Jump to content

Висша Лига 2022/23

Recommended Posts

Ирония, че Сити винаги правят обратното на това което искаме. Когато се борим за титлата с тях, бият всичко наред. Когато искаме да бият потенциалните ни конкуренти Тотнъм, МЮ и прочие, те им подаряват точки.

11 minutes ago, Stivi_G said:

Ирония, че Сити винаги правят обратното на това което искаме. Когато се борим за титлата с тях, бият всичко наред. Когато искаме да бият потенциалните ни конкуренти Тотнъм, МЮ и прочие, те им подаряват точки.

Да... Така е, за съжаление. Само дето, тази година, конкуренцията ни ще е за топ десет! 

Разследват Сити за финансовия феърплей за последните 4 години има вариант да им вземат точки.

П.П а само като де сетя, че два пъти за по една точка губим титлата срещу тях ...

Just now, baivan said:

Ето достоверно от ББС    / който пие камилско мляко, трябва да си плаща /

https://www.bbc.com/sport/football/64536785

Да им взимат точки бе дреме ми гъза дв ги пращат с 15 минус и да се бием с тях за квота на ЛК.

Пак от ББС  с малко превод:

Някои големи извънредни новини...

Висшата лига обвини Манчестър Сити в предполагаемо нарушение на финансовите правила след разследване.

Той е насочил клуба към комисия за предполагаеми нарушения между сезони 2009-10 и 2017-18.

През 2020 г. Сити получи двегодишна забрана от европейски клубни състезания, отменена от Спортния арбитражен съд (Cas), след като УЕФА постанови, че Сити е извършил "сериозни нарушения" на правилата за финансов феърплей (FFP) между 2012 и 2016 г.

Манчестър Сити беше насочен към независима комисия от Висшата лига за предполагаеми нарушения на нейните финансови правила.

Предполагаемите нарушения обхващат период от сезон 2009-10 до кампания 2017-18.

Твърди се, че клубът е нарушил правилата на лигата, които изискват предоставянето "с най-добра воля" на "точна финансова информация, която дава вярна и честна представа за финансовото състояние на клуба".

Може да бъде изображение с 3 души

Crystal Palace midfielder Will Hughes is a big Liverpool FC fan…
When United supporters got on his back after his part in Casemiro's sending off yesterday - he responded with the number 6 gesture 
We may be sh1t at the Min but up the f*cking reds

23 minutes ago, oZZy said:

Може ли за стари сезони да вземат точки?

Всичко може, но тези пак ще пратят един керван камили и ще минат с некво символично наказание, като предния път, а и колкото ги наказаха за неправомерни трансфери на млади футболисти. 

Не знам как стоят правилата на ффп-то, доколко и къде са приложими, но според мен всяка федерация си има също своя глас, особено за неща от сорта на отнемане на точки, дисквалифициране от вътрешни надпревари или дори сваляне в по-нисък ешалон. 

При жабарите глей как дерат пак дъртата чанта, при Калчополито имаше яко отнемане на точки, титли, промяна на класиране, изхвърляне в долни дивизии и т.н.

Аз лично не се надявам на нещо съществено и не мисля да следя чак толкова изкъсо или с интерес поредния им фарс.

Днес имаше неква статия как чукотките евентуално, може би, ризириш ли ме ти, някъде си напред във времето, да имат проблеми с ффп.

28 minutes ago, oZZy said:

Може ли за стари сезони да вземат точки?

НЕ!   Така пишат в Скайспорт

27 minutes ago, Nightfate said:

Бай Иване ще лапнат ли бибата според теб ?

ДА, но ...след година-две.  Няма да е скоро. Вече пет години ги проучват.

Боли ме уя за Сити, ако си бяхме свършили работата овреме, нямаше да имаме конкуренция за титлата сега и в следващите поне 1-2 сезона. Ся и да ги изхвърлят, кел файда след като ние сме жалкари и трябва да правим буквално нов отбор и да подменим 7-8 човека от настоящите. Нищо чудно в следващите години Арсенал да направят 4-5 поредни титли ако осакатят Сити сега.

9 minutes ago, tsbalabanov said:

Боли ме уя за Сити, ако си бяхме свършили работата овреме, нямаше да имаме конкуренция за титлата сега и в следващите поне 1-2 сезона. Ся и да ги изхвърлят, кел файда след като ние сме жалкари и трябва да правим буквално нов отбор и да подменим 7-8 човека от настоящите. Нищо чудно в следващите години Арсенал да направят 4-5 поредни титли ако осакатят Сити сега.

Това психически няма да го понеса вече

Винаги са  били ''нечистоплътни'' тея Сити. Ясно, че няма да има точкови наказания, но ве пак, барим малко се спрат от тук на сетне с мошенгиите

Мжд ще е адска тъпотия, ако им отнемат точки сега и Арсенал да се облажи от това, а да не ги накажат за предни години, доста други отбори са били ощетени.  Много ще е интересно.

пп. Но както казах, не вярвам. Висшата лига, ще извърти нещата така, че да не си плюе на реномето

Артета като вземе титлата ще е наравно с Клоп в Англия. Тия бездушни мекотели дето бяха след Венгер ще са наравно с Мане, Ван Дайх, Салах и всичките ни топ бойци през годините. Баси харакирито си направихме. Ще трябва да се върна към тъмните времена когато цъках на Мениджъра поне там да има титли.