Jump to content

Лига Европа 2022/23

baivan
 Share

Recommended Posts

Като гледам Лудогорец, как година след година играят сравнително успешно със редица класни европейски отбори, ме е яд на тях как получават помощи  по българските терени и това отблъсква хората от тях. Няма да свърши света, ако една  година не станат шампиони

Ма Венци Стефанов го каза веднъж. Вие сте най-добрият отбор в България, за какво трябва и съдиите да ви помагат?

Ама то това е мутренският манталитет на Домуса. 

Чета, че Г. Кабаков ще свири мача на мангалите, на които има трябва победа с 2 гола за първото място. 

Няма да им го гледам, може последните 10 мин и дано Кабаков не е скрит голям фен на манафите. 🙂  

Пффф

Изобщо не съм фен на Лудогорец,но този отменен гол беше грабеж!Тоя от Рома,осемдесет килограмов мъж лежи и се превива 10 минути все едно са му отрязали ухото.Смешна работа..

Ама не е луд тоя дето яде баницата...

Яд ме е че съдиите поощряват актьорското майсторство във футбола. 

Напротив уважаеми колеги! Защо не бяхте така възмутени като отмениха чист гол на Ботев срещу лудогорец? Защо не бяхте възмутени от това какъв гол зачетоха на лудогорец срещу Септември и после каква смешна дузпа им дадоха? Защо не сте възмутени от всички съдийски престъпления, които се случиха в полза на този отбор в последните 11 години??  И да, такива лакти и безумни влизания в Европа се свирят. Тежко е когато не ти свири чинков и кабака.

10 minutes ago, Raybeez93 said:

Напротив уважаеми колеги! Защо не бяхте така възмутени като отмениха чист гол на Ботев срещу лудогорец? Защо не бяхте възмутени от това какъв гол зачетоха на лудогорец срещу Септември и после каква смешна дузпа им дадоха? Защо не сте възмутени от всички съдийски престъпления, които се случиха в полза на този отбор в последните 11 години??  И да, такива лакти и безумни влизания в Европа се свирят. Тежко е когато не ти свири чинков и кабака.

Що бе?

Аз си бях възмутен и за отменения гол и на Ботев и за зачетеният такъв на Лудогорец срещу Септември...

И кой ти каза че не съм възмутен от съдийските престъпления случили се последните 11 години в полза на Лудогорец?

И като свирят за Ботев, ЦСКА, Левски и т.н и какво, ще се оправи БГ футбола ли? Ако ги нямаше Лудогорец и шампиони бяха станали ЦСКА и там който още хвана второ място, какво щеше да стане - щяха да играят тези отбори в ШЛ или националите щяха да идат на световно ли? Типична БГ черта - като не можеш да си повече от другия, гледаш да пречиш и разваляш за да се почувстваш значим.

Лудогорец е единственият БГ отбор, който аз съм гледал в Европа, да се надиграва с топ отборите. Излизат, играят, а не в някаква глуха защита с вратар герой и контри както бяха много от БГ успехите преди години. Правят си отбор, привличат качествени чужденци и треньори, дето даже говорят английски (аз БГ треньор и футболист не съм чул да говори добре английски), играят приятно, всичко им е точно. Ако Киро гела беше направил това с ЦСКА, сега щеше да е г-н Домусчиев и щеше да има паметник пред Армията.

Относно мача - съдията ги прецака яко, тоя дето лежа е някакъв педераст, кур и за коментатора на мача - щастлив че бил на Олимпико служебно все едно коментира мач без български отбор. 

Що бе?
Аз си бях възмутен и за отменения гол и на Ботев и за зачетеният такъв на Лудогорец срещу Септември...
И кой ти каза че не съм възмутен от съдийските престъпления случили се последните 11 години в полза на Лудогорец?

Ами не съм те видял така разпалено да коментираш съдийските престъпления в полза на този отбор в България, пък днес голям рев, че съдията е свирил по правилата. Да се чуди човек!

Sent from my iPhone using Tapatalk

9 minutes ago, Raybeez93 said:

Ами не съм те видял така разпалено да коментираш съдийските престъпления в полза на този отбор в България, пък днес голям рев, че съдията е свирил по правилата. Да се чуди човек!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Чак пък рев?

И чак пък разпалено?

Изказвам се както си искам,където си искам и когато си искам!

А по повод отношението ми към Лудогорец,в една друга тема преди две-три години ядох доста хейт,че ги недолюбвам ,така че айде по живо, по здраво...

Не съм гледал нищичко от мача Рома-Лудо, само следих формален текстов коментар в

https://www.flashscore.bg/match/6HVsIXTr/#/match-summary/live-commentary/0

Може би по-късно ще намеря и гледам някой кратък репортаж.

Сега разчитам най-много на вашето мнение за важните  положения, от хора, които са го гледали.

И аз не съм фен на Лудогорец ама днес исках да си бият, факт че ще им е по-добре в конференциите 100% и може да стигнат напред. Ако бяха останали в ЛЕ можеше да гледаме Барса в Разград. 

Никак не харесвам отбора на Лудогорец, но снощи се опитаха да се класират напред, като дадоха доста отпор на Рома и то на Олимпико.

Играха като с равен, опитваха се да надиграят противника, като може да се съгласите всички, нормално да играят доста по-нахъсано с европейски отбор, отколкото да си дават зор с някакви тимчета от бг пародията.

Гледах мача и второто полувреме Рома хич да не е си ги натикаха в тяхното поле и не им даваха много възможности. Дузпите къде леки, къде не ги имаше. 

Но като нищо, знаейки шменти-капелите на нашите сладурковци, да са им казали стига толкова ЛЕ, в ЛК може да стигнем повече. Не казвам, че е станало така, ама е много вероятно.

Ако се бяха напънали и срещу Бетис така както срещу Рома в двата мача, можеше и да не се налага тоя мач да го печелят или да е равен.