Jump to content

Зимен трансферен прозорец 2022 / 2023

Shinobi
 Share

Recommended Posts

1 minute ago, cyberfan said:

Те няма да ги дадат от джоба си тия 50 милиона, че да търсят по-висока цена.

You'll Never Walk Alone!

Кои те, ФСГ? ФСГ ще ги дадат от бюджета на клуба, но да похарчиш 50 мил за асет, не онзачава, че цената на компанията се е увеличила с 50 мил. 

Ако говориш от новите собственици, те ще имат свой бюджет за закопуване + инвестиции (надявам се) 

Кои те, ФСГ? ФСГ ще ги дадат от бюджета на клуба, но да похарчиш 50 мил за асет, не онзачава, че цената на компанията се е увеличила с 50 мил. 

Не означава, да. Ти си човека който казва, че продажната цена нямало да се вдигне веднага. Защо да се вдига въобще? Защо да не правят трансфери?

You'll Never Walk Alone!

1 hour ago, behemoth said:

Ако говориш от новите собственици, те ще имат свой бюджет за закопуване + инвестиции (надявам се) 

Именно, ако правим трансфер ще бъде от бюджета на клуба. Горната логика, че няма да се купува, понеже ФСГ ще продават, може да бъде валидна единствено ако Хенри и компания имат за цел да източат финансите на клуба в тяхна полза. Не мисля, че това е така.

1 hour ago, AllYouNeedIsKlopp said:

Остарях и ми се прошари косата от как го чета тва за некс самър...

Ега и недойде вече тва самър бе братче.От три-четири години си е все следващото лято...

19 minutes ago, Кирил Пейчев said:

От три-четири години си е все следващото лято...

Ще дойде, като в песента

Ливърпул планира да предложи не само примамлива оферта за самия Джуд Белингам, но и работа на още двама души от семейството му, за да вземе преднина пред конкуренцията в битката за талантливия халф. В последно време се твърди, че Реал Мадрид е с по-големи шансове да привлече голямата звезда на Борусия (Дортмунд), но именно в Испания се появи информации за идеята на мърсисайдци. Тя гласи, че Ливърпул ще привлече и малкия брат на Джуд – Джоб Белингам, който в момента играе в Бирмингам Сити. В добавка мърсисайдци са готови да назначат като скаут и техния баща Марк.

Нищо чудно това да са измислици, ама ако не става с Белингам за тия пари да купуваме Кайседо и там някой друг и да се свършва. То тоя ще го чакаме сумати време и накрая ще излезе баси флопа.

Отдавна ми се върти в главата, че не вземаме "втория" халф, докато не разберем кой ще е "първия". Все пак трябва да се напаснат. Очевидно много искаме Белингам, дано стане тоя трансфер в крайна сметка.

You'll Never Walk Alone!

On 10.01.2023 г. at 2:47, J.N.K. said:

В момента броя 8 човека, домашно тренирани и над 21 - Трент, Робо, Милнър, Окс, Филипс, Гомес, Къртис, Хендо.

От лятото Карвальо също ще стане на 21, така че 9. Нямам представа дали Келъхър се брои. 

Искаме да продадем Филипс, Милнър може би спира, оставаме със 7, броейки Карвальо от следващия сезон. Харви Елиът и Калвин Рамзи са на 19, т.е. още 2 години за да се броят. 

Ако разкараме и Окс, стават 6, т.е. имаме нужда от двама домашно тренирани през лятото. Аз не виждам нито кой бихме взели, нито как. 

Окс, вижда се че не може да бъде фактор във ВЛ, но пък се старае и може да бъде ротационен за купите, така че 2 годишен договор с по-ниска заплата има резон. 

Карвальо ще е от сезон 24/25, т.е. последващия. 

+ Има огромна вероятност Келъхър да бъде продаден. Не знам какво направи Клоп с това момче, но има сериозни подмятания, че ще си търси клуб лятото. Иска да играе. А Клоп пуска Алисън даже и на FA Cup, след световно веднага и всички мачове на Бразилия Алисън титулят. Хем говори за дублиране на играчите, хем си играе с 12-13 човека и това е. Проблема му е,че не може да ги опази здрави, та от зор ротира.

За коментарите по горе относно 50 милиона, асет, ФСГ...нали се сещате, че Ливърпул може и ще вземе заем ако е необходимо? Това не са пари от джоба на Хенри. Чисто счетоводно, ще имаме един асет повече в активите, и един заем повече в пасивите, + някаква дългосрочна лихва. ФСГ има изгода да купува сега и да се спре пропадането, дори със заем повече. Проблемът е в Клоп, който иска правилния играч.

Карвальо ще е от сезон 24/25, т.е. последващия. 
+ Има огромна вероятност Келъхър да бъде продаден. Не знам какво направи Клоп с това момче, но има сериозни подмятания, че ще си търси клуб лятото. Иска да играе. А Клоп пуска Алисън даже и на FA Cup, след световно веднага и всички мачове на Бразилия Алисън титулят.

Не се е натоварил толкова Алисон, еле па на това световно. Ако не беше играл за ФА, щеше да му се събере много време между мачовете. Всички титуляри играха, защо не и той. Втория вратар в един отбор винаги "страда" поради липса на игрово време. Нормално е Келъхър да иска да смени отбора.

You'll Never Walk Alone!

Остарях и ми се прошари косата от как го чета тва за некс самър...
Ега и недойде вече тва самър бе братче.От три-четири години си е все следващото лято...

Едно време по комунизъма така чакахме светлото бъдеще ...

Тия писаници за Белингам лятото ми се струват толкова нелепи, щото ако не вземем халф сега на 99 % няма да играем в ШЛ догодина и ми е интересно как Белингам ще предпочете да играе в ЛЕ пред Реал примерно 😄

Четох някаква статия за Белингам и колко универсален играч е в средата на терена. Практически можел да играе навсякъде. на 19 години.
Отбора който го привлече, може би ще удари 6ца от тотото, но настина е много важно с какви играчи ще е обграден. Но не да съобразяваме едва ли не какъв ще вземем сега. Нужен ни е халф, това е ясно на всички, но гледайки как мудно върви тоя ТП, пак ще се хващаме за палците и Клоп ще се зъби насреща журналята, като вземат да го питат що не купува. 

Келъхър се говореше още лятоска, че се оплаква за малкото игрово време, като сме си общували и с вас, че момчето наистина е добър вратар и заслужава някакво по-често ротиране.

Амрабат пичове ще прави 27 тая година. В коя вселена ние сме купували играч над 26 години? Единственото изключение е Тиаго и то защото Клоп се запъна там. Да не говорим, че това момче Тюрам лично според мен ще ни свърши същата работа, но явно нашите няма да купуват повече тоя прозорец. Щом и Пол Джойс го беше казал в началото ... изключение ще е ако падне нещо много добро, но за нас много добро ще е Брайтън да кажат, че продават Кайседо за 20 мил.

9 minutes ago, Mar70 said:

Амрабат пичове ще прави 27 тая година. В коя вселена ние сме купували играч над 26 години? Единственото изключение е Тиаго и то защото Клоп се запъна там. Да не говорим, че това момче Тюрам лично според мен ще ни свърши същата работа, но явно нашите няма да купуват повече тоя прозорец. Щом и Пол Джойс го беше казал в началото ... изключение ще е ако падне нещо много добро, но за нас много добро ще е Брайтън да кажат, че продават Кайседо за 20 мил.

ВВД беше на 26 и караше 27-ма. Ако върнем по-назад Дауниг беше на почти 28, Лалана също беше почти на 27.

Иначе всяка година изскачат по 2-3 негра от Франция и там е абсолютна рулетка, защото могат да се окажат следващияте Камавинга и Чуамени или следващия Сангаре, дето не може да  отлепи в Лестър, но беше много добър на хартия.

От всичко на света най-издразващото е, че ми публикуват някакви контракти с голобради младежи, което на фона на нуждите ни е някаква нелепица. Никой не казва, че не са нужни млади, млади, но не е това моментът да се анонсират подобни преливания от пусто в празно. Сега остава да видим Кейта и Чембърлейн с писалката и да получа тежък нервен срив.

Американците, ако продават, да продават, стига саги. Ако не, Юрген да удря по масата и да поставя искания. Стига гърчения, словесни гимнастики, докато клубът загива.

То бива бива инатщини, ама  това започва да граничи с диагнози от психиатрията...

Белингъм се усмихнал на книгата на Арнълд. Ами съотборници, може би приятели...може би....схваща анонса и се усмихва...това не значи нищо. Абсолютно нищо. Търси се под вола теле. Вместо тези, от които зависи да се размърдат.

Не знам. Дано все пак докарат някого. Не разбирам тази имплозия, на която се подлагат Клоп и тези , които не искат да му помагат...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...