоро ще ни се отвори лесен път до финала с такива опоненти като Бенфика, Виляреал (с цялото ми уважение към клубовете). Барса, Юве няма да са все така слаби и второ при нулев следващ сезон никой нямаше да прави трагедии, а при това положение ще започнат дюдюканията срещу Клоп и вече започналата да скърца машина и никой няма да си и спомня за ФА къп, а лимонадата щеше да е горчива. Та тая Шампионска лига щеше да му даде комфорта - време. И за експерименти и за намиране на заместници на нападателите. Сега ако не направи някаква бомбастична лятна селекция и всички нови паснат като дялани камъни, като нищо ще е тегав новият сезон. Та вчерашният провал да не се превърне в началото на дългосрочен спад. Въпросителните ще стават все повече с настъпване на лятото. Дали Мане ще си тръгне за 30млн с калъфката на ШЛ или за двойно повече като актуален носител.. GERRARD08, Stivi_G, svivcv and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bellamy Posted May 29, 2022 Report Share Posted May 29, 2022 18 hours ago, AllYouNeedIsKlopp said: Това е много неблагодарно мнение според мен... Аз съм на 23, детството ми мина кажи речи в най-тъмния период на отбора, за такива неща като титли и купи никога не съм си и мечтал. От 2005 спомени нямам, от 2006 също, 2007 имам някакви бели петна, оттам нататък вече помня някои проблясъци в ШЛ, а от 2009 най-яркия ми футболен спомен е гола на оня негодник Македа, помня даже къде точно бях застанал в стаята и какво играех на компютъра(Zoo Tycoon), когато го вкара. Мисълта ми е, че цяло едно поколение фенове на тоя отбор израсна в една абсолютна тъмнина, придружена с шума, идващ от феновете на другите отбори, като при мен бяха на 90% фенове на Юнайтед и Челси. Всяка купа е безкрайно ценна, без значение дали е "Лимонадата" или тази, която не успяхме да спечелим тази вечер. Благодарение на този треньор и благодарение на всички тия момчета, играещи за него в момента, за първи път мнозина от нас разбраха какво е отбора ти не просто да печели трофеи, но и да бъде истински фактор за най-големите отличия. Тази вечер не се получи, преди седмица - също. За съжаление при нас нещата винаги стават по най-трудния начин, какво да се прави... Но лично аз съм благодарен и се старая да извличам позитиви и да се наслаждавам(колкото и да е трудно) дори и на моменти като този, защото съм ги чакал толкова дълго време. Имаме добра основа, имаме един от най-добрите треньори в света, пътя на тази група играчи няма да приключи тази вечер, както не приключи през 2018. Сигурен съм, че ще се върнем. 3 пъти чета поста и 3 пъти гледам потребителя, после още 3 пъти търкам очите. Скролвам на долу и после, пак се връщам на това мнение. Къде бяха тези твои букви до сега... danail06, AllorNothing and AllYouNeedIsKlopp 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bellamy Posted May 29, 2022 Report Share Posted May 29, 2022 9 hours ago, Hendo said: Второ - аз лично, чувствам след тоя мач, че предпочитам за финал на ШЛ да паднем от Реал от колкото да бием Сити. Емоцията е друга. Превод моля? J.N.K., Raybeez93 and DeaThRoW 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paton Posted May 29, 2022 Report Share Posted May 29, 2022 Най-хубавото след този мач е парадът в момента. Личеше си в началото, че на момчетата не им е хич до празненства, но толкова хора са излезли да ги посрещнат. Страхотна любов между фенове и отбор. Чак на мен ми олекна от вчерашната горчилка. Scouserrr, alex59, baivan and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zigfridson Posted May 29, 2022 Report Share Posted May 29, 2022 В автобуса на жените е КУПОНА! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raybeez93 Posted May 29, 2022 Report Share Posted May 29, 2022 10 minutes ago, Bellamy said: Превод моля? Човекът има мазохистични наклоности явно Godsmack 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts