Jump to content

Висша Лига 2023/24

Recommended Posts

31 minutes ago, poolbg said:

Никой отбор не е мачкал Сити така както Вила днес 😄 16-2 УДАРА ЗА Вила !!

Сити беше ясно, че ще губят доста точки сега, при тях въпросът е дали като се върне КДБ пак ще си направят дежурните 13-14 поредни победи

22 - 2 са ударите в полза на АВ. Не си спомням някой скоро да е надиграл толкова убедително по този показател МС. 

26 minutes ago, zigfridson said:

Бравооо Вила, Бравооо! Направо ги смачкаха. Нема Родри нема победа.

Бай Иване сигурно си пуснал тото?

Той е разхождал кучето през това време, за това и Сити се издъниха. 

Вила наистина смазаха сити с преса. Естествено Родри много липсва, обаче според моето скромно мнение, имаше нещо тактическо от Емери, което накара сити да изритват топките напред, а не да разиграват с вратаря и това им спечели мача, а не липсата на Родри.

Ще ми е интересно да видя/прочета анализ на някой, който разбира. 

6 hours ago, baivan said:

За по-сигурно малко преди мачовете  изядох ДВЕ

Chudo-80g-peanut-640px-2-635x279.png

Едно за нас - да бием "спокойно"  и едно в полза на Вила 

Бай Иване,отивай до търговията на Брезовско шосе и купувай един кашон от тези,че сезона е дълъг. 

П.п. Варди само кръвната захар,да не стане белЯ.🙂

Е да бяха срещнали Сити този АВ преди година и половина.

Може би най-черната серия на МС от как Гуардиола е начело. 3 поредни Х-са и загуба във ВЛ. Дано запазят "формата" си и загубят още точки. Докато КДБ се върне и влезе във ритъм, може шансовете им за титла да са вече илюзиорни. Дано съумеем да се възползваме от този шанс и се преборим и с Арсенал за титлата. 

Сити без КДБ и Родри в средата бяха на ниво отбор извън топ 6. Вила нападаха смело. Разиграваха със самочувствие, без да прибягват до безцелно изритани топки напред. Абсолютно заслужена победа. 

Забелязах, че Сити са къси откъм широчина на състава, както сме и ние. Имаме само по 4 или 5 отсъстващи, и вече го караме на мускули. 

Арсенал до скоро, както и Нюкасъл и Тотнам в момента имат по 10 и повече отсъстващи , но не им се отразява чак толкова. 

Дано добавим качествени играчи през зимата. Поне  1 защитник

28 minutes ago, David said:

Пепи моли за още едни 500 милиона от татко шейх....

https://www.facebook.com/photo?fbid=1122459045405142&set=gm.2135770933426835&idorvanity=897834980553776

Боби ти знаеш и аз знам и още много други знаят КАКВО НАПРАВИ ПЕПО МИНАЛОТО ЛЯТО.🙂

Или по-скоро какво НЕнаправи.

Въпреки някои напуснали играчи и случилото се с Де Бройне,Пепо противно на навика си в магазина винаги да купува и презапасява с най-добрата стока от скъпия щанд,реши че гениалноста му е достатъчна да гази противника с наличното(разбирай да се прави на Клоп).

Е, предстои да видим.

55 minutes ago, Кирил Пейчев said:

....

Пропадна им трансферът на Пакета, който щеше доста добре да пасне при тях. Вместо това взеха някакви временни варианти като Ковачич и Нунеш, особено за втория съм сигурен, че на пожар го взеха.

Страшна касапница е тоя сезон във ВЛ. С изключение на първите 4, които като цяло си взимат повечето мачове и последните 3, които обикновено падат, всичко останало е месомелачка. 

11 hours ago, blunt said:

Пропадна им трансферът на Пакета, който щеше доста добре да пасне при тях. Вместо това взеха някакви временни варианти като Ковачич и Нунеш, особено за втория съм сигурен, че на пожар го взеха.

Имат играчи за 150 млн на пейката в лицето на Ковачич, Нунеш и Филипс. Вчера Боби Дебелия вика, че Сити ПО ПРИНЦИП винаги имали къс състав и като има 4-5 контузени и са чао... Къс състав. Сити. Пеп. Винаги. 😄 

От тая мания за контрол и фетишизиране на Артета, Боба е тотално изперкал. 

