Jump to content

Висша Лига 2023/24

Recommended Posts

Макар че е много рано, то топ3 в първенството за мен е ясна. Просто съставите са осезаемо по-добри от тези на останалите. Говоря за Сити, нас и Арсенал.

Постекоглу ми харесва, че играе нападателно, така че няма да се разсърдя да влезнат в 4ката. 
Ако мога да избирам кой да не е в топ4, то на първо място ми е Челси, после Нюкасъл и след това Манго чак. Ако 2 от 3 или 3/3 от тия не влезнат, направо благинка. 

Абе, от тая година нямаше ли 5 места да дават право на ШЛ от Англия?

18 minutes ago, blunt said:

Май не точно, ама имаш някаква квота за "исторически принос" и сигурно английски отбор ще я спечели.

On 2.09.2023 г. at 18:53, Red_Merseyside said:

Челси биха един от почти сигурните изпадащи отбори - Лутън, Стърлинг вкара 2 гола и разбирачите започнаха да говорят, сами сме си виновни че не ги победихме първия кръг, защото в момента са трагични като игра. 

Лошото е че разбирачите който гледам за фентъзито са "много разбирачи" за челсито и сега псувам. 

2 hours ago, tsbalabanov said:

Бате, тва е пълен скандал. Мангалите ги бутат толкова очевидно и безпардонно, че не е истина. Съдията дава дузпа, ВАР-а го вика, за да я отмени. 

е стига това на Хаверц си беше чиста симулация 😄 😄 аз не знам защо не дават картони за симулации вече както преди ????

1 hour ago, blunt said:

Право на 5 отбора в ШЛ имат само двете най-добре представили се държави и то само през последния вече текущ сезон.  Вземат се предвид резултатите  (точките от мачове и за класиране напред) на всички участници във всичките три турнира на УЕФА и се дели на броя на участващите отбори от държавата, като сега от Англия те са ОСЕМ. 

Миналия сезон Англия беше първа, а Италия втора.

Ако няколко английски отбори като УХ, Брайтън, Нюкясъл, Вила а и други се представят доста зле, Англия няма да може да хване първо-второ място.

Например през 2020 Англия беше на трето място.  

Доколкото зависи от Ливърпул - трябва да се опитаме да бием във всички мачове от групата и после да продължим до победен финал. В 1/8,  1/4,  1/2  финалите няма значение как продължаваме - дали с 2 победи или разменени или равни или дузпи.

В МЮ нещата не са пей, сърце! Попитали Тен Хаг защо Санчо го нямало в състава и треньорът отговорил, че го оставили извън състава заради представянето му на тренировките. След час играчът излязъл с опровержение

Тука казвате, че съдийте подпирали маню, а днес чета Тен Хааг недоволства от тях. Ощетили ли.
ВАР бил сбъркал с чертаенето на линиите според 11 Хаг (щото нали са 11-ти). Аз съм шокиран. Този треньор (скоро започвам да слагам кавички, когато използвам тази дума за него) изхарчи никак немалко пари, имаше година вече в отбора и Юнайтед играе ужасен футбол. Не знам как е възможно феновете на отбора да го обичат толкова много и то главно заради спечелена Купа на Лигата срещу титани като Вила, Бърнли, Чарлтън, Нотингам Форест и Нюкасъл. Моите уважения, но това и Олето го печелеше.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

Не споря относно треньорските му качества, обаче с оглед на показаното от съдиите от началото на сезона, нищо чудно пак да са оплели конците / линиите /... 😉

2 hours ago, tsbalabanov said:

В йонайтед почнаха скандалите. Токсичните примадони ще изгонят холандското Ел Маестро. Неизбежно е, просто е въпрос на време е. 

Пундитите се юрнаха обаче да бранят Санчо, щото нали си е техен. Ще става все по-интересно там.

Сега да видим дали треньора, ще е толкова мъж да изгони черен, зад когото са голяма част от останалата черна клика в отбора или ще се е направил на мъж само пред белите де Хеа и Роналдо. 

1 hour ago, blunt said:

За Санчо се говореше за лоша дисциплина още в Дортмунд. За наднормено тегло също.

Точно поради дисциплината повечето тук не го искахме, знаейки предпочитанията на Клоп. А момчето в БД впечатляваше със статистика: голове, асистенции, създадени шансове за гол и прочие.

1 hour ago, The King said:

в тоя отбор имат явно афинитет към женски насилници- Гигс, Грийнууд, Антони. И все крила/нападатели.

Е Гигс не беше ли плющял просто жената на брат си 15 години, или нещо такова? Смисъл не я е шамарил, а ѝ е правил хубаво.