baivan Posted March 13 Report Share Posted March 13 В горния клип да се види от време 13:10 Наслада! Ах, как ни липсва това сега. Ух, той пък останал на предишната страница. Айде пак тук https://youtu.be/VCLxRie3p6U?t=790 tuzara, Stivi_G and alex59 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted March 13 Report Share Posted March 13 2 minutes ago, baivan said: В горния клип да се види от време 13:10 Наслада! Ах, как ни липсва това сега. Ух, той пък останал на предишната страница. Айде пак тук https://youtu.be/VCLxRie3p6U?t=790 Да! Клипът завършва със стил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oZZy Posted March 13 Report Share Posted March 13 1 hour ago, baivan said: В горния клип да се види от време 13:10 Наслада! Ах, как ни липсва това сега. Ух, той пък останал на предишната страница. Айде пак тук https://youtu.be/VCLxRie3p6U?t=790 Това ми е любимият гол на Суарес и един от любимите за Ливърпул. От тия сега в отбора никой не може да вкара такъв гол. Stivi_G and nikiniki 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted March 13 Report Share Posted March 13 Уест Хем и Лестър се предпазиха от перспективата за финансови сътресения, като включиха клаузи за намаляване на заплатите при изпадане в договорите на последните си подписвания. ... За разлика от това, както беше съобщено от Sportsmail миналата година, голям брой играчи на Евертън ще имат право да получават същата основна заплата, ако бъдат изхвърлени, сценарий, който би поставил клуба пред голяма финансова криза. https://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-11854781/West-Ham-Leicester-inserted-relegation-wage-cut-clauses-January-signings-contracts.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyberfan Posted March 13 Report Share Posted March 13 Това ми е любимият гол на Суарес и един от любимите за Ливърпул. От тия сега в отбора никой не може да вкара такъв гол.Фирмино ще го вкара същия че даже и без да гледа към вратата. You'll Never Walk Alone! Stivi_G 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted March 14 Report Share Posted March 14 4 hours ago, oZZy said: Това ми е любимият гол на Суарес и един от любимите за Ливърпул. От тия сега в отбора никой не може да вкара такъв гол. Салах имаше подобен след центриране на Шакири. По-скоро ни липсва агресията и себераздаването на Суарез. Той хич нямаше да гледа как разни Борнемут, Брентфорд, Форест и прочие си тръгват с победа срещу нас. Щеше да ги побърка от набези към врата им и да не ги остави да дишат. Няма значение срещу кого играем и какъв е резултата, щеше да има борба до последно. Тези неща липсват в отбора, особено този сезон. ReD_Gerrard, baivan, bArele and 4 others 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReD_Gerrard Posted March 15 Report Share Posted March 15 Боже Господи, прибери си вересиите... Очевидно според Мангалите съдиите свирят срещу тях. Всеки мач били играели срещу 12 души, затова прогресът при ЕТХ бил толкова специален fishek, J.N.K. and alex59 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.N.K. Posted March 15 Report Share Posted March 15 Иначе няма нищо за трите домакински победи срущу нас, Сити и Арсенал, където създаваха нови правила, само за са им удобни. Особено това с дузпите ми е любимо - на една от ситуациите техният любимец Бруно ръкомаха към съдията, вместо да отиграе топката, която отива при него и я остави да излезе аут. alex59 and antonialiverpool 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blunt Posted March 15 Report Share Posted March 15 Английските съдии свирят много слабо. Абсолютни некадърници що се отнася до работата с ВАР. Този сезон видях такива решения, че лошо да ти стане. Последно, ситуацията между Хименес и Ник Поуп, която трябва да е дузпа и червен, а беше свирен аут. УХ получиха такива подаръци тоя сезон, че е направо срамно. Може би има корупция и се бутат Нюкасъл, УХ и тн, например, ама може би просто тия са едни от най-слабите съдии в Европа. Не мога да кажа кое е, но със сигурност е едно от двете. Уувс са един от най-рязаните отбори последната година според мен. Даже нас ни бутаха срещу тях яко. J.N.K. and Bellamy 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted Thursday at 11:19 AM Report Share Posted Thursday at 11:19 AM Остава да се борим само за "трофея на Арсен Венгер" - четвъртото място, а кандидати за него са още много отбори, с ето такива позиции днес Клоп снощи между другото към края е казал: „Нашата работа е да изстискаме всичко от този сезон. Ясно е, че искаме да бъдем в първите четири.“ СТИСКАЙ яко, Клопе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bellamy Posted Thursday at 03:22 PM Report Share Posted Thursday at 03:22 PM Аз, не знам дали няма да е по-лесно да изпреварим Манго , отколкото Тотнъм J.N.K. