blunt Posted August 28, 2022 Report Share Posted August 28, 2022 17 minutes ago, Bellamy said: При 0:2 какъв гол отменят на Палас Подигравка... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post thekop Posted August 28, 2022 Popular Post Report Share Posted August 28, 2022 3 hours ago, flyhorse0906 said: Бате, миналия сезон щяхме да станем шампиони ако си бяхме взели домакинството на Брайтън, когато водихме с 2:0.И за това не са ни виновни съдиите.Мисля, че е време да започнем да гледаме повече в нашето канче и да не се оправдаваме само с някакви странични фактори. Хич, ама хич не съм съгласен. Аз пък ти казвам, че моята кристална топка ми казва, че дори и да бяхме били Брайтън шампиони пак нямаше да станем. Чернодрешковците щяха да се погрижат. Стига с това гледане само в нашия двор. Миналата година в нашето канче си сложихме 92 точки. Колко още да направим? Съдиите се погрижиха да имаме някоя друга точица по-малко, а в същото време услужливо сипаха със съдийския черпак в канчето на МС няколко точки повече. Дузпата срещу Уулвс? Подминатата дузпа на Родриго срещу Евертън? Я си представи вместо Ливърпул срещу МС да се бори МЮ. Какъв вой ще има в медиите... То хубаво първо в себе си да търсим вината, но когато има явни тенденции не може да не се вдига шум. Вчера МС срещу Палас отменен гол за лондончани, подмината опасна игра на Холанд... А преди няколко години Едерсон паляка се срина като застрелян след влизането на Мане с висок крак и на следващия мач търсеше разправии с него само и само на нашия да му избият чивиите. И когато някой качи видео с компилации на съдийските аванти в полза на МС от ФА веднага предявяват претенции за авторски права, а във видеата на DAZN няма и помен от спорни ситуации. Все едно на изнасилена жена да кажеш "Ама тя вината в теб, защото ходиш облечена като курва. Не си направила достатъчно, за да предотвратиш изнасилването." И по прашки да излезе на улицата това не дава право на никой да я изнасилва. Morientes, Scouserrr, GodLike and 8 others 10 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pehotineca Posted August 28, 2022 Report Share Posted August 28, 2022 Братлета , ако този гол на Палас е отменен, то този на Кариус преди 4 години също трябваше да се отмени . Едерсов е в игрова ситуация , сам избира да отиде там и да търколи топката напред. Това не е свободен удар или тъч , че да не може да му се пречи така .. По тая логика ако тръгне с топката към вратат на Палас , трябва ли да му направят шпалир докато излезе 1 в 1 с вратаря , само защото е Голкипър ? Не разбирам наистина .. Stivi_G, Scouserrr, alex59 and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted August 28, 2022 Report Share Posted August 28, 2022 Абе дали се борим срещу МЮ или МС, винаги ни режат. Не е първия, нито последния път, но такива мачове ти решават сезона. Ако беше станало 3:0 и бяха изгонили Халанд, заради глупавите му постъпка, сега щяха хем да са загубили мача, хем и норвежеца, подобно на Дарвин да изтърве 3 мача. За какво го въведоха този ВАР, като почти не го ползват? Искате или не футбола е спорт, където съдиите, са фактор. В тениса не можеш далажеш, играч Х загуби заради съдията, но във футбола може. Измислена, дузпа и червен картон и мача приключва. J.N.K., tuzara and alex59 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red_Merseyside Posted August 28, 2022 Report Share Posted August 28, 2022 Рубен Невес бележи от далечна дистанция. Има по-добър удар от всичките ни халфове без Тиаго, но на нас не ни трябва халф. Nightfate and Stivi_G 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightfate Posted August 28, 2022 Report Share Posted August 28, 2022 3 minutes ago, Red_Merseyside said: Рубен Невес бележи от далечна дистанция. Има по-добър удар от всичките ни халфове без Тиаго, но на нас не ни трябва халф. Такъв снаряд наши тоя, че не е истина и повечето голове са му скриймърс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taipan