S.Gerrard Posted October 9, 2022 Report Share Posted October 9, 2022 Днес в 13 часа ще се тегли жребия за квалификациите за Европейското в Германия. Ще се предава по БНТ 3. Ето урните: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted March 20 Report Share Posted March 20 Стивън Джерард ще бъде част от екипа на "Channel Four" за тяхното отразяване на квалификациите на Англия за ЕП . Към него ще се присъедини една жена, бивш капитан на Лъвиците, плюс Джо Коул. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted March 23 Report Share Posted March 23 След един час Хендо и Жота ще са на пейката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted March 23 Report Share Posted March 23 Кансело играе крило и даже е вкарал гол. Би ми било интересно да видим подобна схема в игра като на Португалия в момента, с 3ма ЦЗ (ВВД, Матип, Конате) в защита и ТАА и Анди/Цимикас по фланговете. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baivan Posted March 23 Report Share Posted March 23 3 minutes ago, Stivi_G said: Би ми било интересно да видим подобна схема в игра като на Португалия в момента, Ако играем с Лихтенщайн - ДА. Stivi_G 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poolbg Posted March 23 Report Share Posted March 23 Абе Италия какъв е тоя жалък отбор, дето е пуснал Манчини ?? някакъв нападател, дето за първи път го чувам + АЧЕРБИ, ТОЛОЙ, ЖОРЖИНЬО и ВЕРАТИ Къде са Киеза, Чиро и Инсиние ? Защо Скамака и Гнонто са национали следкато са резерви в Уест Хем и Лийдс :О Политано и той в Наполи играе 1 път в месеца и е национал тоя Манчини е напълно неадекватен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stivi_G Posted March 23 Report Share Posted March 23 1 hour ago, baivan said: Ако играем с Лихтенщайн - ДА. Щях да пиша срещу някой слабак да пробваме, ама този сезон доста такива ни думкаха, така че едва ли ще видим подобна схема на игра. Taipan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chinaski Posted March 24 Report Share Posted March 24 Холандия ми е Ливърпул nikiniki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts