Jump to content

Шампионска Лига - 2022/23

Recommended Posts

11 minutes ago, Stivi_G said:

И двата състава излизат с най-доброто.

Кой ще играе ляв бек да Реал? Камавинга ли? Оня противен брадат циганин защо е резерва?

Питам щот не знам.

Камавинга е резервният ляв бек за тях. Менди постоянно контузен, иначе е силен.

Сити играят този сезон по-различно от миналия, което за мен е по-рисково срещу Реал. Миналата година не допуснаха положение в Мадрид до почти 90та минута, докато сега очаквам да допуснат - този сезон играят малко по-малко контролиращо отпреди, а Реал знаем, че могат да се възползват от малко положения.

От друга страна, ако миналата година Холанд играеше за тях, Шити щяха да вкарат поне един гол повече.

31 minutes ago, Stivi_G said:

Очаквам Сити да си го върне за миналата година.

Няма да е още днес!  След 8 дни - кой знае?

И ние щяхме да има връщаме няколко пъти...

18 minutes ago, ONYX said:

Някой може ли да ми даде читав линк за мача?

виж нещо от тук

http://livetv.sx/bg/eventinfo/132327026_real_madrid_manchestr_siti/

за предпочитане  АСЕ. 

Аз обаче си имам на ТВ-то МАХ и гледам него. 

ПП:  Ето ти един много готин, сега го изпробвах

acestream://444b51b2606cba9efb1b4ff56bf652cbc02a5f47

Едва ли е имало скоро мач , в който толкова яростно да съм за Сити.. а искам да попитам борето касабов и с памперси и деменция ли ще коментира мачове от Шл на любимите му Байерн и Реал?

Sent from my iPhone using Tapatalk

финал Сити-Милан/Интер би бил някакъв кошмар. Ония ще се затворят отзад и 90 минути ще гледаме само пасовете на Сити.....с Реал би било мааалко по-непредивидимо 😄

1 hour ago, poolbg said:

финал Сити-Милан/Интер би бил някакъв кошмар. Ония ще се затворят отзад и 90 минути ще гледаме само пасовете на Сити.....с Реал би било мааалко по-непредивидимо 😄

Какъвто и да е финала, ще е подвиг за миланския тийм да спечели ШЛ. И Реал и Сити са много по-силни и като индивидуални играчи и като колектив. Добрата защита на италианците + голяма доза късмет може да бъде решаващия фактор. Но до финала има време. Има 3 мача още да се изиграят. 

За мен Интер и Милан имат по-голям шанс със Сити. Реал стигнат ли до финала и с половин положение бият, справка миналата година. Просто натрупания опит и самочувствие ги предразполага. 

п.п. Де Бройне за пореден път доказа, че е огромен футболист. Ако играеше в някой уважаван от фенската маса клуб, със сигурност всеки разговор за халф щеше да започва от него.

Аз съм за Интер, защото имат по-малко титли от нас и не са Сити.
На финал всичко е възможно.

Иначе вчера се видя, че Сити с 5 халфа не успяха да доминират над Реал така както се очакваше. Реал си играеха спокойно и успяваха да разиграват в мача.  Холанд почти не пипна топката. Заради това стигнах до извода, че класата си е класа (Модрич и Кроос) и предпочитам Белингам пред 2ма по-евтини.

Забелязах колко е важно да имаш играчи, които умеят да стрелят от дистанция. Вчера и двата гола бяха с удари извън наказателното поле. Освен това и Реал, и Сити имаха по още 2-3 възможности от далеч. 

3 hours ago, Stivi_G said:

Забелязах колко е важно да имаш играчи, които умеят да стрелят от дистанция. Вчера и двата гола бяха с удари извън наказателното поле. Освен това и Реал, и Сити имаха по още 2-3 възможности от далеч. 

Гледайки повторение на гола на Де Бройне се зачудих дали има някой от нашите халфове, който да може да вкара такъв гол и мисля, че всички биха могли... на фифата.

2 minutes ago, tsbalabanov said:

Гледайки повторение на гола на Де Бройне се зачудих дали има някой от нашите халфове, който да може да вкара такъв гол и мисля, че всички биха могли... на фифата.

