Jump to content

Летен трансферен прозорец 2023 / 2024

ReD_Gerrard
 Share

Recommended Posts

Не е невъзможно подмладяването да стане още това лято и да се вземат поне 6 играчи, но трябва да се извадят пачките, и то големите, както направиха чукотките, през зимата,.........По принцип, скептично съм настроен, но ако това не стане, другите ще поискат сами да си тръгнат. Ван Дайк си го каза в прав текст "качествени попълнения" трябват.

52 minutes ago, makedonski said:

Не е невъзможно подмладяването да стане още това лято и да се вземат поне 6 играчи, но трябва да се извадят пачките, и то големите, както направиха чукотките, през зимата,.........По принцип, скептично съм настроен, но ако това не стане, другите ще поискат сами да си тръгнат. Ван Дайк си го каза в прав текст "качествени попълнения" трябват.

Като за начало да започне да играе една идея по-добре, че този сезон знайни и незнайни го разминават и е изключително слаб.

За мен също Ван Дайк е гола вода този сезон, но очевидно е, че играчите си говорят, защо няма качествени попълнения, виждат, че другите се подсилват, а ние дремем, това също си е демотивиращо, просто си трябва наистина нови сериозни попълнения.

Кой облажил - облажил... гледах тези дни какви заплати се освобождават... тия хоум - глупости не ги следя, откак ми затрудниха излъчването на U-18...

Добре де, нали имахме някакво поляче, дето го сравняваха с Меси и му вещаеха бляскаво бъдеще?! Преди 1-2 години съм гледал клипчета с него, как лъже половината чужд отбор и им вкарва голол, какво стана с това момче ? Да не би и той да е контузен...🤔 или се е взел за Меситу и...😳

26 minutes ago, Taipan said:

Добре де, нали имахме някакво поляче, дето го сравняваха с Меси и му вещаеха бляскаво бъдеще?! Преди 1-2 години съм гледал клипчета с него, как лъже половината чужд отбор и им вкарва голол, какво стана с това момче ? Да не би и той да е контузен...🤔 или се е взел за Меситу и...😳

То полячето май беше централен нападател и сигурно не може да центрира от крилото и затова да не е в първия отбор.

Слуховете за Маунт са сериозни, доста е разочарован от огромния брой играчи, привлечени в Челси и искал да напуска. Според мен ще ни свърши по-добра работа от Гакпо, защото умее да разсича прибрани защити. 

4 hours ago, poolbg said:

Слуховете за Маунт са сериозни, доста е разочарован от огромния брой играчи, привлечени в Челси и искал да напуска. Според мен ще ни свърши по-добра работа от Гакпо, защото умее да разсича прибрани защити. 

Страшен е!

Qvy-hv3O_x96.jpg

🚨 As things stand, Liverpool increasingly unlikely to sign Jude Bellingham this summer. Expected price & financial power of rivals puts #LFC hopes in doubt. Pursuit not off & no firm decisions but sense is #MCFC + #RMFC in stronger position

Една седмица сме топ фаворит, следващата  пишат, че нямаме шанс. От лятото на миналата година е така и още сигурно 258 пъти ще го напишат до Юни. Междувременно, нашата топ цел е била снощи на концерт заедно с Трент. Дано са си прекарали добре и да са заздравили връзката от Катар.

Разликата е, че тия, дето пишат, че сме топ фаворитите са от ПР-отдела на ФСГ, а Орнстийн дори не е близък до клуба, но пък смея да твърдя, че е доста по-авторитетен, в сравнение с Дойл, Пиърс, Кинг и т.н. "наши". Даже си мисля сега, че апологетите се надяват тайно да не сме в ШЛ, та да не се налага много-много да мислят оправдания защо не е дошъл Джуд при нас.

35 minutes ago, cyberfan said:

Интересно като не е близък до клуба, откъде има вътрешна информация тогава?

Сетих се, трябва да си заработи заплатата някак си.

Уреди го нещо, ти нали си вътрешен

8 hours ago, poolbg said:

Не мисля, че с трансфери като този на Гакпо и Маунт ще повишим нивото си. По-скоро са за дълбочина, от която пак имаме нужда, но не преди да запълним "дупките" в титулярния състав. Спешно имаме нужда от поне един да не кажа и двама титулярни халфа. Вместо да разпиляваме и без това ограничения бюджет, по-добре да се дадат пари за два хакфа, които директно ще вдигнат нивото, от колкото за спорни такива, които пак няма да са евтини, а и ще взимат доста висока заплата (£175к за Маунт).

За мен няма да е "провал" ако не вземем Белингам. Гласят го за 130-150 милиона. Ясно е, че парите ги имаме, всеки клуб от ВЛ може да ги извади. Вече с години обаче наблюдаваме поведение от страна на ръководството, което показва, че то дори не е близо до това да изхарчи такава сума за цяло лято, какво остава пък за един играч. Може би ще бъде разочароващо, но не и провал. 

Не харесвам Маунт, смятам го за по-млад Окс като стил на игра. По-офанзивен е от Хендо и Тиаго, със сигурност, обаче дали е крило или халф, аз поне не мога да разбера.

В новите реалности 175к на седмица не е висока заплата. За нашите клошари от USA да, но ако искаме да се мерим с големите е смешна сума.
По-смешното е че реджект от Челси в момента превъзхожда всичките ни халфове и ако го вземем трябва да е задължително титуляр с оглед нивото на конкуренцията.
Аз лично съм твърдо ЗА този трансфер.

Изпратено от моят M2102J20SG с помощта на Tapatalk

На Маунт сме били склонни да дадем 175к на седмица заплата и около 50м трансфер, а му остава година по договора...

8 minutes ago, radkox said:

В новите реалности 175к на седмица не е висока заплата. За нашите клошари от USA да, но ако искаме да се мерим с големите е смешна сума.
По-смешното е че реджект от Челси в момента превъзхожда всичките ни халфове и ако го вземем трябва да е задължително титуляр с оглед нивото на конкуренцията.
Аз лично съм твърдо ЗА този трансфер.

Не е точно така, защото 175к ще го поставят тоя на 3-то или 4-то място по заплати в отбора, което буквално значи, че ако не стане титуляр, няма гонене и ще седи до края на договора си. Инае аз смятам, че не е лош играч, но ще е адско надплащане за това, което получаваме. 

По принцип си прав. Но няма как да гоним големите с мизерни заплати. Момчето е национал на Англия и млад. Оня търтей Стърлинг ако се не лъжа е на 225к при тях.
Иначе с нивото на халфовете ни последната година, само контузия би попречила на Маунт да е титуляр при нас.

В момента и Уорд Прауз ще ни вдигне нивото и то с много...халфовете ни са до един трагични, има 1-2ма дето могат да вдигнат нивото другите са за пазара....