Jump to content

Зимен трансферен прозорец 2022 / 2023

Shinobi
 Share

Recommended Posts

Някой ми каза, че имало коефициенти дни преди трансфера на Гакпо при нас и били нещо от сорта ( по спомен) , 1.80 да остане в ПСВ, 2 да отиде в мю и 3 да отиде в Ливърпул. Аз не мога да се сетя да съм чел да ни свързват с него преди това, но пък ето, че букмейкърите знаят повече. Някой да влиза и да чете коефициенти за играчи при нас и да докладва тук.

За Белингам сме фаворити за сега, 3.5 е коефициентът да го вземем тоя джам, за Реал - 6.0 за Сити 7.0 (коефициентите важат само за тоя джам)

За Енцо Челси са фаворити с 3 коефициент, а ние сме втори с 3.75. Странно, не съм видял Челси да натискат за него.

3 minutes ago, Dacheff said:

Как бе, човек, то е епопея покрай Джуд в Ливърпул. Навсякъде го четем това от 2 месеца. 

И внедрени лица имахме в националния на Англия и пак се проточи ситуацията. В тази връзка, ВВД да се назначи за скаут възможно най-скоро 😄

Цял ден не ми излиза от главата един призив от златните години на тато:

-"Тази година полупроводници,догодина-цели проводници...."😉

Та.....аз си чакам новогодишният подарък от LFC. За старата година Гакпо,пък за новата година нещо по-така -халфче джиджи-биджи🙂

2 hours ago, Кирил Пейчев said:

Цял ден не ми излиза от главата един призив от златните години на тато:

-"Тази година полупроводници,догодина-цели проводници...."😉

Та.....аз си чакам новогодишният подарък от LFC. За старата година Гакпо,пък за новата година нещо по-така -халфче джиджи-биджи🙂

Мда, честит осми март скъпи студенти

Чета за интерес на Ливърпул към Ървинг Лозано от Наполи.Нямам на идея дали е вярно но все пак.От пресата в Италия е.

Е то и той май е крило.. явно Клоп е решил да прави отбор само от крила

Sent from my iPhone using Tapatalk

Част от интервю с някакъв еквадорски журналист.

What makes this transfer difficult?

In this negotiation there is a big problem. The number of agents. As the Ecuadorian has a big price, everyone wants to win big, if Brighton say yes, Liverpool will have to sit down to negotiate for the player’s salary with one, two or up to three agents. We know that there is someone advising Caicedo to cut roots and find only one to representing him.

Много важна клечка е тоя Кайседо явно, щом има трима агенти 😄

Като гледам и за Кайседо са фойерверки за залъгване на вниманието, като и за Фернандес имам някакво подобно чувство. По коефициенти сме фаворити за Амрабат и Белингам, така че може би там се водят по-сериозните преговори.

Много ми е странно, като ни се изпоконтузиха нападателите и скочихме за Гакпо. Да може да са се случили много странични неща, цена, талант и т.н. ама направо сме на килограм там. В същото време тръбим и ние и странични хора, че халфовата куца и все така упорито си траем за ново попълнение. Много, много странна история. Много ми се иска на 2ри януари да видим Джуд да позира с червената фланелка, като да сме се разбрали от лятоска с него, а някой измежду Енцо или гологлавия марокански лешояд да бъде обявен още сега..

Едва ли имаме шанс да вземем и Джуд, и Енцо, че и мароканеца. Не, че не бихме имали нужда но са си бая пари за няколко прозореца. Според мен се целия в един от двамата + евентуално мароканеца.

1 hour ago, paton said:

Челси ще вземат Енцо, ние си взимаме Джуд.

Ако стане така,ще те почерпя можеш да си сигурен. Обещавам!

Иначе ако се абстрахираме от покупната цена,момчето е топ във всички компоненти на играта.Изключително зрял за годините си...

Така е, но и Джойс е казал същото, няма да се купуват други, освен ако не дойде някоя златна възможност. Това ще е огромен риск и за този сезон, и за следващия, освен ако ФСГ не се разкарат до лятото и евентуалните нови собственици не дадат 200 милиона за двама класни халфа.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...