Jump to content

Зимен трансферен прозорец 2022 / 2023

Shinobi
 Share

Recommended Posts

На тая цена, за която се говори, Реал отпада. Остават английските отбори - Манго търсят друго. Следователно Сити и Челси може да ни спънат, като изглежда сме предпочитани пред Челси от него. Ако Сити не се намесят, много вероятно да го вземем.

Ако Джуд не беше англичанин, щях да кажа, че няма как да го вземем в битка с Реал. Тук обаче явно не само парите (по отношение на играча)ще наклонят везните и това е нашето предимство. Определено го работим Джуд и по тънката струна, гледам клипове, че снощи Хендо го е водил на вечеря. 

Е, че на Реал защо им е, след като си взеха и Камавинга, и Чуамени? Те си подмениха халфовата линия вече. Тия 150 млн ще ги хвърлят за нападател, най-вероятно, не за халф, където си имат. А и техните милнъровци все още могат да ходят, за разлика от нашите, та може да изстискат още 1-2 сезона от тях.

4 minutes ago, tsbalabanov said:

Тия 150 млн ще ги хвърлят за нападател, най-вероятно, не за халф, където си имат.

Ще платят над 70 милиона за това момче, което ще пристигне в Мадрид след 2 сезона.

https://www.transfermarkt.com/endrick/profil/spieler/971570

https://twitter.com/theMadridZone/status/1600330612870893568

Аз все си мисля, че Реал ще вземат Енцо Фернандес от Бенфика. Той е същия профил като Белнгиам, латино е, млад е и таман за година две ще се научи от Модрич. Колкото до Белингам ви мисля, че ще го вземем, стига да изкараме парата.

28 minutes ago, Dacheff said:

Ако не го вземем тоз Белингам след всичко това, което се пише нон-стоп, ще е голям резил.

Няма да е за първи път. Накрая Клоп ще замаже положението, казвайки че Окс и Кейта се завръщат и ще са като нови попълнения за отбора. Гледали сме подобни сценарии, така че няма да е сензация. Дано все пак го вземем, че си личи, че е класа, а на същата позиция освен застаряващия и често контузен Тиаго, нямаме играч от такъв ранг.

Хендерсън е сред малкото английски съвременни играчи, който е печелил всички отличия на клубно ниво. Ясно е, че е в залеза на кариерата си на високо ниво и подобно на Милнър ще играе все по-периферна роля в отбора. Такива като Билингам да бъдещето.

Ако го привлечем, около него може да се гради халфовата линия. Надявам се само, да ме стане като със Санчо. Беше звяр с екипа на БД с много добри показатели от към голове, асистенции и създадени положения, струва не малко пари на МЮ, а в момента няма и помен от представянето му в Дортмунд.

Баси дано ако го вземем си оправдае парите, аз честно казано не виждам кое му струва повече от Халанд...ще му е изключително трудно да оправдае такава чудовищна цифра...

9 minutes ago, Chinaski said:

Баси дано ако го вземем си оправдае парите, аз честно казано не виждам кое му струва повече от Халанд...ще му е изключително трудно да оправдае такава чудовищна цифра...

Халанд имаше откупна клауза, иначе щеше да е и той толкова.

1 hour ago, J.N.K. said:

Халанд имаше откупна клауза, иначе щеше да е и той толкова.

Да имаше клауза ама и цялата трансферна сума е далеч повече от колкото борусия получаха. То  агента му и баща му също получиха много пари. 

Само да кажа за Хендерсън, че дали е добър или слаб за мен лично заслужава повече от всички да е титуляр за англичаните специално. Истината е, че той им е истинския капитан и Саутгейт е идиот, че не играе редовно.

Тоя Гвардиол е само на 20 и е топ защитника на Световното до тук. Може натам да се насочат скаутите. Пък и има хърватин във всеки от отборите, които печелят Шампионската лига в последните 10 години някъде. 

42 minutes ago, kiril.haralanov said:

Тоя Гвардиол е само на 20 и е топ защитника на Световното до тук. Може натам да се насочат скаутите. Пък и има хърватин във всеки от отборите, които печелят Шампионската лига в последните 10 години някъде. 

Или си връщаме Ловрен просто - пак защитник, пак хърватин, па и евтино ще е...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...