Jump to content

Висша Лига 2023/24

Recommended Posts

Някой гледа ли мача на Касъл? Много странно поведение на реферите. Меко казано скандални решения. Особено за първия гол. Игра с ръка в наказателното и топка вероятно напуснала терена. Това последното е спекулация, защото не видях читаво повторение, но играта на Гордан с ръка беше очевадна. Последваха още няколко отсъждания срещу Шефилд като например нарушение и жълт картон за изчистване на топката! Последва нов гол. И т.н. Този мач уби окончателно ВАР в Англия и вярата в доброто.

11 hours ago, s0Ldi3r said:

Chelsea's goal of the month is gonna be from the u23s because the senior team hasn't scored

По принцип не ми е много ОК да се подигравам с Челси, при положение, че баш те са причините да изоставаме с 2 точки от Пепо, ама намерих и друг вариант на мемето и не мога да се сдържа. Лека му пръст на човека, страхотно наследство остави.

Може да бъде изображение с 1 човек, играе футбол, играене на американски футбол и текст, който гласи 'DON'TYOU MEAN FOOTBALL? Troll Football @JustTrollFooty Chelsea's goal of the month is gonna be from training because the team hasn't scored this month'

Челси имат сега 2 мача срещу Фулъм и Бърнли и след това си е евало майката - Сити, Арсенал, Тотнъм, Брайтън, Брентфорд и Йонайтед, не непременно в тоя ред. Потенциално до декември може да не вземат точка, но обективно от тия мачове могат да вземат макс 4-5 точки, така че следващите им 2 мача може да са ключови за това дали ще са в топ 10 или не. 😄 

Въпреки, че започваме много добре - играем красиво, вкарваме, трупаме точки, не съм доволен от трансферите и състава, но смятам, че без проблем ще влезем в 4ката. Челси вече много изостанаха, Манчо са тоталка, а Арсенал, Тотнъм и Нюкасъл очаквам да закъсат по време на сезона.

10 minutes ago, oZZy said:

Въпреки, че започваме много добре - играем красиво, вкарваме, трупаме точки, не съм доволен от трансферите и състава, но смятам, че без проблем ще влезем в 4ката. Челси вече много изостанаха, Манчо са тоталка, а Арсенал, Тотнъм и Нюкасъл очаквам да закъсат по време на сезона.

Може ли да споделиш какво не ти харесва в трансферите или по скоро в липсата на типичен здрав дефанзивен халф и защитник? 

Не ми харесва липсата на трансферна политика. Липсва ми цялостната стратегия за това. Не смятам, че Клоп досега показа, че може да се справя като мениджър, който да прави цялостната стратегия за развитието на отбора (като треньор е ясно, че е Бог за нас). Дали му трябва помощ, дали той вече си е взел поуките и се е развил в тази посока предстои да видим. Моето мнение е, че ФСГ трябва да наблюдават и да решат дали организацията ще остане такава или примерно ще назначат спортен директор. Вече дали са способни да го направят с оглед на това, че не разбират много от футбол или дали имат топки да направят нещо срещу Клоп, не съм сигурен.

Иначе за самите трансфери:

- не съм доволен от занемарената защита - от левия до десния бек през центъра, навсякъде трябваше да се направи нещо. 

- хаотичното трансферно лято беше направо смешно с тези саги за дефанзивен халф

- боли ме за парите, не ги давам аз, ама все пак не съм доволен от напускането на Фабиньо и Хендерсън за смешни пари. Тоя Ендо, дето го не знаехме струва повече Хендо и почти колкото Фабиньо. За този Палиня от Фулъм на 28 год. Байерн (мега скръндзи) даваха 70 млн, а ние за Фабиньо на 29 год. (бразилец, спечелил всичко на клубно ниво) от Ливърпул го продаваме на Арабите за 40 млн???? После да не кажете, че ФСГ не подкрепят Клоп. Тоя Шматке (мега професионалиста според някои колеги) така ги вътри, а те единствено стискат и не смеят да гъкнат срещу Клоп.

6 hours ago, tsbalabanov said:

Челси имат сега 2 мача срещу Фулъм и Бърнли и след това си е евало майката

Преди това, след 2 дни, пак си е мамата за Карабао - домакини на Брайтън.

Не знам за Челси, обаче както вече споменахме, след предстоящата пауза за нац. отбори, отново играем в 12:30 събота.

За следващата такава, през Ноември, все още няма програма, обаче играем със Сити. Те имат мач следващия вторник, така че няма как да играем неделя. Няма да ни сложат и в събота от 15:00, така че или пак ще сме 12:30, за трети път поред, или 19:30. Ай честито!

1 hour ago, J.N.K. said:

Не знам за Челси, обаче както вече споменахме, след предстоящата пауза за нац. отбори, отново играем в 12:30 събота.

За следващата такава, през Ноември, все още няма програма, обаче играем със Сити. Те имат мач следващия вторник, така че няма как да играем неделя. Няма да ни сложат и в събота от 15:00, така че или пак ще сме 12:30, за трети път поред, или 19:30. Ай честито!

Защо да не сложат мача в неделя, разликата е същата + - 1-2 часа, освен ние да играем в 20.00, но все тя дали ще е четвъртък вечер - събота вечер или неделя вечер - вторник вечер. Разбира се за нас ще е по-добре, а за тях не, ако това ти е идеята. 

16 minutes ago, Dr.G. said:

Защо да не сложат мача в неделя, разликата е същата + - 1-2 часа, освен ние да играем в 20.00, но все тя дали ще е четвъртък вечер - събота вечер или неделя вечер - вторник вечер. Разбира се за нас ще е по-добре, а за тях не, ако това ти е идеята. 

Нищо не разбрах. Говорим за мач след пауза за нац. отбори.

Не може нито четвъртък - събота, ниво неделя -вторник, по принцип. Който играе във вторник ШЛ, играе в лигата или събота или петък(ако е възможно, което в случая не е, поради паузата за нац. отбори.) 

4 hours ago, J.N.K. said:

Нищо не разбрах. Говорим за мач след пауза за нац. отбори.

Не може нито четвъртък - събота, ниво неделя -вторник, по принцип. Който играе във вторник ШЛ, играе в лигата или събота или петък(ако е възможно, което в случая не е, поради паузата за нац. отбори.) 

Извинявам се, чел съм по диагонал и между редовете, но на бач е филмотека и не съм вникнал. 

Въпреки това, без да се славя, като статистик или паметлив, не ни ли се е случвало да играем през по-малко от 48 часа, а наскоро дори в един ден на два различни континента?

Това с уточнението, че вероятно е заради лудницата покрай Боксингдей и разните вътрешни купи, оня парадокс беше нещо заради световното клубно?

Аз писах по-рано с идеята, че ние играем в лигата четвъртък вечер, а те вторник при по-богатите, оттам дойде объркването.

Вълците нахапаха гражданите! 

А дядо Рой прави показно:

Crystal Palace are unbeaten in each of their last four Premier League visits to Old Trafford under Roy Hodgson, including winning the last three. Hodgson is the second visiting manager to win three consecutive Premier League matches at Old Trafford, after Pep Guardiola (2016 to 2019 for Manchester City).

Трябва да направим разлика на Сити докато имат толкова много контузени.....те нямат никаква скамейка сега 😄 Алварез и Халанд дори не може да починат просто щото няма кой да играе, буквално. Но пролетта като се оправят Стоунс, КДБ, Грийлиш и Бернардо ще си влязат в тяхното русло

36 minutes ago, thekop said:

Иначе са обезпокоени, че саудитите щели да им прикоткат съдиите да свирят мачове в Арабия... :sarcastic:

То трябва да си пълен олигофрен да си го помислиш това, братче.

Ще се моля с двете ръце всички съдии от ВЛ да отидат да свирят в арабската лига.......

14 minutes ago, maik05 said:

Ще се моля с двете ръце всички съдии от ВЛ да отидат да свирят в арабската лига.......

Те там такива няма да ги траят. Объркал се бил и не зачел гола. Там ще го линчуват, за да си знае за другият път.

• Simply Red locked and unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 2 Guests (See full list)

• There are no registered users currently online
  • Create New...