Jump to content

Зимен трансферен прозорец 2022 / 2023

Shinobi
 Share

Recommended Posts

2 hours ago, zigfridson said:

Ливърпул следи полузащитника на Борусия Мьонхенгладбах Коаудио Коне.🤩

Какви са тия извънземни футболисти бе братче. КОаЛа Муне, минаваме на трето качество играчи вече. Ливърпул ми е вече някой български клубен отбор.:sarcastic: 

Е нали искаме да хващаме играчите от рано, а не после като станат 100 млн и тогава да ги дърпаме 🙂

8 hours ago, Bellamy said:

Е нали искаме да хващаме играчите от рано, а не после като станат 100 млн и тогава да ги дърпаме 🙂

Това че го следим не значи че ще го вземем, сега ще изчакаме да иде в Борусия и тогава ако стане ще почнем да тръбим че го искаме за около 100 мил

NEW: Liverpool made a commitment to go back for Matheus Nunes and as things stand a deal will be agreed at around €50 million [£44 million] for him to join in the summer. #lfc [sam wallace - telegraph]

Доколкото чета става на въпрос за лятото.. поредната гениална идея за настоящото положение на отбора :)))

1 hour ago, ONYX said:

Аз очаквам до края на седмицата да вземем Амрабат, тотално спряха спекулациите за него. 😄

Аз днес сутринта си мислех същото, че изведнъж се спря с всякакви спекулации, статии, журналистите замълчаха в туитър. Не знам дали ще е мароканеца, но аз също очаквам в скоро време да има трансфер. 

След подписването с Коди Гакпо, май ни остава възможност само за още един подпис с недомашно отгледан играч, през този трансферен прозорец.

Всичко което се случва сега на трансферния прозорец ми подсказва ,че ФСГ не са основният виновник.Клоп и неговият екип имат по-голямата вина.Да се мисли че той иска ,а те не дават кое го доказва това,че той дава интервю в което казва ,че не може постоянно да се съмнява в качествата на своите футболисти.Ако излезем с хипотезата че замазва/лъже/ да прикрие проблемите в отбора,това няма ли да постави на съмнения всичко тогава което е казвал до сега.Вече сме във втората половина на сезона и някой играчи все още са в ужасна форма.Другия проблем е с тия постоянни контузии,ами едва ли все до късмет/който е спортувал ме разбира много добре/Другото е че смени схемата на игра и се наруши правилото за заплати,а именно че на Салах се даде много по голяма от другите.И много други неща,като непрестанните центрирания след като губим в резултата.Наистина не разбирам защо го правят като до сега няма никакъв ефект.Всеки знае как се казва когато правиш едно и също а очакваш друг резултат....

7 hours ago, paton said:

NEW: Liverpool made a commitment to go back for Matheus Nunes and as things stand a deal will be agreed at around €50 million [£44 million] for him to join in the summer. #lfc [sam wallace - telegraph]

Това го разбирам като - Топ целта ни от 2 години отива в Реал 🙂 

Ако сега не вземем добър халф, лятото хептем няма да вземем. С играта ни този сезон, следващия ще играем за Купата на съветската армия и никой няма да иска да дойде при нас.

Не мисля, че Реал ще вземат Белингам, вече си подмладиха халфовата линия и са ок там.

Въпроса е изцяло наш - Борусия искат да продадат на нас, Джуд иска да играе при нас, остава само да изкараме парите и готово.

А точно там имаме най-голяма нужда от освежаване, иначе и догодина няма да сме фактор.

Да попитам нещо.Вярно ли е сме достигнали бройката от 17 чужденци и за купим някой трябва да продадем.Защото ако има такова правило може спокойно да кажем: до тука бяхме.

3 minutes ago, stenmark said:

Да попитам нещо.Вярно ли е сме достигнали бройката от 17 чужденци и за купим някой трябва да продадем.Защото ако има такова правило може спокойно да кажем: до тука бяхме.

Вярно е, но съвсем спокойно може да си върнат Артур и да вземат халф.

1 hour ago, Mar70 said:

Вярно е, но съвсем спокойно може да си върнат Артур и да вземат халф.

и Кейта, може да бъде разкаран,макар и за без пари!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...