Jump to content

Зимен трансферен прозорец 2022 / 2023

Shinobi
 Share

Recommended Posts

Изгледах отново представянето на Кудус,когато играеше срещу нас...

Ами,тоя пич само се спъваше в топката.Не се съмнявам в нашите скаути,но след като разкараме Окса и Кейтака,все ми се иска да вземем наистина качество,а не имитиращи продукти от щанда за социално слаби.

Тоя Гъбко според мен е добър, ама не е достатъчно експлозивен за крило за нашите стандарти, според мен. Сега ако Клоп го взема за заместник на Фирмино, може - техничен е, задържа топката, има поглед, едър и силен е. Ама тогава пък какво ще става с Дарвина също не е ясно.

Ако вземем някого само заради представянето му на това Световно, ще го ядем мощно. Винаги изскача някакъв паляк, който прави 2-3 мача и после всички полудяват по него. Само да припомня, че на предното беше Головин и дори всички у форума тука пишеха за него. Ся даже не го знам къде е тоя анонимник. Съмнява ме, че Гакпо е същата работа. 

6 minutes ago, tsbalabanov said:

Ако вземем някого само заради представянето му на това Световно, ще го ядем мощно. Винаги изскача някакъв паляк, който прави 2-3 мача и после всички полудяват по него. Само да припомня, че на предното беше Головин и дори всички у форума тука пишеха за него. Ся даже не го знам къде е тоя анонимник. Съмнява ме, че Гакпо е същата работа. 

Така беше и 2014 когато всички луднаха по новата "звезда" и Реал плати 100млн за него. Всички знаем какво направи след това.

Според мен това няма как да се случи при нас. Това става само ако президентът си хареса някой и реши да го купи през главата на треньора. Ако го купим тоя холандец, нашите със сигурност му знаят от оценките в училище до това на коя дата е спрял да суче...

Ел Хаджи Диуф какво му беше? 😄 Даже Пеле го сложи в топ100 класацията си "greatest living footballers"!

Не вярвам да взимаме атакуващ играч - приоритетно ще е да бъдат излекувани сегашните ни играчи, защото имаме  Жота, Диаз.
Другото, което е - Гакпо не е дясно крило, а ние там имаме само Салах. Отляво и през центъра имаме няколко играча в атака.

И пак - тоя си е цел на Манго, свързваха го с тях лятото. Ясно е, че като го вземат, ще излезне някой тук да напише как Манго са ни отмъкнали таргет изпод носа 😆. Последните години, за когото и да сме се конкурирали с тях, сме успявали да го вземем - Мане, Фабиньо, Нунез.

3 minutes ago, ReD_Gerrard said:

Фактът, че Белингам се е наклонил към Трент, а не Трент към него, означава, че Трент е във водещата позиция във връзката, което вероятно означава, че не Трент моли Джуд да идва при нас, а Джуд моли Трент да убеди Клоп да го вземе.

Source: tiktok

А това на заден план, дето стои като рога на Трент, как го тълкуваме? Да не се окаже, че Джуд тайно слага рога на Трвнт и ЛФК като преговаря с шити и манго? Слочаенос? Немисла.

2 minutes ago, tsbalabanov said:

А това на заден план, дето стои като рога на Трент, как го тълкуваме? Да не се окаже, че Джуд тайно слага рога на Трвнт и ЛФК като преговаря с шити и манго? Слочаенос? Немисла.

Damn bro, you can't really trust these hoes

37 minutes ago, tsbalabanov said:

Това е някакъв Старгейт, братчеде. Привиждат ти се рогцата, споко 😉

1 hour ago, ReD_Gerrard said:

Фактът, че Белингам се е наклонил към Трент, а не Трент към него, означава, че Трент е във водещата позиция във връзката, което вероятно означава, че не Трент моли Джуд да идва при нас, а Джуд моли Трент да убеди Клоп да го вземе.

Source: tiktok

Или просто са излезли заедно по курви

19 hours ago, tsbalabanov said:

'начи по-добре да играем на сигурно и да взимаме оня с яката гърбина от Дарби, където ни тормозеше преди месец децата?

Когато видя нещо осмиващо клуба или айде ръководството, без да гледам потребителя знам кой е 🙂
С нетърпение чакам(не не чакам, но такава е прикаката) момента в който купуваме на килограм за 100 млн марки играчи и после-ни игра ни купи да видя тогава какво ще се говори

7 hours ago, J.N.K. said:

'начи по-добре да играем на сигурно и да взимаме оня с яката гърбина от Дарби, където ни тормозеше преди месец децата?

Ми щом ти е харесал тоя и смяташ, че е сигурно, да го взимаме, нямам против. Поне със сигурност ще ни е по джоба.

Голям резил ще е ако не го вземем.

NEW: Liverpool have been 'putting a lot of pressure' on Bellingham and are 'above all' in the running to sign the Borussia Dortmund star, according to Sky Germany. #lfc [liverpool echo]

So much so, that they have even suggested that European champions Real Madrid have started to look elsewhere for targets, including Benfica midfielder Enzo Fernandez, who himself has been linked with Liverpool, as per @LivEchoLFC

Това момче от 2 години слушаме как ни е ТОП трансферна цел и ако наистина не го вземем ще е скандално.. Даже съм се хванал на бас с един фен на Борусия и ако загубя ще си искам парите от ФСГ.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...