Jump to content

Висша Лига 2023/24

Recommended Posts

Мангалите с всичките тия проблеми как се оказаха на 6 точки от нас дееба. Много сгъстено тази година класирането. Всеки лющи всеки, а чаршафите харесват това.

32 minutes ago, Taipan said:

Глупости....дузпата за Сити си е чиста 100%-ва! Друг е въпросът, че на нас никой няма да ни даде такава 😉 Далаверите не се правят толкова явно, колкото у нас, но са си там... тъч, не отсъден фаул, ъглов, дузпа, 5-6 мин. повече...те така!

Но, в момента сме пълни пердета в защитен план! Тоя, Самурая е пълен таш.к - бавен, неориентиран, притеснен... изобщо не е за нашия отбор! Харви...забрави! Коцето - всичко друго, но не и защитник 😜 Гомез - де е тоя пич? Конате - яяяяя, пак го няма! ТАА - същя х.й, дали играе или не ... в защита! Матип - пич,но ... охлю бохлю 😜 ВВД - от 2-3 мача е ... ВВД, т.е. - КЛАСА! В атака - харесва ми, дори, най - ми харесва Дарвинче - непримиримост, борба / въпреки липсата на техника /, отдаденост и харизма!  Мо, какво прави??? Нищо, само... вкарва 🤣 Абе, обичам го тоя рошавия... А, Диаз и Жотеца - скрити лимонки, дето могат да опукат всеки 😉 Т.е. не се знае какво правим и къде отиваме! Топ 4 е по силите ни, а 1-вото място - по сърцата ни  🤗

YNWA !!! 🤘

Тайпане, кажи си бро, клъвна ли преди да напишеш това...ама честно! Не се заяждам!🙃😀

Абе, гледахте ли дантеленото дерби? Аз си мислех, че жена ми има широки пръсти, но след мача на гражданите и чукотките започвам да мисля, че дори тя няма да пусне толкова голове. Рахит Стърлинг беше сякъш на амфетамини, а ако съдя от оргазма на Бобката в края на мача момчето което вкара на края ще е новата световна супер звезда. Легендарен мач, който ще се помни няколко декади. Дано Клоп си е водил бележки как се прави срещу Пепо.

той Боби Борисов за такива мачове живее, той ШЛ даже не гледа 😄 него трудно може да му затвориш устата колко е велика ВЛ

Но мачът беше брутален иначе, факт

Б.Б. от няколко месеца само за контрол на мачовете говори и как мача на Арсенал и Сити бил невероятно зрелище, ама снощи щеше да свърши поне 3 пъти през първото полувреме. 

10 hours ago, David said:

Тайпане, кажи си бро, клъвна ли преди да напишеш това...ама честно! Не се заяждам!🙃😀

Брате Дейвиде, явно не четеш коментарите по време на мачовете - това не са моите мисли, а на колеги съфорумци, просто ги събрах на едно място / най ме кефи това за Мо / 🤣  Мое си е само мнението за дузпата на Сити и далаверите на съдиите, с работодател - Суадитска арабия😉

27 minutes ago, Taipan said:

Брате Дейвиде, явно не четеш коментарите по време на мачовете - това не са моите мисли, а на колеги съфорумци, просто ги събрах на едно място / най ме кефи това за Мо / 🤣  Мое си е само мнението за дузпата на Сити и далаверите на съдиите, с работодател - Суадитска арабия😉

Aaaa, извинения! Добър колаж, тогава!😄

Ама те вълците вече показаха как трябва да се играе срещу сити - и в защита и в атака. Още тогава сити можеха да пуснат 3-4 гола. Просто Арсенал и Брайтън след това предпочитаха да си разиграват по своему, вместо да играят директно срещу Пепо, а другите толкова си могат. Няма как да очакваме МЮ или Борнемут и други такива да вземат нещо от сити.

Между другото дузпата за Челси съм убеден, че 99 % от съдиите в Англия нямаше да я свирят "по некои съображения", поради което на играчи на Сити често им се разминава.Поне от повторенията се видя, че Диаш май игра първо с топката и после закачи крака на оня от Челси.Антъни Тейлър обаче скоро беше наказан да свири в Чемпиъншип, заради скорошни грешки и предпочете да не го разнасят пак по медиите.

Според мен за Евертън ще е много по-изгодно СКОРО да им вземат 12 т, както се пише,

отколко да им ги вземат тези 12 преди началото на новия сезон.

Това е така, защото този сезон с (-12) може да завършат официално с 28-29-30 точки,

докато всеки от другите - Лутън, Шефилд, Бърнли както вървят, ще остане под 24-25-26 т

А догодина отдолу ще влязат отбори като Лестър, Лийдс, Саутхямптън, може Ипсуич,

и тогава за да оцелеят трябва да съберат от терена към 48-50 т и след минус 12 да имат 36-38