Jump to content

Летен трансферен прозорец 2023 / 2024

ReD_Gerrard
 Share

Recommended Posts

4 minutes ago, flyhorse0906 said:

Бе ние хубаво ще взимаме играчи, ама доктор нема ли да наемем?Че гледам на Тиаго операцията е следствие на предишната му травма.

И ?

По принцип не ми е работа да коментирам точно такива неща, ама някой път просто не се стърпявам. Сигурно после ще съжалявам, че ти отговарям, но ще го направя. 

Това, че травмата му е от предишна контузия какво трябва да означава ?  Доктора, който го е прегледал, разбира колко мене и тебе ли ? Чувал ли си за възобновими травми ? Чувал ли си, че хората късат ахилес и след 7-10 месеца пак го късат. Това не означава, че доктора не си е свършил работата, а просто лош късмет. Ти като се излекуваш от болно гърло, след 1-5 месеца не може пак да се разболееш ли? 

Контузиите са толкова непредвидими, че трябва някой врачка да познава какво ще ти става занапред. Съжалявам за тона, ама направо откачам на такива коментари. Ясно, че за това е форум да се коментира, ама толкова плоски коментари не търпя.

55 minutes ago, W.HristowLFC said:

И ?

По принцип не ми е работа да коментирам точно такива неща, ама някой път просто не се стърпявам. Сигурно после ще съжалявам, че ти отговарям, но ще го направя. 

Това, че травмата му е от предишна контузия какво трябва да означава ?  Доктора, който го е прегледал, разбира колко мене и тебе ли ? Чувал ли си за възобновими травми ? Чувал ли си, че хората късат ахилес и след 7-10 месеца пак го късат. Това не означава, че доктора не си е свършил работата, а просто лош късмет. Ти като се излекуваш от болно гърло, след 1-5 месеца не може пак да се разболееш ли? 

Контузиите са толкова непредвидими, че трябва някой врачка да познава какво ще ти става занапред. Съжалявам за тона, ама направо откачам на такива коментари. Ясно, че за това е форум да се коментира, ама толкова плоски коментари не търпя.

Братле, вероятно си прав.Лично аз от спортни травми не разбирам и нямам такива претенции.За мен, като невеж по тия въпроси обаче ми прави впечатление това, което става с Тиаго.Още повече, че този сезон не е единичен случай, имайки предвид и контузията на Диаз.И е факт, че нямаме доктор, което пък от организационна гледна точка е несериозно за клуб от калибъра на Ливърпул.Уж щеше да идва някой след Световното, ама дойде ли, не дойде ли никой не разбра.

Брайтън са привлекли Жоао Педро от Уотфорд за рекордните 30млн... дано да харчат вече парите на бай 'енри... 😁

2 hours ago, paton said:

❗️𝗘𝘅𝗰𝗹𝘂𝘀𝗶𝘃𝗲 - @GerGarciaGrova: Agreement between @LFC & Mac Allister now VERY CLOSE. Deal until winter 2028. Alexis wants to be coached by Klopp. At the moment #LFC the only official club in talks. Fee: £80M+ including bonuses & objectives ⏳✅

Как до зимата, бе, брате? Или това е по аржентинската метеорология?

Братле, вероятно си прав.Лично аз от спортни травми не разбирам и нямам такива претенции.За мен, като невеж по тия въпроси обаче ми прави впечатление това, което става с Тиаго.Още повече, че този сезон не е единичен случай, имайки предвид и контузията на Диаз.И е факт, че нямаме доктор, което пък от организационна гледна точка е несериозно за клуб от калибъра на Ливърпул.Уж щеше да идва някой след Световното, ама дойде ли, не дойде ли никой не разбра.
Ти верно ли мислиш, че нямаме доктор? И го представяш като факт?

You'll Never Walk Alone!

16 minutes ago, mitkoa said:

Да не забравяме и Артур. Той е сигурен напускащ също.

Нямаше да е лошо ако въобще беше и дошъл... 

Според мен Клоп ще иска да си осигури играчите съвсем в началото на ТП, ще има вълна от трансфери скоро, къде евтини, къде по-евтини...къде без пари.

9 minutes ago, kir0w said:

Според мен Клоп ще иска да си осигури играчите съвсем в началото на ТП, ще има вълна от трансфери скоро, къде евтини, къде по-евтини...къде без пари.

Датата за започването на подготовката е 8 юли. Който почива, почива, Клоп иска всички да се съберат на 8юли. Мисля, че ще се пътува и до Сингапур. Клоп е поставил условие, всички  трансфери да бъдат завършени до 8 юли, за да може новите да се интегрират пълноценно в отбора още по време на подготовката. И така и трябва да бъде.

