Jump to content

Висша Лига 2023/24

Recommended Posts

27 minutes ago, Plovdiv_1926 said:

Не знам за Челси, ама Нюкасъл, ако паднат и днес, вдигат бялото знаме за топ 4 и то още преди европейските мачове.

Нямат никакъв шанс. Всички негодуване за състоянието на нашата защита, а те са с Шар, Борман и Леселс централни. Бърн също е такъв, но вече втори сезон го играе ляв краен. Аз не ги виждам.

Нюкасъл не топ 4, ами и топ 6 няма да видят 😄 направиха много слаби траснфери, не знам как може да замениш играч като Сен Максимен с Антъни Гордън 😄 тоя тича и се бори, но като качества дори няма база за сравнение нито има демаража, нито удара, да не говорим за техниката на черния. Ливраменто не е играл от година и половина, само Тонали става горе долу. Отделно нямат и дълбочина в състава, трудно ще играят на 2 фронта. В ШЛ също ще са боксова круша, отсега си представям Мбапе, Усман и Коло-Муани срещу Дан Бърн и 32 годишния Фабиан Шар 😄 😄 😄

9 hours ago, poolbg said:

не знам как може да замениш играч като Сен Максимен с Антъни Гордън 😄 

Всъщност замениха Сен Максимен с Харви Барнс, който е по-слаб от един Хари Уилсън например.

13 hours ago, baivan said:

Този младеж направо е разбил Новия Замък  🙂

Евън Фъргюсън Ирландия Нападател (Брайтън) Възраст: 18 (19.10.2004)

https://www.flashscore.bg/player/ferguson-evan/Wj4mo0Wm/

Този e следващият 100-милионен особено предвид това, че се води домашен. Още в темата за трансферите го писах.

Абе, Виктор Врачев верно ли каза "с фантазията на Кай Хаверц" 😆.

Рей Парлър пък преди това каза, че се надявал Райс да е липсващото парче от пъзела за това Арсенал да стане шампион. Баце, на тоя няма ли кой да му вземе пиенето, деба и алкохолика.

А жълт картон за разкарване на топката от мангалите кога? Иначе са се преоблекли на Нюкасъл да вземе да се обърка чаршафът, да преведе някой лев по тяхната сметка. 

• Simply Red locked and unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...