Jump to content

Висша Лига 2022/23

Recommended Posts

Не вярвах че ще го кажа, но... Браво на Арсенал! Никак не са ми симпатични, но заслужават да са първи в класирането. Дали ще станат шампиони, още не е сигурно. Но, със сигурност заслужават! А, ние.. Ами, ще чакаме по-добри дни. След вчерашната победа на Юнайтед и днес на Нюкасъл, топ четири за нас, става почти мисията невъзможна! Ще се надяваме, естествено. И ще подкрепяме отбора! YNWA. 

1 hour ago, kibo1992 said:

Сити е най-добре да станат, защото никой няма да го бърка, а и никой не познава техен фен. 

Ако не бях мислил и казвал, че най-големият ни враг в последните 10 години е Сити, щях да съм за тях. Доста им насъбрах последните години, че да съм за тях.

1 hour ago, kibo1992 said:

Сити е най-добре да станат, защото никой няма да го бърка, а и никой не познава техен фен. 

Аз познавам 1-2. Да, има "такова животно" 😀 

И аз подобно на колегата съм им насъбрал. Бях свикнал да викам против тях последните години, а в събота като играха с големия Мангал изпитвам затруднения, кого да подкрепя. Все пак МЮ са ни пряк конкурент за топ4, за това и бях повече за Сити. Но точно, когато не ни трябва МЮ биха МС.

Абе МС посяха семената и вече им никнат фенчета по света.

Ако вземат и ШЛ скоро, ще им се нароят още повече.

Затова:

"Дорде е мъничка змията, елате да се съберем, с крака да и строшим главата"

Арсенал да ги спрат от титлата в Англия, а ние или някой друг от ШЛ.

2 hours ago, Stivi_G said:

Аз познавам 1-2. Да, има "такова животно" 😀 

И аз подобно на колегата съм им насъбрал. Бях свикнал да викам против тях последните години, а в събота като играха с големия Мангал изпитвам затруднения, кого да подкрепя. Все пак МЮ са ни пряк конкурент за топ4, за това и бях повече за Сити. Но точно, когато не ни трябва МЮ биха МС.

Човек, какъв конкурент са ни Манчо за топ 4 :О те ще са поне с 20 точки пред нас, даже 25 😄

Интересно къде е пичът, дето ми се изсмя преди 2-3 седмици като написах, че са сигурни трети

21 minutes ago, poolbg said:

Човек, какъв конкурент са ни Манчо за топ 4 :О те ще са поне с 20 точки пред нас, даже 25 😄

Интересно къде е пичът, дето ми се изсмя преди 2-3 седмици като написах, че са сигурни трети

Тук е...
И ко, да не е завършило първенството.
Внимавай какви прогнози правиш. 20 точки каза!!!. Бас има ли? Адски първосигнален си. Палачинката се обръща за секунди. Контузии, мачове в Европа

В момента сме 19ти кръг, като доста отбори са играли само 18 мача. Или с други думи сме точно по средата на сезона. Разбирам да сме 31-2рии кръг и нещата да добиват оформен вид, ама има още 19 мача. Такива крайни мнения, кой на кое място ще е, ми се струва много нелепо.

5 hours ago, kibo1992 said:

Аз познавам един,всеки път ми ходи с шапка на Сити. Викам му да сваляш това нещо от главата си и да сменяш отбора. И като се започне,това бил най големия отбор...,викам голямо ми е друго,но както и да е 😁

Няма вселена,няма нещо,няма начин,няма нищо което може да ме накара даже и да си помисля - мангалите да станат шампиони!

Бих подкрепил дори Евъртън,но тия.....НИКОГА!

Абе, никой нищо не казва за 60 милионния флоп наречен - Ричарлисон. Нещо за тва момче, къде няма гол откак се е показал при кокошкити ?

Верно. Не е Ливърпул и няма що да се обръща внимание... 

Ричарлисон, Антони, все колко Дарвин или по-скъпи, ама явно само нашият може да е флоп, дето има 10 гола вече. Не че не прави тъпотии, ама някак си за другите удобно се мълчи от медиите, докато за нашия чак от Скай компилации правят.

1 hour ago, Dacheff said:

Ричарлисон, Антони, все колко Дарвин или по-скъпи, ама явно само нашият може да е флоп, дето има 10 гола вече. Не че не прави тъпотии, ама някак си за другите удобно се мълчи от медиите, докато за нашия чак от Скай компилации правят.

За това ви казвам че ние сме на топа на устата винаги, оня паляк като си изкара червен картон в Челси в първия мач да не писаха кой знае колко за него...нас ни мразят всички, навремето със Суарез беше същото.

1 hour ago, Dacheff said:

Еми защото някои медии, за да се направят на готини, тръгнаха да сравняват Дарвин с Халанд, оттам завишените очаквания и неизбежното разочарование.

Манафите са трети, което е над очакванията, и медиите са заети да възхваляват Тен Хаг и Трашфорд, а фиджет спинера минава под радара

А Ричарлисон, това Гълъбовско менте, все пак играе в Тотнъм. Никой не го ебе за Тотнъм.

Чуждите фенове не споделят вашето мнение.Ливърпул има май най-много бивши играчи, които са "пундити" и на повечето си им личат пристрастията.

Не мога аз да кажа как стоят нещата, защото чат-пат гледам "Мач ъф дъ дей" или там каквото е. 

Но! Не съм забелязал Клоп да е погнат с огромни критики тоя сезон. А той успява много добре да имитира Ралф Рагник от миналия, хах.

Помним също други неща - например изказвания, че Ливърпул на Клоп е най-силният отбор в ерата ПЛ - с 1 шампионска титла само. Оуен, изказвайки се, че Ван Дайк е най-добрият защитник не просто в ония няколко години, ами "евър". Също, изцепките на Оуен и Стив Никол след финала в ШЛ миналата година, които си бяха срамни и тип sore loser. Изказванията на Карагър и тн.

Стана ми смешно, като споменахте Суарез - оказаха се прави с критиките си към него в крайна сметка.

Чужди мениджъри също няколко пъти нападаха медиите, че показват пристрастия към Ливърпул.

Имаше една популярна статия, дето възхваляваше Ливърпул и страстта, с която играе, а описваше Ман Сити, като бездушна машина или нещо такова. 

14 minutes ago, blunt said:

Чуждите фенове не споделят вашето мнение.Ливърпул има май най-много бивши играчи, които са "пундити" и на повечето си им личат пристрастията.

Не мога аз да кажа как стоят нещата, защото чат-пат гледам "Мач ъф дъ дей" или там каквото е. 

Но! Не съм забелязал Клоп да е погнат с огромни критики тоя сезон. А той успява много добре да имитира Ралф Рагник от миналия, хах.

Помним също други неща - например изказвания, че Ливърпул на Клоп е най-силният отбор в ерата ПЛ - с 1 шампионска титла само. Оуен, изказвайки се, че Ван Дайк е най-добрият защитник не просто в ония няколко години, ами "евър". Също, изцепките на Оуен и Стив Никол след финала в ШЛ миналата година, които си бяха срамни и тип sore loser. Изказванията на Карагър и тн.

Стана ми смешно, като споменахте Суарез - оказаха се прави с критиките си към него в крайна сметка.

Чужди мениджъри също няколко пъти нападаха медиите, че показват пристрастия към Ливърпул.

Имаше една популярна статия, дето възхваляваше Ливърпул и страстта, с която играе, а описваше Ман Сити, като бездушна машина или нещо такова. 

Блънти, нищо не разбрах...🤔

Просто не е съгласен с тезата, че сме на мерника на медиите и само ни дебнат да се изложим и да ни развяват колко и какви сме били. Човека твърди, че е обратното и аз съм по-склонен да се съглася с него.

Просто критиката боли и 'залепва' в съзнанието на футболния фен повече от колкото хвалебствията и от там мисля се поражда и усещането измежду хората, че ни гаврят само нас, или най-много нас.

В крайна сметка няма никакво значение кой какво е говорил а какво има във витрината след края на сезона. Или поне в краен случай, ако не си спечелил нищо дали си дал всичко от себе си като в предишния сезон и другите с по 1 точка разлика, или си бил тюфлек какъвто е сегашния състав.