Jump to content

Зимен трансферен прозорец 2022 / 2023

Shinobi
 Share

Recommended Posts

3 hours ago, AllYouNeedIsKlopp said:

Ае' Клопе, бай хой!?

Аз съм ти от дай-хард феновете, ама Хендо ли е контузен, или Фабиньо е контузен? Или Артур Мело е контузен, или Харви-Таланта? Или бат Мили е контузен, или Тиаго? Или Стефчо Баечетич е контузен? 

Какви са тия тъпотии, какви са тия безпардонни изказвания в стил адвокат на дявола?!

Нямаш халфове. Трябва ти качество и свежест там - в средата! Не спешно, а за вчера бай ми Клопе. Луд ли си ти, какъв си?

Еаси, като ласана ме краш да пиша с въпроси, въпросителни и удивителни препинателни знаци, това е абсурдно!

1 minute ago, Chinaski said:

Няма ама човека каза че пара няма кво повече да направи...

Не съм почитател на този стил музика, ама Годжи имаше подходяща песен за нашия случай.

Дейба и Клоп ли стана неблагодарник? А помни ли Х и У, а,а,а? И Клоп стана български форумен разбирач, който не е благодарен на това, което има. Дееба и мрънкача. Шапки на Янкис ще ми носи, ай сиктир. 

46 minutes ago, AllYouNeedIsKlopp said:

То и на Клоп май почва да му писва от целия цирк.

35 minutes ago, tsbalabanov said:

Дейба и Клоп ли стана неблагодарник? А помни ли Х и У, а,а,а? И Клоп стана български форумен разбирач, който не е благодарен на това, което има. Дееба и мрънкача. Шапки на Янкис ще ми носи, ай сиктир. 

Абе той клуба не се управлява по този начин от вчера, а от години и с това Клоп е напълно наясно.Като толкова не му харесва начина на управление за какво подписва нов договор?Що не каза на янките, че като му изтече договора ще си бие камшика, щото не му харесва това, това и това, ами удря парафа.Значи е съгласен с начина, структурата, разходите и методите на управление на клуба.

На Ливърпул му трябват трансфери в халфовата линия и то сега.Какво е това,че не може да реши проблема с контузените с трансфери.И кой му е контузен в центъра на терена?Кога за последно Ливърпул направи качествена селекция с едни100 или200млн паунда.Ако Клоп не смята ,че проблема е в центъра на терена е значи проблема е по сериозен.Нетно с 30 или40 млн паунда Ливърпул няма как да е претендент за титлата няма как.Аз искам ФСГ да се махне и да дойдат хора които да променят този пагубен трансферен модел.

6 minutes ago, liverpool1892 said:

На Ливърпул му трябват трансфери в халфовата линия и то сега.Какво е това,че не може да реши проблема с контузените с трансфери.И кой му е контузен в центъра на терена?Кога за последно Ливърпул направи качествена селекция с едни100 или200млн паунда.Ако Клоп не смята ,че проблема е в центъра на терена е значи проблема е по сериозен.Нетно с 30 или40 млн паунда Ливърпул няма как да е претендент за титлата няма как.Аз искам ФСГ да се махне и да дойдат хора които да променят този пагубен трансферен модел.

Точно точно така , ама кой да чуе 

47 minutes ago, Taipan said:

А, аз си мисля, че Клопо не си бие камшика, не защото е "заплатаджия", а защото е разбрал и обикнал каузата "Ливърпул"! Защото е възможно да промениш нещо, само когато си вътре в клуба, а не като си "биеш камшика", когато не си съгласен с шефовете и не ти изнася...Понякога си заминават и ... шефовете 😜

Феновете на Борусия не ти харесват поста. Стига глупости, Клоп е в Ливърпул, защото го устройват условията (повече от другаде). Не значи, че обичта му към клуба не играе роля, ама защо тогава се махна от Борусия?  Това спокойствие и подкрепа в Ливърпул няма да я има в някои други клубове, особено не е и след такова представяне от него този сезон.

