Jump to content

Зимен трансферен прозорец 2022 / 2023

Shinobi
 Share

Recommended Posts

3 hours ago, pitonchev said:

Не разбирам как може да се искат 100 милиона за аржентинчето от Бенфика, при положение че Джуд е класи над него.

Ама хей Джуд не е виждал Меси без шорти и сапунисан.

57 minutes ago, paton said:

𝙉𝙀𝙒: (@pedrogva6)

BOTH Liverpool and Manchester United have reached the €120M that Benfica wants to sell Enzo Fernandez!🇦🇷

Тук обаче нямаме тайни агенти като биг Върдж да го навият, а манафите си имат джуджето мартинез, което сигурно ще се опита да го навие да избере манафите.

Не вярвам аз на това, което се пише за Енцо. Не знам кое точно в моята проста глава ме кара да мисля така:

- големината на трансферната сума

-това, че не беше кой знае какво да световното - да титуляр, Арж спечелиха турнира, няма да се връщаме на това как, но в сравнение с другите двама вътрешни полузащитници остави най-малък отпечатък. Пропусна и дузпа, а е най-скъп....

-още не сме завършили Гакпо

18 minutes ago, tsbalabanov said:

Аз не съм казал, че Енцо е слаб футболист. Просто смятам, че за 120 млн ще се очаква да е Зидан, едва ли не, а до преди голът му срещу Мексико, никой не го знаеше.

В края на август и през септември тази година, Мелиса Реди твърдеше, че проявявяме много сериозен интерес към Енцо Фернандес и това само два-три месеца след като беше трансфериран в Бенфика.

Да го приветстваме с добре дошъл и да му пожелаем много успехи на клубно ниво. Натрихме носа на манчовците и накарахме феновете на Аякс пак да мечтаят за титла в Нидерландия.🤣

2 hours ago, Dacheff said:

И аз имам такова усещане. 

2 hours ago, tsbalabanov said:

Малко непопулярно мнение, но мисля, че който вземе Енцо, ще се наиграе зверски. 

Много малко вероятно. Момчето е звяр и не само заради Световното. Вижте какво прави в Бенфика - главната причина да надиграят Ювентус категоричо и да не загубят битката в халфовата линия дори срещу ПСЖ.

Просто вземем ли го, ще заспи. Проблемът е, че след това световно Бенфика ще иска да го даде за клаузата му и не по-малко. Тя е 120 млн и не виждам ние да дадем толкова за играч.

Кефят ме такива въпроси. Не знам само, дали Коцето или Бойко ще се окаже прав.
И за да не е само спам, цената на Гакпо е 45 лева и 19 стотинки.

You'll Never Walk Alone!

16 minutes ago, AllYouNeedIsKlopp said:

Е, те се изхарчиха лятото. И глейзерите не са онази бездънна яма, която бяха..... Въпросът с Енцо е Клоп, колко много го иска. Иначе, моментът е подходящ, през зимата едва ли някой ще извади подобни пари.

Белингам ще иде в Реал според мен, няма кой да ни чака до другото лято 😄 Гледам са го направили основен приоритет за състава им едва ли ще е проблем да извадят масата пари, нещо което не е в наш стил. Дано греша, защото много, ама много ми прилича на Стиви. Само дано не го вземат януари и да играе срещу нас. Ама си мисля, че даже и да го договорят ще си остане до лятото в Борусия.

При корнерите можем да имаме значително предимство. Анди и Трент са добри изпълнители, а в наказателното поле ще разполагаме с Нунез, ВВД, Матип/Конате и Гапко. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...