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.N.K. Posted Thursday at 03:46 PM Report Share Posted Thursday at 03:46 PM 25 minutes ago, Bellamy said: Аз, не знам дали няма да е по-лесно да изпреварим Манго , отколкото Тотнъм Дай боже. Снощи гледах някакъв туит с меме, че съдбата ни е писала да вкараме само 7 гола през месец март и ние сме избрали да ги вкараме(всичките) на манго ReD_Gerrard, Stivi_G, Bellamy and 1 other 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReD_Gerrard Posted Thursday at 04:30 PM Report Share Posted Thursday at 04:30 PM 43 minutes ago, J.N.K. said: Дай боже. Снощи гледах някакъв туит с меме, че съдбата ни е писала да вкараме само 7 гола през месец март и ние сме избрали да ги вкараме(всичките) на манго 7 goals well spent for me thekop, J.N.K., Senzor and 3 others 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.N.K. Posted Thursday at 06:11 PM Report Share Posted Thursday at 06:11 PM 1 hour ago, ReD_Gerrard said: 7 goals well spent for me Абсолютно, ама виж, Юнайтед за целия месец няма да имат отболязан гол в първенството 7-0 от нас и 0-0 със светците. Как ще гласуват за гол на месеца не знам, сигурно нещо от жените или резервите. fishek, Senzor, Bellamy and 5 others 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bellamy Posted Thursday at 06:15 PM Report Share Posted Thursday at 06:15 PM 3 minutes ago, J.N.K. said: Абсолютно, ама виж, Юнайтед за целия месец няма да имат отболязан гол в първенството 7-0 от нас и 0-0 със светците. Как ще гласуват за гол на месеца не знам, сигурно нещо от жените или резервите. Яко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted Thursday at 06:27 PM Report Share Posted Thursday at 06:27 PM 12 minutes ago, J.N.K. said: Как ще гласуват за гол на месеца не знам, Извън ВЛ през март са вкарали: на 1ви с/у УХям за ФА 3 на 9и с/у Бетис за ЛЕ 4 днес може още някой на 19и с/у Фулъм за ФА пак може Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted Thursday at 08:45 PM Report Share Posted Thursday at 08:45 PM Честно казано предпочитам 7 победи с по 1:0, "скучни" победи, ама титла накрая, както в шампионския сезон, от колкото да се радваме като средняшки отбор с разгромна победа над кръвен враг. Ако сме извън топ4 и с фияското в ШЛ и купите, колко ще ни топли победата над Манго? alex59 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted Thursday at 09:00 PM Report Share Posted Thursday at 09:00 PM 15 minutes ago, Stivi_G said: Ако сме извън топ4 и с фияското в ШЛ и купите, колко ще ни топли победата над Манго? С гаранция - поне 7 години! А ще се споменава до края на живота на всички ви. Между другото започнахме сезона с купичка, не сме капо. sashomonarh 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted Thursday at 10:18 PM Report Share Posted Thursday at 10:18 PM 1 hour ago, baivan said: С гаранция - поне 7 години! А ще се споменава до края на живота на всички ви. Между другото започнахме сезона с купичка, не сме капо. Знам, че започнахме с купичка. Но аз ги деля на 2 вида: значими и незначими. Титла и ШЛ са значимите всички останали са някаква формалност. Да ме прощава бай Боби Борисов с неговата FA cup. nikiniki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thekop Posted Friday at 08:32 AM Report Share Posted Friday at 08:32 AM Бобчо хич да не ме прощава. Ама и зелето май кисело. Гледам вторият откривател на футбола му го нахендрили от центъра снощи Stivi_G and baivan 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.N.K. Posted Friday at 10:15 AM Report Share Posted Friday at 10:15 AM Сиймор, LFCdmx, Senzor and 1 other 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted Friday at 11:10 AM Report Share Posted Friday at 11:10 AM Уволнили са треньора на Кристалите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted Friday at 11:18 AM Report Share Posted Friday at 11:18 AM Кристализирали са го. baivan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.N.K. Posted Friday at 10:16 PM Report Share Posted Friday at 10:16 PM Тоя Пол Тийрни е най-некадърния рефер в цялата история на футбола. Жалко за това младо момче,юноша на Нюкасъл. Абсолютно редовен гол му го отмени това животно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chinaski Posted Saturday at 07:03 AM Report Share Posted Saturday at 07:03 AM 8 hours ago, J.N.K. said: Тоя Пол Тийрни е най-некадърния рефер в цялата история на футбола. Жалко за това младо момче,юноша на Нюкасъл. Абсолютно редовен гол му го отмени това животно. Нали все пак искаме Нюкясъл да губят точки baivan and elly 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts