Jump to content

Висша Лига 2022/23

Recommended Posts

4 minutes ago, Stivi_G said:

Ясно е всичко! Шампион е Сити, няма смисъл да гледаме повече мачове. Всичко се реши още в първи кръг. 

Мачове ще се гледат, ако ще да сме Конференция Север на английската ранкинг система.
Но ако искаш да, може да се хванем на бас кой ще е шампион

Какво толкова ви впечатляват сити не знам. Цял мач разцъкват наляво и надясно. Имат три положения за гол и вкараха две, едно от които дузпа, която при умен вратар нямаше да я има. Това, че имат много удари идва то далечните им опити. 

25 minutes ago, kibo1992 said:

Е тоя КБД всеки път като го гледам се изумявам какъв футболист е.

Една трета от Меси, максимум! Добър е, обаче левашки представяния като на финала на ШЛ го дърпат надолу.

18 minutes ago, J.N.K. said:

Какво толкова ви впечатляват сити не знам. Цял мач разцъкват наляво и надясно. Имат три положения за гол и вкараха две, едно от които дузпа, която при умен вратар нямаше да я има. Това, че имат много удари идва то далечните им опити. 

Точно това ме впечатлява мен лично. Защото с такова тренировъчно темпо като можеш да си взимаш такива мачове пестиш енергия, сили и накрая си първи.

23 minutes ago, LiverpoolYNWA said:

Точно това ме впечатлява мен лично. Защото с такова тренировъчно темпо като можеш да си взимаш такива мачове пестиш енергия, сили и накрая си първи.

И ние сме имали доста такива мачове, където без да блестим сме си взимали 3те точки. Въпросът е, че 2та пъти където бяхме 2ри с една точка, по-малко бяхме сериозно ощетявани поне по 2 мача на сезон, а от другата страна Сити пък са били бутани. Така, че когато освен качеството на състава, разполагаш и със съдийска помощ в критични, моменти - да, ставаш шампион. МЮ го правеха често това през Фърги тайм-а. 

29 minutes ago, LiverpoolYNWA said:

И ако Ареола не направи дузпа какво правим? Сезона е дълъг, много неща ще се случват. Ние имаме проблеми с широчината при халфовете, а сити при бековете. 

Абе добре че е Де Бройне щото няма да има кой да извежда тия нападатели. Тоя ако се елиминира и Халанд угасва като пламаче у  буркан дееба. А Боби се насра направо от кеф. То хвалби, то семейства, то бум. бум.бум и три гола ама Гуардиола се подигра с него и не му позволи да направи хеттрик. Де факто е вкарал един гол. Тая дузпа не я броя.😀 Как си заяви категорично тоя че ще бие дузпата не за друго а щото да изпревари Дарвин-маркетинг братче. Иначе ако не беше вкарал и в този мач в Англия щяха да го подкачнат вече сериозно.

И отново за кой пореден път гледаме-"полегнала е Тодорка" на отбори срещу Сити. 

25 minutes ago, zigfridson said:

Абе добре че е Де Бройне щото няма да има кой да извежда тия нападатели. Тоя ако се елиминира и Халанд угасва като пламаче у  буркан дееба. А Боби се насра направо от кеф. То хвалби, то семейства, то бум. бум.бум и три гола ама Гуардиола се подигра с него и не му позволи да направи хеттрик. Де факто е вкарал един гол. Тая дузпа не я броя.😀 Как си заяви категорично тоя че ще бие дузпата не за друго а щото да изпревари Дарвин-маркетинг братче. Иначе ако не беше вкарал и в този мач в Англия щяха да го подкачнат вече сериозно.

И отново за кой пореден път гледаме-"полегнала е Тодорка" на отбори срещу Сити. 

Сити без КДБ са с една класа по-слаби. Вижте им резултатите последната година, където е отсъствал или сменен. Отпаднаха от Реал с късни голове, ние също им вкарахме два победни за КШ и ги отсранихме сравнително лесно за ФА, където КДБ не игра. Това са само на прима виста 3 важни мача. 

1 hour ago, zigfridson said:

Как си заяви категорично тоя че ще бие дузпата не за друго а щото да изпревари Дарвин

Не затова, а за да може да настигне Митрович 🙂 

Гледах сега хайлайтс на баш манго. Освен, че вкараха гол с ръка и не свириха дузпа срещу Дани Добреназад, нямам търпение да видя Дарвин срещу новата им тапишонка с №6.

3 hours ago, Stojkica said:

Гледах сега хайлайтс на баш манго. Освен, че вкараха гол с ръка и не свириха дузпа срещу Дани Добреназад, нямам търпение да видя Дарвин срещу новата им тапишонка с №6.

Дарвин и Мартинез се срещнаха миналата година в ШЛ - не завърши добре за втория.

Е тоя Мартинез верно не е сериозен с тия размери. В двойка с Главата ще са приказка. С тия говеда из Англия тоя не го виждам как ще издаяни.

2 hours ago, blunt said:

Дарвин и Мартинез се срещнаха миналата година в ШЛ - не завърши добре за втория.

Миналата ШЛ си е за миналата ШЛ. Там, по мой спомен от хайлайтса, мачът беше скучен и нямаше много единоборства между двамата в наказателното поле. Сега трябва Клоп да се погрижи това да се случва по-често.

17 hours ago, Stojkica said:

FZq4UxBXEAEwPIy?format=jpg&name=large

За днес си пожелавам Вила да пребият Евертън, съответно Джерард>Лампард и като треньор, както и двата мангала да паднат, макар че това едва ли ще се случи, но да видим. 🙂

13 minutes ago, Red_Merseyside said:

Мръсни Бритиш хомосексуалисти, идентична ситуация на мача Арсенал - Лестър, Варди потърси контакта с вратаря и падна много смешно, съдията отсъди дузпа и после я отмени правилно с ВАР. Миналата седмица на мача Фулъм - Ливърпул дузпата не беше отменена. Двойните стандарти спрямо Ливърпул и някои отбори продължават с пълна сила.

Точно затова щях да пиша и аз сега... Думи нямам, толкова много ги мразя, мамка им... 

Несериозно е и за съжаление няма да се промени. 

Брент-Фордовете  сгазиха с една гума мангалите  🙂 ,

а Хари Магаре  засега, 16 мин,  само с един жълт картон.  

Опааа  ... вече и с втората  гума ги прегазват    🙂  🙂  

А за Сити при общо 4 гола /макар 1 да е авто/, Хааланда не се разписа, а само асистенция.