Jump to content

Висша Лига 2023/24

Recommended Posts

Сити още са си тотален фаворит за титлата 1.90 за тях, 3.75 за Арсенал, 4.50 за нас

И е нормално да е така, те всяка зима си имат такъв период, в който губят бая точки.

3 hours ago, flyhorse0906 said:

Боби Б наистина е изперкал ако ги е говорил тия работи.Къс състав имат Арсенал, дето са на една контузия на основен играч в защитата или халфовата линия и са чао.Като миналата година.Да не говорим, че игрово Арсенал за мен са по слаби от миналата година.

На 23:05 почва. Да имаш 18-19-20 ОПИТНИ играча било къс състав. 😄 

И тия хора са гурута, учат те как да гледаш футбол и т.н. Малко ривърсд Киро Брейка ми идва ББ. По-вероятно е да се надъхва, че не са кой знае какво и да се успокоява, но да твърдиш, че Сити има къс състав и да го вярваш, трябва да си много спрял. 

Гледайте ние сега как ще окасеем от към играчи. Много съм фростриран тази вечер. Имаме възможност за титла(и) и пак се почва "Не ни трябват играчи". Дано вземем някой читав защитник януари, ама то дотогава може и да е свършило за нас. Салах отива на Афкон. И ко праим!?

Аз не знам до колко е добра новина липсата на Бруно. Тоя плазмодий след 3тото по-твърдо влизане започва да гледа като теле, а и не помага в защита. Сега ще пуснат някой ръгач и ще им свърши повече работа.

Като цяло предвид тактиката им в повечето гостувания този сезон и това, което ги сполетя март месец, очаквам зверско окупиране в защита особено ако няма ранен гол, дано влизат със съшата лекота положенията, че не знам дали ще са много.

Вила обаче много силни трансфери правят в последно време. Предстои да видим кой ще им развали рахата и ще им развали центъра с Луиз/Камара, ама и в нападение им се получават трансферите. Като нищо в следващите години да влязат за постоянно в борбата и топ 7 вече с Нюкасъл да стане топ 8.  Гуд ибнинг като цяло не е лош треньор за отбори без огромни очаквания към тях. Мончи си е класа от Севиля още като директор.

Арсенал, ако се издънят тук, после влизат в тежка серия с подводни камъни и една загуба на Анфийлд може да ги пречупи и изкара от битката за титлата.

31 minutes ago, Plovdiv_1926 said:

Арсенал, ако се издънят тук

Мисля, че и равен трябва да им се брои за малка издънка, а загуба - за голяма.

Артета гледа от високо, няма право да припарва в съблекалнята и до тъча.

• Simply Red locked and unpinned this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...