Posted August 28, 2022 Report Share Posted August 28, 2022 Гледам сега Вила. Изобщо не ми харесва как играят и ми мина през ума мисълта, дали няма да е Стиви първия уволнен мениджър във ВЛ? sashomonarh, David and AllYouNeedIsKlopp 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kibo1992 Posted August 28, 2022 Report Share Posted August 28, 2022 Конте страшен тренер. Форест са те натикали 10 човека в наказателното поле и играеш само на контри. Да бият за сега, но е смешно. Такива като него дано и за бъдеще да стоят далеко от Ливърпул. Dacheff, чаби алонсо and J.N.K. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadpool Posted August 28, 2022 Report Share Posted August 28, 2022 Тотмън изглеждат като противна версия на Атлетико. Противно°2 Кирил Пейчев, J.N.K., tuzara and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted August 28, 2022 Report Share Posted August 28, 2022 2 hours ago, Red_Merseyside said: Рубен Невес бележи от далечна дистанция. Има по-добър удар от всичките ни халфове без Тиаго, но на нас не ни трябва халф. Е ти представяш ли си да няма по-добър удар от Хендерсън. От Хендерсън с ударите по-зле е само Вайналдум, а от него Лукас Лейва. Но , да, Невес има много добър далечен удар и дълъг пас, обаче му куца подвижността. Bellamy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poolbg Posted August 28, 2022 Report Share Posted August 28, 2022 Понеже не знам къде да го напиша, но май тук е най-удачно. Тотнъм ми изглеждат убийствено ефективни и играят с едно много плашещо спокойствие и вкарват точно когато трябва. Приличат ми на нас по време на шампионския ни сезон и от тази пролет - тогава сядах и просто знаех, че каквото и да стане ще бием. Да, Тотнъм не разполагат с чак толкова класа като ние от преди 2 сезона, но съм почти сигурен, че ще са втори тоя сезон, даже че ще борят Сити за титлата, освен ако Клоп не разреши всичките ни проблеми по някакъв начин. Освен това, Конте във втория си сезон е гаранция за успех, да не говорим че имат и най-широкият състав във ВЛ. На всеки пост имат по 2 ма равностойни играчи буквално. Дано греша, но ми е много трудно да повярвам, че можем да ги преборим за второто място на тоя етап(или Сити за първото) Арсенал засега съм ги отписал за топ 2, щото там Жезус като му спадне формата или се контузи ще почнат да губят яко точки. Нямат друг играч за големите мачове, младоците им са още зелени, видя се пролетта, че не могат да мъкнат отбора. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сиймор Posted August 28, 2022 Report Share Posted August 28, 2022 7 hours ago, Bellamy said: При 0:2 какъв гол отменят на Палас Това решение мога да си го обясня с много тежък постковид, който карат съдиите в Англия след пандемията. Друго обяснение няма. Интересно ми е с какво можем да оправдаем грешката на вратаря? Комоцио от удара на Мане,може би? alex59, baivan and J.N.K. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bellamy Posted August 28, 2022 Report Share Posted August 28, 2022 Неко ако беше я нашил веднага след дузпата, щеше да малко като Дежа Вю на Лестър и Уотфорд я оня плейоф преди години. Дузпа за Лестър и в отвената атака гол на Дийни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lassana Posted August 28, 2022 Report Share Posted August 28, 2022 1 hour ago, deadpool said: Тотмън изглеждат като противна версия на Атлетико. Противно°2 Във футбола е важна победата! Нали така? Победителите не ги съдят. Нека кучетата лаят керванът си върви! baivan and Raybeez93 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacheff Posted August 28, 2022 Report Share Posted August 28, 2022 29 minutes ago, lassana said: Във футбола е важна победата! Нали така? Победителите не ги съдят. Нека кучетата лаят керванът си върви! Тоя керван техният няма да върви още много дълго. Така ще биеш 1-2-3 малки отбора и чат-пат в някое дерби и дотам. lassana and kibo1992 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacheff Posted August 28, 2022 Report Share Posted August 28, 2022 1 hour ago, poolbg said: Понеже не знам къде да го напиша, но май тук е най-удачно. Преместих ти мнението тук, в темата за ВЛ, щото определено е по-удачно от темата преди нашия мач. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSpionKopLFC Posted August 28, 2022 Report Share Posted August 28, 2022 Баси... Одеве видях статистиката и не можах да повярвам. Кейн като нищо ще мине Ширър по брой голове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Posted August 28, 2022 Report Share Posted August 28, 2022 Този уикенд си направих труда да погледам в "чуждите дворове", за да си направя изводите какво ни чака....Нищо добро не ни чака, ако нашите топ звезди и онова момче, което му кихат 350 хилядника на седмица не се вземат в ръце, да спрат с безсмислените брътвежи, стейтмънти и клишета и да започнат да играят мъжки, деен, вдъхновен и красив футбол. Какъвто знаем, че могат. Фантасмагористичните самопотупвания по рамото един -други само деморализират атмосферата. Няма време за лиготии, сълзи, сополи и дрънканици. Защото никой не мисли да ни опъва маса и да ни прави шпалир, защото виждаш ли много сме готини и имаме най-готиния трнеьор в света. Последното не е невярно, но също така е вярно, че понякога е световен лидер по инат нашият Юрген. Гледах Нотингам и трябва да кажа, че са натъпкали отбора си с млади, надъхани бягащи момчета, които могат да причинят много тъги на мързеливата ни защита. А и на много други отбори. Не ми харесва как играят Тотнъм, но също така мисля, че целта оправдава средствата, а ако този грозен стил постига успехи, никой не може да съди Конте. По-добре да имаш стил, който не гали окото, но да постигаш успехи, отколкото да си мислиш, че имаш стил и да твориш красиво безстилие. Като казвам това, съм далеч от мисълта да наричам нашия стил красив. Време е нещо да се промени. Надявам се този хлапак Нунез да спре да се държи като в махалата и да започне да прави това, за което го взехме, ДА ВКАРВА ГОЛОВЕ. Все си мисля, че, ако беше на терена срещу боклуците от Юнайтед можехме да постигнем друг резултат. Време е да се завърти нещо около него и Карвальо. За какъв чеп купуваме футболисти, ако ще робуваме на стари схеми и изтъркани подходи. Както на неработещи набедени звезди. Когато се завърнат контузените е време за някаква разчупена схема, която да обърква чуждите защити. Това с центровките на Арнълд или Робъртсън, който е потресаващ напоследък са ми ужасни като да ми пускат нонстоп Деспасито. Арсенал не ме впечатилха с нищо. Онзи Пепе уонаби ме заболяха очите да му гледам ръкомаханията цял мач, но може би ще имат късмета да бъдат някакъв фактор ...в борбата за Лига Европа. Вила на Стиви е нещо ужасно скучно за гледане. След като полуумрелите Хамърс успяха да ги излъжат, нищо добро не пази бъдещето за Стиви. Футболистите ли му са слаби, демодирани похвати ли има...нещо средно ли е... но му стискам палци да изнамери чудодеен обрат, защото го виждам извън Астън Вила преди големия му конкурент Франк да бъде уволнен от Евърфън.. Плахи, неефективни, беззъби и безволеви са ми Вила. Коутиньо се държи като бей, без особено покритие и капитулира в 60 та минута... Припомних си защо Дани Ингс не ми липсва. ... А толкова ми се иска Джерард да успее и да натрупа самочувствие...А някои искаха да сменяме Юрген с него....Мноооого вода трабва да изтече и Бог много да му помага, за да се случи това някога...