13 minutes ago, kir0w said:

Според мен ще се дават пари, но ще се и гони нещо изгодно, някой с изтичащ договор, все пак на нас ще ни трябват 5-6 нови минимум. Ще се прави сметка, все пак Бай Хенри е Чичо Скруч, но ще има освежаване на отбора..Аз мисля, че Клоп, вече е набелязал играчите, които иска.

2 hours ago, cyberfan said:

You'll Never Walk Alone!

Имаме доктор, сега проверих, този който трябваше да дойде след Световното е дошъл, извинявам се грешката...

7 hours ago, flyhorse0906 said:

Имаме доктор, сега проверих, този който трябваше да дойде след Световното е дошъл, извинявам се грешката...

Кажете кой е и откъде е дошъл...

11 hours ago, cyberfan said:

You'll Never Walk Alone!

Нормално да го мисли, доктора е почнал преди 2 месеца, преди това изкарахме не знам колко време без

19 hours ago, paton said:

❗️𝗘𝘅𝗰𝗹𝘂𝘀𝗶𝘃𝗲 - @GerGarciaGrova: Agreement between @LFC & Mac Allister now VERY CLOSE. Deal until winter 2028. Alexis wants to be coached by Klopp. At the moment #LFC the only official club in talks. Fee: £80M+ including bonuses & objectives ⏳✅

Бе и на мен нещо с тоя договор до зимата ми изглежда странно. Какво значи аржентинците обръщали сезоните? Договорът до декември ли е или до юни? Да не е поредната партенка тоя Гарсия? 

1 hour ago, Dacheff said:

Deal until winter 2028

Аржентинското ЗИМА '28  значи европейско ЛЯТО  '28

Той да дойде веднъж, а колко време ще остане не зависи особено от срока на първия му договор.  

On 5.05.2023 г. at 10:23, tsbalabanov said:

Аз докато не видя, не вярвам. Не виждам откъде ще дойдат парите и за Мак Алистър, и за Маунт, ако приемем, че ще им искат по 60 и 50 съответно, както се пишеше. Максимум един от двамата и няма да е по-скъпият със сигурност. 

То клубът няма избор освен да не вземе двама нови, да не кажа, че трима даже е санитарният минимум в центъра, ако се търси широчина. Аз и зимата го казах, че смятам, че два такива трансфера в момента са по-наложителни, отколкото 120 милиона за Белингам, дори и той значително да ни вдигне качеството в центъра. За съжаление, не може да играе сам. Според мен, щом имаше толкова слухове за него, поне 100-120 милиона за халфове ще се дадат, просто вероятно и Клоп и директорите са направили извода за това, че няма никой в центъра. Така че съм склонен да вярвам на слуховете за аржентинския шотландец и за Маунт.

На мен Маунт ми е голяма енигма. Мисля, че по-скоро ще е като бройка. Ще е добре за широчина, но не виждам, как би направил сериозна разлика, каквато би донесъл Мак Алистър. Но пък кой знае, Клоп може да му намери точната позиция и да се превърне във водеща фигура за отбора.

Както излиза, в халфовата целите са ни Мак Алистър, Маунт и Гравенбарх, а може да прилапаме и Тилеманс, изтича му договора, ако не греша.... Интересно ми е ще вземем ли в защита някой, задължително десен бек,в центъра Гомез и Филипс са фигуранти, имаме само тройката Конате, Ван Дайк и Матип, с Матип не би трябвало да се разделяме, много ще се оголим, но трябва си централен, който ще върши работа.......

59 minutes ago, makedonski said:

може да прилапаме и Тилеманс

Ще се зарадвам на такова развитие за без пари.  Симпатичен ми е. 

24 minutes ago, baivan said:

Ще се зарадвам на такова развитие за без пари.  Симпатичен ми е. 

Макар, че много е свързван с Арсенал, но ще видим....

Не знам какви са статистиките, но все ме човърка "Къркби, Къркби" с тия контузии. Не знам от настилката ли е, късмет ли е, съвпадЪк ли е,  някоя нова процедура ли е, някоя екстра (падел, тенис,  волей...), с която  прекаляват ли е, въздух ли е,  или нещо друго... Аз ако съм шеф бих наредил сериозно проучване.

Изглежда, че цари анархия в лекарския аспект в клуба.

Напускането на Ричи Партридж пък предхожда с малко напускането на Мелууд.

AXA Training Centre – Liverpool FC Training Ground, Kirkby

The facility features:

3 full size pitches

Goalkeeper and warm-up areas

Paddle tennis court

Beach volleyball court

2 gyms

Full size sports hall

Swimming pool

Hydrotherapy suite

Rehabilitation suites

Dedicated TV studios and press facilities

В Южното полукълбо (Южна Америка) сезоните са обратни на нашите. Тук като е зима, там е лято, тук като е пролет, там е есен. Те затова и Либертадорес-а я играят по нашите пролет-лято-есен като на 30-и Юни им завършва груповата фаза .