С бизнес стратегията - "по-добре двама по-евтинки, отколкото един скъп", няма и да има.:sarcastic:

26 minutes ago, tsbalabanov said:

Истината е, че - не. И да имат техническите качества някои, пак не биха го правили. Тиаго може, ама играе половин сезон, другата част е контузен. Хендерсън има няколко подобни за цялата си кариера. А те освен КДБ имат Родри и Гюндоган, които умеят да стрелят добре от далеч и имат по няколко такива гола само този сезон. 

П.С. Наш Трент в новата си роля би могъл да вкарва такива голове, понеже има техническите качества, но дали ще го прави в такива критични моменти? Както започнах поста освен чисто футболните качества за такъв гол се иска и характер. Да поемеш инициативата и да рискуваш, вместо на сигурно да подадеш на страни и да се освободиш от топката. 

12 minutes ago, Stivi_G said:

Истината е, че - не. И да имат техническите качества някои, пак не биха го правили. Тиаго може, ама играе половин сезон, другата част е контузен. Хендерсън има няколко подобни за цялата си кариера. А те освен КДБ имат Родри и Гюндоган, които умеят да стрелят добре от далеч и имат по няколко такива гола само този сезон. 

П.С. Наш Трент в новата си роля би могъл да вкарва такива голове, понеже има техническите качества, но дали ще го прави в такива критични моменти? Както започнах поста освен чисто футболните качества за такъв гол се иска и характер. Да поемеш инициативата и да рискуваш, вместо на сигурно да подадеш на страни и да се освободиш от топката. 

Фабиньо им го наби по подобен начин в шампионския сезон. За мен просто тактиката ни е такава, че играта на тримата в средата се изразява в това, че топката "трябва" да стигне до фланга. 

13 minutes ago, J.N.K. said:

Фабиньо им го наби по подобен начин в шампионския сезон. За мен просто тактиката ни е такава, че играта на тримата в средата се изразява в това, че топката "трябва" да стигне до фланга. 

И аз се сетих за този гол докато писах поста, но един за 5 години е прекалено рядко, за да го спомена. Горе изброените играчи на Сити имат по няколко на сезон. То и ОКС и Кейта имат по 2-3 такива гола за нас, но има ли смисъл да ги сравня с КДБ и Гюндоган?

13 minutes ago, Stivi_G said:

И аз се сетих за този гол докато писах поста, но един за 5 години е прекалено рядко, за да го спомена. Горе изброените играчи на Сити имат по няколко на сезон. То и ОКС и Кейта имат по 2-3 такива гола за нас, но има ли смисъл да ги сравня с КДБ и Гюндоган?

Е, аз се сетих за повече, но дадох този пример, защото Фабиньо е от доста време при нас и е от т.нар. титуляри, а и неговото се добрижава най-много до снаряда на де Бройне. Окс и Кейта не ги броя много, защото не играят често, а както изглежда няма и да играят повече.

Иначе и Тиаго има голове извън нак.поле, и Салах е вкарвал, Хендо има няколко срещу Челси и ман Сити, даже на някой от форума в подписа има гифче. Елиът, който всички тук недолюбвате, има 2 този сезон отдалеч - Борнемун и вълците. Къртис беше вкарал май един ключов в сезона с многото контузии в защита. Трент срещу Сити и Борнемут тази година. 

С преместването на Трент на новата позиция, определено има повече опити, така че може би не е изцяло тактика, а и навик. 

Гуардиола излиза с 3ма защитници. Доста оптимистично предвид съперника. Тук или ще пожъне грандиозен успех или ще реве в края. Реал показаха, че нямат нужда от много положения, за да вкарат. И умеят да изолират Халанд. Нещо, което беше основният фактор за победите ни за КШ и тази на Анфийлд за първенството. Очертава се интересен и зрелищен мач. 

Определено по-доминиращ отбор не е имало от времето на Барса през 2011. Въпреки, че това не значи, че Сити ще се класират де 😄 в ШЛ за мен има огромна доза късмет понякога, още помня как Челси елиминираха Барса 2012, беше скандално направо 😄 ама там съдбата си го върна за 2009 не беше изненада

Няма да се изненадам след малко Бензо с първото си пипане да вкара 😄

Огромното предимтво на Реал в такива мачове, освен опита, е вратаря. Разликата между Куртоа и Едерсон е огромна, а вратарят си е половин отбор.