1 hour ago, Taipan said:

А, аз си мисля, че Клопо не си бие камшика, не защото е "заплатаджия", а защото е разбрал и обикнал каузата "Ливърпул"! Защото е възможно да промениш нещо, само когато си вътре в клуба, а не като си "биеш камшика", когато не си съгласен с шефовете и не ти изнася...Понякога си заминават и ... шефовете 😜

Еми тука няма как, пускам сълза...Това изграждане на образ на Клоп едва ли не като на светец води единствено до замазване на проблемите в отбора, за част от които е виновен и самия той.

22 minutes ago, flyhorse0906 said:

Еми тука няма как, пускам сълза...Това изграждане на образ на Клоп едва ли не като на светец води единствено до замазване на проблемите в отбора, за част от които е виновен и самия той.

Пускай, че тръгне ли си Клоп с тея 30-40 М за трансфери на сезон, никой сериозен и добър треньор няма да дойде и ще станем, като Чукотка, а те далеч не са с толкова / малко / пари за трансфери. Най-много Стиви да си дойде в къщи, но се вижда, че още не е узрял / не се знае, дали изобщо ще узрее / . И най-вероятно тръгне ли си Клоп след скандал със собствениците, ще се върнем към "златните" ни години 2010-2015...🥶

43 minutes ago, tsbalabanov said:

Тук малко гадая, но моят прочит е, че ФСГ много умело използваха момента с новия договор. Тогава играехме много силно и мисля, че беше около триумфа за Карабао. Самият Клоп е много емоционален човек и няма да ме изненада въобще, ако е приел на база емоция. Плюс това няма как да е нямало обещания. Всичко това са спекулации, но все пак , не мисля, че Клоп щеше да “протестира” в момента с тези интервюта, шапки и т.н., ако е нямало обещания или разговори за пари. Според мен вече съжалява за новия си договор.

Ливърпул функционираше като според чергата си до преди идването на Клоп. Бяхме средняшки отбор и се развивахме като такъв. Клоп, обаче, направи така, че станахне гранд отново игрово и като отличия, но продължихме да функционираме като средняшки отбор. Неизбежно беше това да ни застигне. И според мен тук е ключът за колибата. Феновете, а явно и Клоп се чувстват предадени, че усилията им са отишли напразно и са изгубени.

Какво ще рече средняшки отбор - като структура на управление или като харчене за трансфери? И прекалено много се хващате за думите на Клоп и ги тълкувате едва ли не като някакъв вид протест.Такива твърдения се лансираха и миналия сезон и то преди да преподпише.И за никаква емоция не става въпрос тука.Блънта ясно го написа - такова спокойствие и подкрепа от ръководството дори и при слаби резултати няма да получи в никой друг клуб в момента.

51 minutes ago, Taipan said:

Пускай, че тръгне ли си Клоп с тея 30-40 М за трансфери на сезон, никой сериозен и добър треньор няма да дойде и ще станем, като Чукотка, а те далеч не са с толкова / малко / пари за трансфери. Най-много Стиви да си дойде в къщи, но се вижда, че още не е узрял / не се знае, дали изобщо ще узрее / . И най-вероятно тръгне ли си Клоп след скандал със собствениците, ще се върнем към "златните" ни години 2010-2015...🥶

Доста се преекспонират нещата, излиза, че като си тръгне Клоп, което е неизбежно да се случи някой ден, ще настане апокалипсис и ще закриваме клуба.

Според мен, може и да вземем някой този месец. Честа практика е след подобни коментари да правим трансфер. Клоп реагира остро, според мен, съвсем съзнателно, тъй като очевидно задалия въпроса журналист е близък до клуба и може даже да е постановка. 

Не казвам, че ще стане, просто го допускам като вариант.

Преди точно година се говориха същите неща, нямахме пари, не чакахме никого, Клоп каза, че няма да купуваме и накрая завършихме с Луис Диаз.

Отборът е в тотална криза на всички фронтове - на терена, в лазарета, на трансферния пазар, ръководство и т.н. 

