Jump to content

Висша Лига 2023/24

Recommended Posts

59 minutes ago, Raybeez93 said:

И познайте кой излезе на първо място.. а плешивия стъпи ли на първото място, обикновено не го пуска до края.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ами това, че не бихме "силните" Челси и Лутън и изпуснахме Брайтън, кой ни е виновен? Два от тези мача да си бяхме взели, щяхме да сме първи, макар и само с една точка разлика. Надявам се все пак Сити да се "подхлъзнат" тук-там, но съм доста скептичен към нашите, за да си мисля че ще можем да се възползваме.

Проблемите ни са във всички линии. В защита нямаме алтернатива на бековете, а в центъра ВВД е потресаващ. Нямаме дефанзивен халф. В нападение пък липсва кличността при завършващия удар и прекалено много пропуски правим. За да спечелим или поне да се борим до край за титлата трябваше да си постегнем отбраната с още поне 2-3 читави играчи. 

Сити ми се струват по-слаби от преди, но достатъчно, за да успеят да вземат титлата. Все пак се надявам на най-добрия сценарии за нас. 

Тотнъм следващите 3 мача са без двамата си централни + Мадисън под въпрос. Удоджи също е аут за Вълците, а имат още 5-6 контузени. Дори не искам да си помислям как бихме играли ние с толкова проблеми 😄 😄 😄 звучи нереално

14 hours ago, cyberfan said:

Мислиш, че беше редно да го направят по грешния начин ли?

Предполагам колегата се дразни, че при нас не е така. Поне това се разбира от поста му,

16 hours ago, Canopus said:

Не се мери с един аршин и това си е! [...] А на нашия мач с кокошките онзи кретен в черно бърза да поднови играта

On 7.11.2023 г. at 21:54, cyberfan said:

Мислиш, че беше редно да го направят по грешния начин ли?

Не, мисля, че беше редно да приложат същия стандарт с подробните видеопреразглеждания и в нашия мач с Тотнъм, а не да претупат ВАР-а.

Ми те си го прегледаха и видяха, че засада няма. И три часа да го бяха гледали, все същото. Проблема беше в комуникацията, не в линиите, пергелите и т.н.

You'll Never Walk Alone!

Пак им дадоха дузпа на Сити в труден момент, Челси играеха много добре,  задържане на Халанд има, но Тиаго Силва отиграва топката преди това. Въпрос на преценка на съдиите и както винаги всички ситуации отиват в полза на Ман. Сити. Абсолютен фарс е Висшата лига в момента.

Висшата лига продължава да копае дъното.. слугинажът към едно арабско отборче продължава с пълна сила по подобие на един разградски проект по нашите ширини.

Браво на Челси! Срещу 15 човека се добраха до равенство срещу отборът на ОАЕ. Предлагам тази тема да се преименува в "Низша лига" Всички отсъждания на наемните работници в ОАЕ бяха в полза на шити. Играта с ръка на Уокър дори не беше забелязана.

Заглавието за мача на Челси срещу Сити трябва да е " Съдиите обичат Сити".

Да, добри са, но стига с тия аванти. Такива задържания при дузпата има на всеки мач, но дузпи не съм видял да свирят. При обратната дузпа, не видях Родри да получава картон.....

3 minutes ago, maik05 said:

Да, добри са, но стига с тия аванти. Такива задържания при дузпата има на всеки мач, но дузпи не съм видял да свирят. При обратната дузпа, не видях Родри да получава картон.....

Глупости....дузпата за Сити си е чиста 100%-ва! Друг е въпросът, че на нас никой няма да ни даде такава 😉 Далаверите не се правят толкова явно, колкото у нас, но са си там... тъч, не отсъден фаул, ъглов, дузпа, 5-6 мин. повече...те така!

Но, в момента сме пълни пердета в защитен план! Тоя, Самурая е пълен таш.к - бавен, неориентиран, притеснен... изобщо не е за нашия отбор! Харви...забрави! Коцето - всичко друго, но не и защитник 😜 Гомез - де е тоя пич? Конате - яяяяя, пак го няма! ТАА - същя х.й, дали играе или не ... в защита! Матип - пич,но ... охлю бохлю 😜 ВВД - от 2-3 мача е ... ВВД, т.е. - КЛАСА! В атака - харесва ми, дори, най - ми харесва Дарвинче - непримиримост, борба / въпреки липсата на техника /, отдаденост и харизма!  Мо, какво прави??? Нищо, само... вкарва 🤣 Абе, обичам го тоя рошавия... А, Диаз и Жотеца - скрити лимонки, дето могат да опукат всеки 😉 Т.е. не се знае какво правим и къде отиваме! Топ 4 е по силите ни, а 1-вото място - по сърцата ни  🤗

YNWA !!! 🤘

30 minutes ago, maik05 said:

Те съдиите по принцип не дават картон за избиване на топката.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...