Иначе, снощи гледах Тотнъм - Уест Хем второто и за мен този Тотнъм ми прилича на ранния Ливърпул при Брендън Роджърс. Такива идиотски загуби и обрати ни се случваха редовно по онова време. 

10 minutes ago, tsbalabanov said:

Иначе, снощи гледах Тотнъм - Уест Хем второто и за мен този Тотнъм ми прилича на ранния Ливърпул при Брендън Роджърс. Такива идиотски загуби и обрати ни се случваха редовно по онова време. 

Ако не се лъжа това им е 5ти поред мач, който повеждат и не успяват да бият. 4 от тези ги загубиха и само срещу Сити все пак стигнаха до точка.

2 hours ago, tsbalabanov said:

Имат играчи за 150 млн на пейката в лицето на Ковачич, Нунеш и Филипс. Вчера Боби Дебелия вика, че Сити ПО ПРИНЦИП винаги имали къс състав и като има 4-5 контузени и са чао... Къс състав. Сити. Пеп. Винаги. 😄 

От тая мания за контрол и фетишизиране на Артета, Боба е тотално изперкал. 

Боби Б наистина е изперкал ако ги е говорил тия работи.Къс състав имат Арсенал, дето са на една контузия на основен играч в защитата или халфовата линия и са чао.Като миналата година.Да не говорим, че игрово Арсенал за мен са по слаби от миналата година.

Тая година обаче си е мелачка във ВЛ. Нищо общо с предните сезони. Аз виждам възможност 3 отбора да се борят за титлата - ние, Арсенал и Сити. Някакви хора тръгнали да отписват Сити - това е безумно. Даже вероятно те все още са фаворит за титлата. Като нищо пролетта ще направят 12 победи от 14 мача примерно и айде. 

А Тотнъм след като се радваха като за финал на ШЛ, биейки ни с двама души повече и съдийската тесла, сега ги застигна тежка карма някаква. Ама нищо, не ме бърка да гледам как рият надолу. А и малко ми беше писнало да чета за тоя Постекоглу как бил мастърмайндът на ВЛ след 8 мача в началото.

15 hours ago, blunt said:

Това някакво оправдания за Пеп и "окъселия" му състав ли е? Защото докато те взимат Ковачич и Нунеш за пълнеж, ние взимаме Ендо.

1 hour ago, Dacheff said:

Тая година обаче си е мелачка във ВЛ. Нищо общо с предните сезони. Аз виждам възможност 3 отбора да се борят за титлата - ние, Арсенал и Сити. Някакви хора тръгнали да отписват Сити - това е безумно. Даже вероятно те все още са фаворит за титлата. Като нищо пролетта ще направят 12 победи от 14 мача примерно и айде. 

А Тотнъм след като се радваха като за финал на ШЛ, биейки ни с двама души повече и съдийската тесла, сега ги застигна тежка карма някаква. Ама нищо, не ме бърка да гледам как рият надолу. А и малко ми беше писнало да чета за тоя Постекоглу как бил мастърмайндът на ВЛ след 8 мача в началото.

И аз мисля така за Тотнъм. Снощи срещу УХ им липсваха реално двама играчи от тези, които биха били титуляри - Мадисън и холандеца защитник. Иначе вчера започнаха ударно, като УХ не можеха до 20-тата минута да си излязат от наказателното поле, ама после нещата се обърнаха и УХ тлябваше още на почивката да се изравнили. Ако 2 контузии са ти разликата от борба за титлата и несигурност дали изобщо ще играеш в Европа другия сезон не знам закъде са тръгнали.

На Пепо състава му не е къс, но в сравнение с предишни сезони не е толкова качествен. Бройката я има, но някои са само пълнеж - махнаха Марез, Гюндоган, Палмър и Кансело, а взеха посредствените Нунес и Ковачич за средата, много надценения Гвардиол и еднообразния Доку. 

Отслабиха се само в центъра реално, Доку не мисля, че е по-слаб от Марез, а Гвардиол може да е надценен, ама не е флоп. Зимата като нищо за изкарат парите за някой добър бокс ту бокс и със завръщане на Де Бройне да включат на скорост. 

Арсебал са стабилни в защита и това ги държи една идея напред, така че също не са за подценяване.

• Simply Red locked and unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...