За мен нещото, което може да буустне морал и развитие, е просто да се намери нов собственик, който да е готов да харчи подобаващо на ранга на отбора. Да можем да разкараме товара и да го заменим с адекватници. 

Ако Клоп сега си тръгне може и да ни вземе следващият Греъм Потър и да ни направи машини, но по-вероятно е да се превърнем в Челси, само че без бюджета за харчене. Тръпки ме побиват като си го представя. 

1 hour ago, J.N.K. said:

Според мен, може и да вземем някой този месец. Честа практика е след подобни коментари да правим трансфер. 

И на мен това ми се върти в главата, редовно го прави този "ход". И после, "излезе възможност да закупим играча и нямаше как да го изтървем..."

Аа съм на мнение, че трансферите се водят почти 100 % от "щаб" гледащ максимална печалба. По друг начин просто не мога да си обясня трансферната ни политика. 

Купуват се предимно нападатели, които само с това, че са играли за Ливърпу са дигнали доста цената си. Няма как да си обясня трансфера на Гапко иначе, при тази крещя нужда от халф ...

Жота, Диаз, дори и Нунес вече може да се кешират с добра печалба. 

От друга страна налагаме млади обещаващи футболисти, които утре ще се шитнат по 20-30 млн. /Харви, Къртис и т.нт. /.

А това оправдава донякъде и контузиите. С цел да ги направят машинки ... или просто имаме най некъдърните лекари в света на спорта. 

Ба ли му мамата ... 

50 minutes ago, ravina said:

Аа съм на мнение, че трансферите се водят почти 100 % от "щаб" гледащ максимална печалба. По друг начин просто не мога да си обясня трансферната ни политика. 

Купуват се предимно нападатели, които само с това, че са играли за Ливърпу са дигнали доста цената си. Няма как да си обясня трансфера на Гапко иначе, при тази крещя нужда от халф ...

От друга страна налагаме млади обещаващи футболисти, които утре ще се шитнат по 20-30 млн. /Харви, Къртис и т.нт. /.

А това оправдава донякъде и контузиите. С цел да ги направят машинки ... или просто имаме най некъдърните лекари в света на спорта. 

Ба ли му мамата ... 

Такова нещо в клуба няма от около 5 години поне...

За мен Клоп има голяма вина за моментното положение на отбора. Лятото бяха наринати сума пари за Дарвин. Ако е настоявал, че ще променя схемата на игра и ще преминава към игра с типичен таран и затова иска такъв, какво да му кажат шефовете, йок, те ти тебе, булка, един халф? Ама май не може да налучка точния състав и точното подреждане. Скапаното начало можеше да се отдаде на изтощителния преден сезон, но имаше пауза за националните отбори, после пауза за световното, на почивка ги водиха, да са по-близо до световното... И пак сме като разбрицана таратайка. Видяхме, че се пробват различни схеми. Търси се, но засега без резултат.

Това са същите играчи, които знаят как се гази наред. Направиха 90+ точки в три от последните четири сезона, гарнирани с ШЛ и финал. Спечелиха всичко де що може да се спечели на клубно ниво. И сега изведнъж всичко спря.

Няма ли нашия гений в сянка да се развихри и да покаже на шефа отде изгряват раците и де зимува слънцето?

5 hours ago, ravina said:

Ба ли му мамата ... 

Трансферите до преди няколко години предимно се водеха от Едуардс, разбира се мнението на Клоп винаги е било важно и вземано предвид.

Трансферите последните няколко 2 години се водят предимно от Клоп. Това беше подадено официално от клуба. 

Та е точно обратното на това, което казваш.

Относно твърдението за по-висока цена на Нунез, Диаз и Жота - интересно на какво се базира. Диаз и Жота не ги взехме евтино, Нунез пък съвсем. Ако ги продадем след контузиите, Нунез ще е на 1/2 Диаз и Жота с минимална печалба, като 3та нето ще са общо на загуба.

Диаз или Нунес / а, може и двамата / ги виждам, как след 1-2 години ще ги "заболят кръстовете" за Барса или Реал / зависи кой, каква детска мечта е имал /!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...