Не и сега... Не и в близко бъдеще. Фулъм играят страхотно и само късмета покри Арсенал. С две думи. Аз лично вярвам, че ни чака най-интересното и завързано първенство от много време. Не ни отписвам за нищо. Просто остава отборът и Клоп да покажат, че мислят по същия начин. С ИГРА!!! Хъс! Можене, спортна злоба и много фантазия! Не с глупашки стейтмънти по Инстаграми и прочее. tuzara, baivan, Кирил Пейчев and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dacheff Posted August 28, 2022 Report Share Posted August 28, 2022 33 minutes ago, David said: Надявам се този хлапак Нунез да спре да се държи като в махалата и да започне да прави това, за което го взехме, ДА ВКАРВА ГОЛОВЕ. Е добре де, Нунез влезе резерва срещу Сити - изработи дузпа и вкара гол, влезе резерва с Фулъм - гол и асист и играч на мача. Направи една издънка срещу Палас и оттогава не е играл. Така написано горе излиза, че през мач прави тъпотии, а дотук има страхотно КПД и една тъпа проява. Не знам защо масово го нападнахте, все едно е единственият, който си изкарва такъв картон. Плюс това не забравяйте, че е урус, така че аз очаквам и занапред подобни изпълнения. Но ако вкарва яко, може и да компенсира. ReD_Gerrard, S.G., JohnToshack and 6 others 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raybeez93 Posted August 28, 2022 Report Share Posted August 28, 2022 Борю Дебелото е унизен и е пратен да коментира мача между Пиза и Дженоа от Серия Б в момента.. ултра гавра с човечеца AllYouNeedIsKlopp 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
low Posted August 28, 2022 Report Share Posted August 28, 2022 5 minutes ago, Raybeez93 said: Борю Дебелото е унизен и е пратен да коментира мача между Пиза и Дженоа от Серия Б в момента.. ултра гавра с човечеца От кого е унизен, не е ли той началник на екипа и да определя кой какво коментира? Според мен просто не му се прибира вкъщи и си е измислил работа. Кирил Пейчев, oZZy, Shinobi and 3 others 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raybeez93 Posted August 28, 2022 Report Share Posted August 28, 2022 абее чак да си е измислил да коментира мач от Серия Б при положение че Борю не признава нищо друго освен британски футбол не ми се вярва Shinobi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Posted August 29, 2022 Report Share Posted August 29, 2022 15 hours ago, Dacheff said: Е добре де, Нунез влезе резерва срещу Сити - изработи дузпа и вкара гол, влезе резерва с Фулъм - гол и асист и играч на мача. Направи една издънка срещу Палас и оттогава не е играл. Така написано горе излиза, че през мач прави тъпотии, а дотук има страхотно КПД и една тъпа проява. Не знам защо масово го нападнахте, все едно е единственият, който си изкарва такъв картон. Плюс това не забравяйте, че е урус, така че аз очаквам и занапред подобни изпълнения. Но ако вкарва яко, може и да компенсира. Да разясня какво е искал да каже авторът... Харесвам много Нунез...Това не е критика, нито недоволство от КПД-ТО му. По-скоро съвет да разбере, че вече е в Премиър лийг. Подобни детинщини струват скъпо на отбора, Тоест, именно липсата му довежда до снижаване на шансовете на отбора в определени мачове. Именно., защото той внася нова дименция в нападението ни и кара другите отбори да се объркват. Затова изнедоволствах от него. Нито е контузен, нито е нещо, което да касае физическото му присъствие, а пълна глупост. Надявам се Клоп да е поговорил бавно и напоително с него и това да е последна подобна проява. А и съм сигурен, че с времето тръпката да се докаже ще спре да му пречи да бъде дедли прецизен и да стане като Холанд. tuzara 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrisTerz Posted August 29, 2022 Report Share Posted August 29, 2022 Някой който е гледал мачове на Вила може ли да каже Стиви толкова ли е зле, като треньор, че имат 3 победи за 15 мача или играчите са мързеливи и не става нищо от тях? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted August 29, 2022 Report Share Posted August 29, 2022 27 minutes ago, KrisTerz said: Някой който е гледал мачове на Вила може ли да каже Стиви толкова ли е зле, като треньор, че имат 3 победи за 15 мача или играчите са мързеливи и не става нищо от тях? Да, може. Ето какво казва https://www.bbc.com/sport/football/62685677 KrisTerz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts