Jump to content

Зимен трансферен прозорец 2022 / 2023

Shinobi
 Share

Recommended Posts

Ние сме Ливърпул един от най големите клубове и бяхме титанични през 70те и 80те.Сега ако искаме да сме един от няколкото най-големи клуба трябва да се показваме като такъв.Ливърпул трябва да се бори за най-големите играчи и да привлича някой от тях.Трябва да може да дава огромни заплати от по 250-350хиляди на седмица .Да може често да се дават по 150 до 250млн за трансфери и по този начин да се надгражда.Е това с ФСГ няма да стане.Да си намерим собственици които да ни заведат на следващото ниво.Искам да обичат Ливърпул и като фенове и като собственици да са жадни за трофей за да се гордеем с клуба.Време е Ливърпул отново да е титаничен защото това е призванието му.Сигурен съм ,че предстои.

• 2 weeks later...

RB Leipzig may look to re-sign midfielder Naby Keita, 27, in the summer after they had a deadline-day bid rejected by Liverpool for the Guinea international. (Bild - subscription required)

Бай Хенри казал "Тоя ми е любимец, не го пускам никъде, ще си му плащам заплатата".

Ние сме Ливърпул един от най големите клубове и бяхме титанични през 70те и 80те.Сега ако искаме да сме един от няколкото най-големи клуба трябва да се показваме като такъв.Ливърпул трябва да се бори за най-големите играчи и да привлича някой от тях.Трябва да може да дава огромни заплати от по 250-350хиляди на седмица .Да може често да се дават по 150 до 250млн за трансфери и по този начин да се надгражда.Е това с ФСГ няма да стане.Да си намерим собственици които да ни заведат на следващото ниво.Искам да обичат Ливърпул и като фенове и като собственици да са жадни за трофей за да се гордеем с клуба.Време е Ливърпул отново да е титаничен защото това е призванието му.Сигурен съм ,че предстои.
Откак има Висша лига - 92 година, за мен голям клуб с големи амбиции е този които се опита да привлече голяма звезда на конкурентите си в топ 4/6.
Аз лично не си спомням ние това да сме го правили, с лееееко изключение за привличането на Роби Кийн от Тотнъм навремето.
Иначе и двата мангала и Челски и Блекбърн едно време го правеха. Нашия славен отбор от 70те и 80те също.

Изпратено от моят M2102J20SG с помощта на Tapatalk

Ливърпул следи отблизо защитника на Спортинг (Лисабон) Гонсало Инасио.

Гонсало Инасио е юноша на Спортинг, като проби в първия състав през 2020 година и постепенно се наложи като основен стълб в отбраната на лисабонци. Силният му крак е левият и той може да играе както в центъра на отбраната, така и като ляв бек. Инасио има мачове за всички юношески и младежки гарнитури на Португалия. За Спортинг пък вече е изиграл 102 мача, в които има 9 гола и 7 асистенции.

1 hour ago, flyhorse0906 said:

Тоя ако го вземем ще е трансфер като на Окса

Не мисля, бая си е добър, а и не съм чул да е толкова чуплив

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...