Jump to content

Зимен трансферен прозорец 2022 / 2023

Shinobi
 Share

Recommended Posts

2 hours ago, David said:

Не знам. Дано все пак докарат някого. Не разбирам тази имплозия, на която се подлагат Клоп и тези , които не искат да му помагат...

Възможно е и Клоп да не иска някой да му помага. Досега за толкова години веднъж не е казал трябва ми играч за тази и тази позиция. За мен трансферния прозорец свърши с привличанет на Гакпо. Надявам се да вземем още някой, но много се съмнявам.

Е ако имат 3 години на мъжко ниво, както ще има Харви Елиът догодина и не го запишат да е в раздела до 21 години, няма ли да се води хоумгроун?

Да, но ако го сложиш в тези 25 играча, автоматично първия отбор става по-къс.

В единия случай имаш 25 играчи от първия отбор, а в другия 25 играча + Харви Елиът. Друг е въпроса колко и какви англичани можеш да купиш, но все пак.

Появиха се информации, че Нунез не е тренирал последните 2-3 дни. 

Ако и Нунез се окаже дългросрочно контузен, мисля че приключихме сезона. 

Фирмино, Диаз, Жота, Нунез - до един контузени. Ехаааааа 

21 minutes ago, liverpool1892 said:

Хофрен Тюрам-Юлиен от Ница бил пред трансфер в Ливърпул.Вече били проведени разговори.Той е на 21 години и от Ница казали ,че срещу 30 млн евро ще го пуснат.

30 мил цирея на гъза да им излезат на Ница!!! Ненормалници...За някакъв си 21 г келеш, дето никой освен майка му и баща му, са чували името му искат един багажник кинти...😡

2 hours ago, Taipan said:

30 мил цирея на гъза да им излезат на Ница!!! Ненормалници...За някакъв си 21 г келеш, дето никой освен майка му и баща му, са чували името му искат един багажник кинти...😡

До вчера бил по плантациите в Африка днес вече 30млн му искат.

Бате кво става бе 15 стана даже не може да си позволим някои от тив малките печки от Гладбах и Ница ли ебаси мамата дори и с тях ще внесем свежест в халфовата линия .... 

15 hours ago, victory200 said:

Абе хора,тия от Барса уж нямаха пари,а гледам в състава им 25 почти топ футбалери...е как става това?

продадоха си некви проценти от правата на клуба за да ги финансират

Клоп направо си отписа какъвто и да е трансфер до края на джама гг сме.Ще гледаме още от подобната помия до края на сезона много.Ебати бедняците сме !

Хахах верно ние да не сме Форест, Фулъм , Вила или Евертън че да харчим такива пари ?

Някой ще кажат , че с неразумно харчене също не става номера , като Манчо в последните години или Челси в момента.

Обаче при нас е по-специфично, защото проблемите са кристаааално ясни. Трябват ни 2 класни халфа , които да паснат на стила на Клоп, както паснаха Вайналдум и Фабиньо. 11 годишен може да идентифицира проблема ако отвори гугъл види трансферите ни в последно време и изгледа един мач от 2019 със Вайналдум, Хендо и Фабиньо когато са на по 27- 8 години , и изгледа един мач сега с Харви , Къртис или Кейта до залязващия Фабиньо..

Ясно е работата!

Таргета Август беше "кандидат шампиони",три месеца по-късно беше-"топ 4" а сега?

Ами,сега трябва психически да се настроя,че борбата ще е за топ 6.

Ако не стане чудо в ШЛ,то сезона го отмятам като приключил. 

Няма драми! 

Подкрепям си отбора,просто трябва някак си да коригирам очакванията си. Разбирай да се моля да не ни разгромят отборчета като Брайтън (с цялото ми уважение).

2 minutes ago, Кирил Пейчев said:

Ясно е работата!

Таргета Август беше "кандидат шампиони",три месеца по-късно беше-"топ 4" а сега?

Ами,сега трябва психически да се настроя,че борбата ще е за топ 6.

Ако не стане чудо в ШЛ,то сезона го отмятам като приключил. 

Няма драми! 

Подкрепям си отбора,просто трябва някак си да коригирам очакванията си. Разбирай да се моля да не ни разгромят отборчета като Брайтън (с цялото ми уважение).

Лошото е ,че продължаваме ли в същия дух и чакаме Харвито,Къртис не дай си боже нов договор на Кейта и другия сезон ще е от зле на по-зле ама може да спечелим Лигата на Конференциите поне.

Бате закривайте я тая тема. Ако нещо евентуално пуснат, че вече сме купили някой, само модераторите да пишат. Ебати ферманите си водим и накрая само се оплакваме, че няма да взимаме никой. 

Аз само като вляза във форума и видя, че в темата за Първи Отбор не свети нищо, значи е ясно, че не сме купили никой.
Тоя халф излезе златен, баси мамата. Да пратим някой от форумния отбор белким Клоп го одобри, баси...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...